Találatok a Schatzl Nadine címkére

Találatok száma: 22

Női kézi BL: Annyira nem volt jó buli, de még meglehet a final four – Pena

2018-04-07 21:21:49

A női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, a párharc első felvonásán az FTC-Rail Cargo Hungaria 31–29-re kikapott a Rosztov-Dontól Dabason. A mérkőzés után az NSO Tv stábja Schatzl Nadine-nal és Nerea Penával beszélgetett, valamint ott volt Elek Gábor sajtótájékoztatóján is.

női kézilabda Bajnokok Ligája női kézilabda BL női kézilabda női kézi BL Schatzl Nadine Rosztov-Don

Kézi: Ki kap több szerelmes levelet? – kérdezz-felelek a Fradi csinos szélsőivel

2018-02-21 13:20:32

Az NSO Tv stábja meglátogatta az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapatának csinos szélsőit, Schatzl Nadine-t és Lukács Viktóriát, akik egy rendhagyó kérdezz-felelek keretében válaszoltak szakmai és könnyedebb kérdésekre is. Nemcsak azt tudhattuk meg, kinek kell több szerelmes levélre válaszolnia, hanem azt is, hogy ki izgul jobban a meccsek előtt, vagy éppen ki énekel többet kettejük közül. De azt is eldöntötték, hogy ki a nagyobb fradista.

videó női kézilabda Schatzl Nadine NSO Tv Lukács Viktória Fradi

Női kézi-vb: Sokat hibáztunk, a franciák büntettek – Bíró

2017-12-10 20:01:30

Mint ismert, a magyar női kézilabda-válogatott 29–26-ra kikapott Franciaországtól a németországi világbajnokság nyolcaddöntőjében, így búcsúzott a tornától. A mérkőzés után Kovacsics Anikó arról beszélt, hogy a franciák folyamatos üldözése felőrölt minket, míg Bíró Blanka szerint az ellenfél megbüntette a hibáinkat. 

női kézi-vb Szekeres Klára Schatzl Nadine Magyarország Lukács Viktória Kovacsics Anikó

Női kézi-vb: csak Kamerunt büntették többször a mieinknél

2017-12-09 06:55:22

Az egyaránt 18 gólos Schatzl Nadine és Bódi Bernadett volt a magyar válogatott legeredményesebb játékosa a németországi női kézilabda-világbajnokság pénteken zárult csoportkörében.

statisztika női kézilabda-világbajnokság 2017 női kézilabda-világbajnokság női kézilabda női kézi-vb magyar női kézilabda-válogatott

Női kézi-vb: két szélső, egy eset – Lukács és Schatzl közösen küzd az álmaiért

2017-12-06 16:03:11

Mindketten második felnőttvilágversenyükön vesznek részt a válogatottal. A Ferencvárosban már bizonyították, hogy nagy értékei a magyar kézilabdának, s adva a feladat, hogy a nemzeti csapatban is letegyék a névjegyüket. A két fiatal szélső, Lukács Viktória és Schatzl Nadine nemcsak szobatársak, hanem jó barátnők is egyben – a csoportkör számunkra döntő mérkőzései előtt velük beszélgettünk a németországi vb-n eddig történtekről.

női kézilabda-világbajnokság női kézilabda női kézi-vb magyar női kézilabda-válogatott Schatzl Nadine Lukács Viktória

Női kézi-vb: a Mikulás csak csokit hoz a lányoknak, a többi rajtuk múlik...

2017-11-30 20:44:30

A Möbelringen-kupa All Star-csapatába is beválasztott Schatzl Nadine készen áll a női kézilabda-villágbajnokságra, sőt, miután ez már a második világversenye lesz, sokkal higgadtabban várja. A balszélső az NSO Tv-nek arról is beszélt, mi lehet a magyar csapat fegyvere az ellenfelekkel szemben, valamint milyen eredményt érhetnek el Németországban. Bíró Blanka elmondta, jobbnak tartotta, hogy erős nemzetközi tornán készültek a vb-re ahelyett, hogy csak edzettek volna. Emellett kitért arra, mennyire értik meg egymást a kapusposzton Janurik Kingával. Azt is megtudtuk a lányoktól, hogy mit várnak a Mikulástól. 

női kézilabda-világbajnokság magyar női kézilabda-válogatott Schatzl Nadine Kim Rasmussen Bíró Blanka

Női kézi: Schatzl Nadine bekerült a torna All Star-csapatába

2017-11-27 00:31:06

Schatzl Nadine-t, a magyar női kézilabda-válogatott balszélsőjét beválasztották a Möbelringen-kupa All Star-csapatába.

