Találatok a Schatzl Nadine címkére

Találatok száma: 31

Női kézi: Schatzl Nadine hosszabbított a Fradival – hivatalos

2019-01-16 14:54:29

Schatzl Nadine, a Ferencváros és a magyar női kézilabda-válogatott balszélsője meghosszabbította szerződését az FTC-vel – olvasható a klub hivatalos honlapján.

női kézilabda Schatzl Nadine Fradi Ferencváros FTC

Női kézi: titkon egymás góljainak tapsoltak a Schatzl nővérek

2019-01-12 21:26:53

Az FTC 35–30-ra győzte le az Érdet a női kézilabda NB I szombati játéknapján. A mérkőzés érdekessége, hogy a Schatzl nővérek most léptek először együtt pályára, igaz, ellenfélként. A két balszélső, Nadine és Natalie az NSO Tv-nek beszélt a nagy eseményről. 

Érd NK női kézilabda NB I női kézilabda Schatzl Natalie Schatzl Nadine FTC-Rail Cargo Hungária

Női kézi: győri, fradista, érdi és siófoki is lehet 2018 legjobb játékosa

2018-12-21 13:44:06

A Handball-Planet kézilabdás szakportál kiírta az év legjobb női játékosára vonatkozó szavazását is, amiben a Győri Audi ETO és az FTC-Rail Cargo Hungaria is több játékossal képviselteti magát, de siófoki és érdi játékos is van a jelöltek között.

Stine Bredal Oftedal Schatzl Nadine Nycke Groot Katarina Krpezs-Slezák Kari Brattset Kari Aalvik Grimsbö

Nem csak ügyesek! Íme, az Eb legcsinosabb kézilabdázói – képek

2018-12-14 19:59:43

A végéhez közeledik a 2018-as női kézilabda Európa-bajnokság, így összeállították a franciaországi torna tíz legcsinosabb játékosát tartalmazó listát, amelyen a magyar válogatott két tagja is helyet kapott. Szubjektív listánk közel sem teljes, ezzel természetesen lehet vitatkozni. Ön szerint ki hiányzik a felsorolásból?

sportszelep női kézilabda Eb női kézi Eb Tess Wester Silje Solberg Schatzl Nadine

Női kézi Eb: két magyar is bekerülhet az álomcsapatba

2018-12-13 14:35:53

A magyar válogatott játékosai közül Háfra Noémi és Schatzl Nadine is bekerülhet a franciaországi női kézilabda Európa-bajnokság álomcsapatába.

női kézi Eb magyar női kézilabda-válogatott Schatzl Nadine Háfra Noémi női kézilabda női kézilabda Eb

Női kézi Eb: Teljesen elégedett vagyok, jó úton haladunk – Kovacsics

2018-12-12 23:08:37

Kis csalódottságot ugyan láttunk a magyar női kézilabda-válogatott játékosaiban, hogy nem folytathatják Párizsban az Európa-bajnokságot, összességében mégis elégedetten értékelték a számunkra hetedik hellyel véget érő tornát.

női kézilabda Európa-bajnokság 2018 női kézilabda Európa-bajnokság női kézilabda Eb női kézilabda női kézi Eb magyar női kézilabda válogatott

Női kézi Eb: Rögtön eszembe jutott a bajnokság vége – Háfra Noémi

2018-12-09 18:20:42

Bizonyára sok kézilabdabarát emlékszik még a női NB I előző szezonjának drámai végkifejletére, amikor egy gólon múlt, hogy a Ferencváros elbukta az aranyérmet a Győri ETO-val szemben. Az utolsó meccs legvégén Háfra Noémi nem találta el a kaput, pedig ha az a lövése bemegy, bajnok az FTC. A 20 éves átlövő fél évvel később az Európa-bajnokság középdöntőjében került hasonló helyzetbe, de ezúttal már hatalmas bombagól lett a vége, ezzel nyertünk Németország ellen. A lefújás utáni örömmámorból ocsúdva kérdeztük az emlékezetes utolsó pillanatokról a főszereplőket.

női kézilabda Európa-bajnokság 2018 női kézilabda Európa-bajnokság női kézilabda Eb női kézilabda női kézi Eb magyar női kézilabda-válogatott

Női kézi: Csúnya mérkőzés volt, de elértük a célunkat – Kim Rasmussen

2018-12-03 20:00:11

A magyar női kézilabda-válogatott 24–18-ra legyőzte a horvátokat a franciaországi Európa-bajnokságon. A továbbjutást érő győzelmet követően a szövetségi kapitány, Kim Rasmussen elárulta: csúnya meccsen aratott fontos győzelmet a válogatott, aminek örül, a sok sérültnek azonban nem.

női kézilabda Európa-bajnokság 2018 női kézilabda Európa-bajnokság női kézilabda női kézi Eb magyar női kézilabda-válogatott Schatzl Nadine

