Találatok a Sir Aelx Ferguson címkére

Találatok száma: 3

MU: Ferguson egyelőre titkolózik Tévez jövőjével kapcsolatban

2009-05-18 04:00:27

Bár a Manchester United argentin csatára, Carlos Tévez gólt szerzett a Manchester City ellen 2–0-ra megnyert városi derbin, és a szurkolók is kedvelik, a gárda skót menedzsere, Sir Alex Ferguson továbbra is elhárítja a futballista jövőjével kapcsolatos kérdéseket. Közben Tévez folyamatosan azt hangoztatja, nyáron lejáró szerződését követően elhagyja a klubot, mert kevesli a neki szánt játéklehetőséget.

Premier_League Manchehester United Carlos Tevez Sir Aelx Ferguson

Újabb fejlemény Tévez-ügyben: Rafa Benítez is a kérők között

2009-04-28 04:00:27

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, Carlos Tévez, a Manchester United argentin támadója egy rádióinterjúban elmondta: állandó játéklehetőségre vágyik, ezért a nyáron távozni szeretne klubjától. A hírek spanyol és olasz klubok érdeklődéséről is szóltak, legfrissebb információként Rafa Benítez és a Liverpool is megpróbálja a szezon lejárta után megszerezni magának.

Premier_League Liverpool Rafa_Benítez Manchester United Carlos Tevez Sir Aelx Ferguson

Választás: az IFFHS szerint Alex Ferguson 2008 legjobb edzője

2009-01-22 04:00:25

A Manchester Uniteddel bajnokságot, Bajnokok Ligáját és klubvilágbajnokságot nyert Sir Alex Fergusont választották az elmúlt év legjobb edzőjének a labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó nemzetközi szervezet, az IFFHS szavazásán.

Sir Aelx Ferguson