magyar női kézilabda-válogatott kézilabda Schatzl Nadine

Női kézi: „A következő két-három hét az egész évünket meghatározza”

2017-03-31 13:58:31

Az FTC-Rail Cargo Hungaria vezetőedzője, Elek Gábor, valamint a csapat 23 esztendős balszélsője, Schatzl Nadine beszélt a következő hetekben a zöld-fehérekre váró kemény feladatokról.

női kézilabda kézilabda Schatzl Nadine FTC-Rail Cargo Hungaria FTC kézilabda Elek Gábor

Női kézi: újabb holland válogatott a Fradiban – hivatalos

2017-03-06 10:55:36

A Nemzeti Sport információjának megfelelően a Ferencváros női kézilabdacsapatában folytatja pályafutását Laura van der Heijden. A klub sajtótájékoztató keretében mutatta be a dán Esbjergtől érkező 26 éves holland válogatott jobbátlövőt, aki egy plusz egy évre írt alá. Emellett öt válogatott játékos (Nerea Pena, Schatzl Nadine, Lukács Viktória, Szekeres Klára, Marija Jovanovics) is meghosszabbította idény végén lejáró szerződését. 

női kézilabda kézilabda átigazolás Szekeres Klára Schatzl Nadine Nerea Pena Marija Jovanoovcs

Fordulatos meccsen ikszelt az FTC a Győri ETO-val

2017-03-01 16:09:03

A női kézilabda NB I 15. fordulójában az FTC-Rail Cargo Hungaria hazai pályán 28–28-as döntetlent játszott a Győri Audi ETO KC-val, amely ezzel elveszítette hibátlan mérlegét. A Győr már öt góllal is vezetett, a végén mégis a Ferencváros támadhatott a győzelemért az idény eddigi legjobb meccsén.

Nora Mörk Győri Audi ETO KC FTC-Rail Cargo Hungaria Bíró Blanka Schatzl Nadine női kézi NB I

Női kézi: Szucsánszki nem hagyja ki a következő szezont

2015-04-23 21:47:30

Az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapata sajtótájékoztató keretében mutatta be új játékosait, valamint számolt be a következő szezonnal kapcsolatos változásokról és a szakosztály további céljairól.

női kézilabda női kézi NB I Szucsánszki Zita Schatzl Nadine FTC-Rail Cargo Hungaria

Női kézi: Érdről erősít válogatott játékosokkal a Fradi

2015-04-22 10:16:24

Komolyan gondolják a vérátömlesztést az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapatánál, amely tavaly ősszel a selejtezőben búcsúzott egy hajszállal (és némi sportdiplomáciai közreműködéssel) a Bajnokok Ligájától. A Nemzeti Sport információi szerint újabb három, már a válogatottat is megjáró játékossal erősít Elek Gábor együttese.

Érd kézilabda Zácsik Szandra Szekeres Klára Szekerczés Luca Schatzl Nadine FTC-Rail Cargo Hungaria

Németh András: Gyors kézilabdát szeretnénk játszani

2014-03-25 18:39:49

Több száz érdeklődő előtt hangulatos edzést tartott Szentgotthárdon a magyar női kézilabda-válogatott. A kilátogatók személyesen is megtapasztalhatták a régi-új szövetségi kapitány, Németh András által felvázolt alaptaktikát, Görbiczék a tréning nagy részében a gyors játékot gyakorolták.

női kézilabda magyar női kézilabda-válogatott Tomori Zsuzsanna Schatzl Nadine Pálinger Katalin Németh András

Női kézi: Schatzl, Szikora, Planéta és Kovács Anna is kerettag

2014-03-05 14:33:56

Március végén megkezdi a közös munkát a magyar női kézilabda-válogatott és az új szövetségi kapitány. Németh András a legjobb összeállítást keresi, lehetőséget szeretne adni a fiataloknak, de feltétlenül számít a meghatározó emberekre.

Planéta Szimonetta Németh András Kovács Anna Pálinger Katalin Schatzl Nadine Szikora Melinda

Videó: hihetetlen kihívás - érdi kéziálom a BL-ben

2013-07-14 21:10:36

Könnyen előfordulhat, hogy a kézilabdavilág európai legjobbjai Érdre látogatnak a közéjövőben. A Pest megyei magyar bajnoki bronzérmes csapat a Fradival, a svájci Zuggal és a horvát Lokomotiv Zagrebbel csatázik a Bajnokok Ligája főtáblára kerülésért. Klivinyi Kinga kemény menetre készül, a vezetőedző Szabó Edina pedig hihetetlen kihívásnak érzi a csapatra váró feladatokat.

Érd videó Szabó Edina Schatzl Nadine Klivinyi Kinga Ferencváros