Találatok a Sastin Marianna címkére

Találatok száma: 96

Birkózás: a szövetség is köszöntötte az Eb magyar érmeseit

2019-04-24 14:43:15

A másfél hete zárult bukaresti birkózó Európa-bajnokságon kiemelkedően szereplő magyar sportolókat köszöntette szerdán a hazai szövetség, melynek elnöke, Németh Szilárd bejelentette, hogy a Ludovika Arénában rendezik meg októberben az U23-as világbajnokságot.

birkózó Eb birkózás Veréb István Sastin Marianna Németh Zsanett Németh Szilárd

Birkózás: Barka Emese az első magyar női Európa-bajnok

2019-04-12 16:38:30

Barka Emese a magyar birkózósport első női Európa-bajnoki címét nyerte Bukarestben. A Vasas 29 esztendős sportolója az ukrán Tetjana Kitet győzte le az 57 kilogrammos kategória döntőjében. Sastin Marianna egy súlycsoporttal feljebb, a 62 kilogrammosok között lett bronzérmes.

birkózó Európa-bajnokság birkózás Sastin Marianna Barka Emese

Birkózó Eb: Sastin a bronzért küzdhet, Szabó kikapott

2019-04-12 13:42:37

A 62 kilós Sastin Marianna megnyerte vigaszágas mérkőzését a bukaresti birkózó Európa-bajnokság pénteki napján, így az esti programban a bronzéremért küzdhet, míg a kötöttfogásúak 87 kilogrammos kategóriájában szereplő Szilvássy Erik győzött nyolcaddöntős meccsén, viszont a 77 kilós Szabó László a 16 között kikapott.

birkózó Eb birkózás Szilvássy Erik Szabó László Sastin Marianna Lám Bálint

Birkózó Eb: Sastin és Dénes kikapott a negyeddöntőben

2019-04-11 14:30:40

A 62 kilós Sastin Marianna és az 53 kilogrammos Dénes Mercédesz is kikapott a negyeddöntőben a bukaresti birkózó Európa-bajnokság csütörtöki napján.

birkózó Eb birkózás Sastin Marianna Dénes Mercédesz

Birkózó Eb: kijelölték a keretet, kötöttfogásban több nagy hiányzó is lesz

2019-03-29 16:28:12

A Magyar Birkózószövetség intézőbizottsága a szövetségi kapitányok javaslatai alapján kijelölte az áprilisi bukaresti Európa-bajnokságon induló csapatot. A kontinensviadalt több kötöttfogású klasszis (a Lőrincz fivérek, Korpási Bálint, Kiss Balázs) kihagyja, a tavalyi budapesti világbajnok Bácsi Péter pedig edzőként vesz részt rajta. Szabadfogásban és a hölgyeknél viszont ott lesznek a legjobbjaink a román fővárosban.

Veréb István Sastin Marianna Németh Zsanett Magyar Bírkózószövetség Ligeti Dániel Galambos Ramóna

Birkózás: női világbajnokunk tavasszal Indiába költözik

2019-01-22 17:53:55

Sastin Marianna, Magyarország eddigi egyetlen világbajnok női birkózója tavasszal Indiába költözik, ahol edző-férje, Wöller Ákos februártól az ázsiai ország egyik legjobb versenyzőjével dolgozik majd együtt.

birkózás Wöller Ákos Sastin Marianna India

Birkózás: Varga Jánost és a vb-csapatot köszöntötte a szövetség

2018-11-22 16:37:56

A magyar birkózás különleges heteit, napjait éli, hiszen a szakmailag és rendezési szempontból is remekül sikerült budapesti világbajnokság után nem sokkal újabb elismerés érte a sportágat, az olimpiai bajnok, kétszeres vb- és Eb-aranyérmes Varga János bekerült a Nemzet Sportolói közé. Őt és a válogatottat köszöntette csütörtökön a Magyar Birkózószövetség (MBSZ) vezetősége.

díjazás birkózás Varga János Schmitt Pál Sastin Marianna Olejnik Pavlo

Birkózó-vb: „Alszunk egy párat, aztán kitaláljuk, lesz-e folytatás”

2018-10-25 20:39:53

Barka Emese taktikus és precíz birkózással legyőzte román ellenfelét az 57 kg-os súlycsoportban, így megszerezte a magyar válogatott első érmét a budapesti birkózó-világbajnokságon! A 62 kilósok mezőnyében Sastin Marianna elvesztette a bronzérmérkőzést az ukrán Julija Tkacs ellen, így az ötödik helyen zárt. Mindketten az NSO Tv kamerája elé álltak, a korábbi világbajnok és 8 hónapja édesanya Sastin pályafutása folytatásáról is beszélt.

videó birkózó-vb Sastin Marianna NSO Tv Barka Emese

Birkózó-vb: Korpási és Bácsi döntős – Barka Emese bronzérmes!

