Találatok a Slimane Bouadla címkére

Találatok száma: 7

DVSC: az egyik Bouadla távozik, a másik biztosan marad

2014-01-22 15:51:22

A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva hivatalos honlapján jelentette be, hogy távozik Slimane Bouadla, míg testvére, Selim biztosan marad a klubnál.

magyar átigazolás Slimane Bouadla Selim Bouadla NB I DVSC-TEVA

DVSC: Slimane Bouadla is Nyíregyházán köthet ki - sajtóhír

2014-01-08 09:42:59

A DVSC-Teva labdarúgócsapatánál átadólistára került Slimane Bouadla az NB II-ben szereplő Nyíregyházában folytathatja pályafutását.

magyar átigazolás Slimane Bouadla Nyíregyháza NB II NB I DVSC

DVSC: Slimane Bouadla távozhat, Rezest kölcsönadhatják

2014-01-07 09:31:15

Slimane Bouadla, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva középpályása távozhat a klubtól, Rezes László pedig kölcsönbe mehet az NB II-ben a feljutásért küzdő Nyíregyháza Spartacushoz – értesült a Hajdú-Bihari Napló.

magyar átigazolás Szatmári Csaba Slimane Bouadla Slakta Balázs NB I Króner Martin

Zárul az átigazolási időszak

2013-08-29 12:08:00

Július közepén megvalósítottuk az első podcast projektet, akkor az előttünk álló szezont harangoztuk be. Azóta eltelt nagyjából másfél hónap...

Horváth Zoltán Slimane Bouadla

DVSC: Wagué és Szűcs sérült, Bernáth és Bouadla már edzhet

2013-02-25 15:43:09

A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva hivatalos holnapján közölte, hogy a csapat francia idegenlégiósa, Slimane Bouadla Diósgyőr ellen begyűjtött sérülése nem súlyos. A középpályás folytathatja a felkészülést a csapattal, csakúgy, mint a futóedzéseket elkezdő Bernáth Csaba, Szűcs István, valamint a klub legújabb igazolása, Mamadou Wagué azonban továbbra sem egészséges.

sérülések labdarúgás Szűcs István Slimane Bouadla Mamadou Wagué DVSC-Teva

DVSC: a Bouadla testvéreknek időre van szükségük

2012-12-14 10:50:35

A DVSC-Tevát erősítő francia-algériai középpályásnak, Selim Bouadlának sérülése után időre van szüksége, mire újra visszanyeri régi formáját, reméli tavasszal már újult erővel futballozhat, míg testvérének, a nyáron ugyancsak Debrecenbe szerződő Slimane Bouadlának ahhoz kell idő, hogy megérjen az NB I-es csapat szintjére.

Slimane Bouadla Selim Bouadla NB I Debrecen DVSC-Teva

DVSC: Óriási a konkurenciaharc a középpályán - Sl. Bouadla

2012-10-17 09:38:15

A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva francia középpályása, Slimane Bouadla a dvsc.hu-nak adott nyilatkozatában szót ejtett csapatáról, a bátyjával, Selimmel való kapcsolatáról, valamint a magyar konyháról is.

labdarúgó NB I labdarúgás Slimane Bouadla DVSC-Teva