Női kézi BL: Annyira nem volt jó buli, de még meglehet a final four – Pena

2018-04-07 21:21:49

A női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, a párharc első felvonásán az FTC-Rail Cargo Hungaria 31–29-re kikapott a Rosztov-Dontól Dabason. A mérkőzés után az NSO Tv stábja Schatzl Nadine-nal és Nerea Penával beszélgetett, valamint ott volt Elek Gábor sajtótájékoztatóján is.

női kézilabda Bajnokok Ligája női kézilabda BL női kézilabda női kézi BL Schatzl Nadine Rosztov-Don

Kézi: Ki kap több szerelmes levelet? – kérdezz-felelek a Fradi csinos szélsőivel

2018-02-21 13:20:32

Az NSO Tv stábja meglátogatta az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapatának csinos szélsőit, Schatzl Nadine-t és Lukács Viktóriát, akik egy rendhagyó kérdezz-felelek keretében válaszoltak szakmai és könnyedebb kérdésekre is. Nemcsak azt tudhattuk meg, kinek kell több szerelmes levélre válaszolnia, hanem azt is, hogy ki izgul jobban a meccsek előtt, vagy éppen ki énekel többet kettejük közül. De azt is eldöntötték, hogy ki a nagyobb fradista.

videó női kézilabda Schatzl Nadine NSO Tv Lukács Viktória Fradi

Női kézi-vb: Sokat hibáztunk, a franciák büntettek – Bíró

2017-12-10 20:01:30

Mint ismert, a magyar női kézilabda-válogatott 29–26-ra kikapott Franciaországtól a németországi világbajnokság nyolcaddöntőjében, így búcsúzott a tornától. A mérkőzés után Kovacsics Anikó arról beszélt, hogy a franciák folyamatos üldözése felőrölt minket, míg Bíró Blanka szerint az ellenfél megbüntette a hibáinkat. 

női kézi-vb Szekeres Klára Schatzl Nadine Magyarország Lukács Viktória Kovacsics Anikó

Női kézi-vb: csak Kamerunt büntették többször a mieinknél

2017-12-09 06:55:22

Az egyaránt 18 gólos Schatzl Nadine és Bódi Bernadett volt a magyar válogatott legeredményesebb játékosa a németországi női kézilabda-világbajnokság pénteken zárult csoportkörében.

statisztika női kézilabda-világbajnokság 2017 női kézilabda-világbajnokság női kézilabda női kézi-vb magyar női kézilabda-válogatott

Női kézi-vb: két szélső, egy eset – Lukács és Schatzl közösen küzd az álmaiért

2017-12-06 16:03:11

Mindketten második felnőttvilágversenyükön vesznek részt a válogatottal. A Ferencvárosban már bizonyították, hogy nagy értékei a magyar kézilabdának, s adva a feladat, hogy a nemzeti csapatban is letegyék a névjegyüket. A két fiatal szélső, Lukács Viktória és Schatzl Nadine nemcsak szobatársak, hanem jó barátnők is egyben – a csoportkör számunkra döntő mérkőzései előtt velük beszélgettünk a németországi vb-n eddig történtekről.

női kézilabda-világbajnokság női kézilabda női kézi-vb magyar női kézilabda-válogatott Schatzl Nadine Lukács Viktória

Női kézi-vb: a Mikulás csak csokit hoz a lányoknak, a többi rajtuk múlik...

2017-11-30 20:44:30

A Möbelringen-kupa All Star-csapatába is beválasztott Schatzl Nadine készen áll a női kézilabda-villágbajnokságra, sőt, miután ez már a második világversenye lesz, sokkal higgadtabban várja. A balszélső az NSO Tv-nek arról is beszélt, mi lehet a magyar csapat fegyvere az ellenfelekkel szemben, valamint milyen eredményt érhetnek el Németországban. Bíró Blanka elmondta, jobbnak tartotta, hogy erős nemzetközi tornán készültek a vb-re ahelyett, hogy csak edzettek volna. Emellett kitért arra, mennyire értik meg egymást a kapusposzton Janurik Kingával. Azt is megtudtuk a lányoktól, hogy mit várnak a Mikulástól. 

női kézilabda-világbajnokság magyar női kézilabda-válogatott Schatzl Nadine Kim Rasmussen Bíró Blanka

Női kézi: Schatzl Nadine bekerült a torna All Star-csapatába

2017-11-27 00:31:06

Schatzl Nadine-t, a magyar női kézilabda-válogatott balszélsőjét beválasztották a Möbelringen-kupa All Star-csapatába.

magyar női kézilabda-válogatott kézilabda Schatzl Nadine

Női kézi: „A következő két-három hét az egész évünket meghatározza”

2017-03-31 13:58:31

Az FTC-Rail Cargo Hungaria vezetőedzője, Elek Gábor, valamint a csapat 23 esztendős balszélsője, Schatzl Nadine beszélt a következő hetekben a zöld-fehérekre váró kemény feladatokról.

női kézilabda kézilabda Schatzl Nadine FTC-Rail Cargo Hungaria FTC kézilabda Elek Gábor