Találatok a Scott Sinclair címkére

Találatok száma: 12

Man. City: jó eséllyel a Schalkéba távozhat a hátvéd

2015-01-07 16:47:50

A Guardian információi szerint a Schalke 04 a favorit a Matija Nasztaszicsért zajló versenyfutásban, a hátvéd a Manchester Cityt hagyhatja el a gelsenkircheni klub kedvéért.

német átigazolás nemzetközi átigazolás angol átigazolás angol foci Scott Sinclair Schalke

Man. City: Richards, Sinclair, Guidetti és Nasztaszics sem kell

2014-08-30 13:07:36

Manuel Pellegrini, a PL-címvédő Manchester City menedzsere felhívta azon játékosai figyelmét, akiknek szolgálatára nem tart igényt az első keretben, hogy a közelgő átigazolási határidő előtt sürgősen keressenek maguknak új klubot.

angol átigazolás Scott Sinclair Micah Richards Matija Nasztaszics Manchester City Man. City

A WBA támadójának szexi szerelme vörösre váltott - galéria

2014-02-24 20:40:43

Scott Sinclair, a West Bromwich Albion szélsője meglepte az angliai lesifotósokat. Gera Zoltán csapattársa barátnőjével az oldalán épp belevetette volna magát a londoni éjszakai életbe, amikor feltűntek a paparazzók. A fotósok, látva az angolt és a mellette álló vörös szépséget, el is kezdték gyártani az újabb pletykákat Scott hódításáról, amikor azonban jobban szemügyre vették a támadó „új” kedvesét, csalódniuk kellett, ugyanis Sinclair nem kezdett új kapcsolatba, szerelme, az anno az FHM által a legszexisebb nőnek megválasztott Helen Flanagan egyszerűen csak hajszínt váltott.

vörös galéria West Bromwich Albion Scott Sinclair Helen Flanagan

Végre megnyugodhatunk, Helen ismét összejött Scott Sinclairrel

2014-01-23 16:43:21

A Manchester City fiatal utánpótlás-válogatott szélsője, a jelenleg a – Gera Zoltánt is foglalkoztató – West Bromwichot érősítő Scott Sinclair ismét együtt van hivatalosan is a gyönyörű brit színésznő/hírességgel, Helen Flanagannel.  

Scott Sinclair Helen Flanagan

Helen Flanagan: Nekem vannak a legjobb melleim a világon!

2013-09-19 15:29:59

A Manchester City fiatal utánpótlás-válogatott szélsője, a jelenleg a – Gera Zoltánt is foglalkoztató – West Bromwichot érősítő Scott Sinclair „se veled, se nélküledje”, Helen Flanagan kinyilatkoztatta az igazságot.

Scott Sinclair Manchester City Helen Flanagan

Willian, válassz, Pool vagy Tottenham? Chelsea!

2013-08-26 19:57:36

Kevés transzfer történt az elmúlt hét napban az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban, a Premier League-ben, de ezek nagy része fáin példa korunk labdarúgására, olyan ügyek, amelyek a részben mutatják az egészet.

nyári transzfersorozat nemzetközi átigazolások angol átigazolás Willian West Bromwich Southampton

West Brom: a Man. Citytől érkezett kölcsönbe szélső

2013-08-22 18:05:52

Gera Zoltán együttese, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő West Bromwich Albion egy évre kölcsönvette a Manchester City 24 éves angol szélsőjét, Scott Sinclairt.

Scott Sinclair Manchester City Gera Zoltán West Bromwich

West Brom: Gera posztjára a Man. Citytől érkezhet játékos

2013-08-06 16:38:15

Birminghami lapértesülés szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő West Bromwich Albion még a héten megszerezheti kölcsönbe a Manchester City alkalmazásában álló Scott Sinclairt.

West Bromwich Scott Sinclair Manchester City Gera Zoltán

Fülledt képekkel próbálják visszacsábítani a City-játékost - fotók

2013-07-19 18:46:44

Bár a legszexisebb brit nőnek megválasztott színésznő, Helen Flanagan májusban még erőteljesen tagadta, hogy különváltak volna útjai a 2012-es londoni olimpián gólt is szerző Manchester City-játékos, Scott Sinclairrel, a hírek szerint erre az elmúlt hónapban mégis sor került.

legszexisebb brit nő Scott Sinclair Helen Flanagan

A legszexisebb brit nő tagadja, hogy a focista dobta volna – fotók

2013-05-17 20:15:24

Nemrégiben szárnyra kapott a hír, hogy a Nagy-Britanniában népszerű színésznő, Helen Flanagan és a brit válogatottal a 2012-es londoni olimpián gólt is szerző Manchester City-játékos, Scott Sinclair útjai külön váltak.

legszexisebb brit nő Scott Sinclair Helen Flanagan

Visszaülne az iskolapadba a szexis focistabarátnő

2013-01-03 15:25:33

Scott Sinclair egyelőre nem sokat tett le arra a bizonyos asztalra. Bár a Swansea Cityben már megmutatta, hogy van benne tehetség bőven, a korábbi Chelsea-játékos egyelőre nem tudott magának stabil játéklehetőséget kiharcolni a Premier League-címvédő Manchester Citynél.

wag tanulás szépség oktatás jó nő csaj

Man. City: aláírt az olimpiai válogatott Scott Sinclair

2012-08-31 13:42:19

Az angol bajnoki címvédő Manchester City labdarúgócsapata hivatalos honlapján bejelentette, hogy szerződtette a Swansea-tól Scott Sinclairt.

külföldi átigazolás angol foci Scott Sinclair Premier League Manchester City