Találatok a Sky Sports címkére

Találatok száma: 8

Kép: Yaya Touré mindenkit összezavart az álomcsapatával

2019-01-15 16:58:13

Yaya Touré volt a vendég a Manchester City Wolverhampton elleni bajnokiján a Sky Sports stúdiójában, és ha már ott járt, megkérték, állítsa össze az álomcsapatát. A végeredmény finoman szólva érdekesre sikeredett.

álomcsapat kép fotó Yaya Touré Sky Sports Manchester City

Anglia: döntés született a kislányt leköpő Carragherről

2018-03-14 12:52:43

Mint ismert, felfüggesztette a Sky Sports Jamie Carraghert, a Liverpool legendás labdarúgóját, miután a jelenleg sportkommentátorként dolgozó korábbi védő leköpött egy kislányt. Most már azt is tudjuk, mennyi időre tűnik el a képernyőről az angol.

videó köpés balhé Sky Sports Manchester United Liverpool

Anglia: áll a bál, a Liverpool-ikon leköpött egy kislányt

2018-03-12 15:06:14

Felfüggesztette a Sky Sports Jamie Carraghert, a Liverpool legendás labdarúgóját, miután a jelenleg sportkommentátorként dolgozó korábbi védő leköpött egy kislányt.

köpés Sky Sports Manchester United Liverpool Jamie Carragher

Skócia: óriási trollok, mindenkivel elhitették a kamuigazolást

2017-01-07 12:25:27

A trollok 2017-ben sem pihennek, ez az alábbi skót átigazolási hírből azonnal egyértelművé vált.

vicces troll skót átigazolás skót foci nemzetközi átigazolás kép

Videó: a németek megpróbálták kimondani Szalai nevét, kevés sikerrel…

2016-10-27 09:41:09

A német Sky Sportsnál látszólag egyszerű feladatra vállalkoztak: csak annyi a feladat, hogy helyesen ki kell mondani a magyar válogatott és a Hoffenheim futballistájának, Szalai Ádámnak a nevét. Hamar kiderült, a feladat mégsem olyan könnyű…

videó német foci Twitter Szalai Ádám Sky Sports Németország

Videó: Henry végighasított a PL történelmén, magát is ünnepelte

2015-07-16 12:21:43

Thierry Henry visszavonulása óta sem tétlenkedik. Az Arsenal labdarúgócsapatának egykori klasszisa a stoplis szögre akasztása után a brit Sky Sports szakkommentátoraként dolgozik, és bár a nézők elégedettsége messze nem százszázalékos, összességében elfogadták a mikrofon előtt is. A Sky ezt kihasználva készített is egy reklámot…

videó reklám Thierry Henry Sky Sports Premier League PL

Videó: a kihívás teljesítve - csavard be szögletből!

2014-02-17 09:00:04

A Celtic Tv a csapat három játékosáról készített felvételt, amint épp a Sky Sports szögletkihívását teljesíti. A szabályok egyszerűek: csavard be szögletből lepattanás nélkül mind a két oldalról! Íme!

videó Sky Sports Celtic

Beckham saját maga klónjaival találkozik az új reklámban – videó

2013-07-16 12:25:15

David Beckhamból egy már nem is elég?! Úgy látszik, a Sky Sportsnak nem. Az új reklámban ugyanis Becks mindenféle hétköznapi helyzetben találkozik saját magával, és minden körülmények között a cég sportközvetítéseit figyeli. Ébredés, konyha, lakás, reggeliző, munka, laza és elegáns megjelenés, de mindenhol ott vannak a Beckhamek. Ja, és a vége, az is páratlan. Hatan ülnek a nappaliban, és mindannyian a közvetítést nézik. Hogy az egyiknek miért van szüksége 3D-s szemüvegre, és a többinek miért nem, azt ne kérdezze senki. Nézze.  

reklám Sky Sports David Beckham