2018-10-25 17:23:47

A kötöttfogásúak is elkezdték szereplésüket a budapesti birkózó-világbajnokságon csütörtök délelőtt, majd már délután magyar részről elsőként Korpási Bálint lépett szőnyegre a 72 kilósok elődöntőjében, s kiharcolta a fináléba jutást. A folytatás is remekül sikerült, Bácsi Péter hátrányból fordítva, technikai tussal legyőzte kirgiz ellenfelét, ezzel ő is bekerült a pénteki döntőbe.  Este hét után Barka Emese az 57 kilósok között megszerezte a magyar válogatott első érmét. A nap utolsó magyar résztvevőjeként Sastin Marianna (62 kg) szintén bronzért lépett szőnyegre, ám kikapott ukrán ellenfelétől, így az ötödik helyen zárt.

birkózó-vb Váncza István Sastin Marianna Korpási Bálint Bácsi Péter Barka Emese

Birkózó-vb: Korpási Bálint és Bácsi Péter elődöntőbe jutott

2018-10-25 11:03:11

A kötöttfogásúak is elkezdték szereplésüket a budapesti birkózó-világbajnokságon, s Korpási Bálint, valamint Bácsi Péter az elődöntőbe jutott. Váncza István a negyeddöntőig menetelt, de ott kikapott, míg Andrási József a selejtezőben szenvedett vereséget – a délutáni elődöntő során mindketten bízhatnak a vigaszágas szereplésben. A nőknél Sastin Marianna mindkét vigaszágas mérkőzését megnyerte, így este a bronzéremért csatázhat.

birkózó-vb birkózás Váncza István Sastin Marianna Korpási Bálint Bácsi Péter

Birkózó-vb: Barka bronzmeccses, Sastin vigaszágas, Németh nem tudta vállalni

2018-10-24 17:24:49

Az 57 kg-ban versenyző Barka Emese az elődöntőben 6:2-re alulmaradt a kategória Európa-bajnokával, a bolgár Biljana Dudovával szemben, így csütörtökön a bronzéremért birkózhat majd. Jó hír ugyanakkor, hogy a Sastin Mariannát roppant véleményes meccsen legyőző japán Kavai Jukako bejutott a döntőbe, így világbajnokunk a vigaszágon folytathatja – eldőlt ugyanakkor az is, hogy a keddi elődöntőjében sérülést szenvedő Németh Zsanett nem tudott kiállni az esti bronzmeccsen.

birkózó-vb birkózás Sastin Marianna Németh Zsanett Barka Emese

Birkózó-vb: Barka elődöntős; Sastin nehezen értelmezhető veresége

2018-10-24 11:56:46

Mindkét, a legutóbbi hazai világbajnokságon dobogós női klasszisunk 5:2-es sikerrel rajtolt a szerdai versenynapon. Az 57 kilogrammos kategóriában Barka Emese az elődöntőbe jutott, a 60 kilogrammosoknál viszont Sastin Mariann nem jutott túl a nyolcaddöntőn, miután japán ellenfelével szemben nehezen értelmezhető vereséget szenvedett. 

birkózó-vb Sastin Marianna Barka Emese

Birkózó-vb: optimisták a szabadfogásúak, Veréb és Barka is éremre számít

2018-10-19 12:26:58

Izgalommal várják a magyar birkózók a budapesti világbajnokság szombati rajtját, melyen a szabadfogású válogatott tagjai közül Molnár József, Gulyás Zsombor, Veréb István és Ligeti Dániel lép szőnyegre az első napon.

birkózó-vb birkózás Veréb István Sastin Marianna Ligeti Dániel

Birkózó vb: felhőtlen szórakozás a szőnyeg helyett

2018-10-16 09:04:14

Molnár Ferenc „Üvegcipő” című vígjátéka sikerrel fut a József Attila Színházban, előadására az igazgató, egyben a darab főszereplője, Nemcsák Károly meghívta a szombaton kezdődő budapesti birkózó-világbajnokság „csapatát”.

birkózó-vb birkózás Sastin Marianna Korpási Bálint Kiss Balázs Barka Emese

Birkózás: egy arany és három bronz a vb női főpróbáján

2018-09-24 16:04:11

Barka Emese nyaksérülése ellenére meggyőző teljesítménnyel végzett az élen a budapesti birkózó-világbajnokság bukaresti főpróbáján, a Ion Cornianu és Simon László nevével fémjelzett nemzetközi versenyen.

birkózó-vb birkózás Sastin Marianna Németh Zsanett Dénes Mercédesz Barka Emese

Birkózás: Sastin megnyerte a minszki vb-főpróbát

2018-09-16 20:39:27

Sastin Marianna megnyerte a nők 62 kg-os súlycsoportját a birkózók minszki Alekszandr Medvegy-emlékversenyén

birkózás Sastin Marianna

Birkózás: Sastin Marianna aranyéremmel tért vissza

2018-05-19 21:34:26

Egy év kihagyás után aranyéremmel tért vissza Sastin Marianna a birkózók szabadfogású és női országos bajnokságán, Kecskeméten.

birkózás Sastin Marianna Nagy Mihály Ligeti Dániel Hatos Gábor

Birkózás: „Imádkoztam az Eb előtt, Isten megsegített”

2018-05-18 09:40:58

A kaszpijszki Európa-bajnokságon pályafutása első felnőttérmét szerző Nagy Mihály még most is nehezen hiszi el, hogy dobogóra állhatott – a fiatal versenyzőnek az Eb-ért testvérével is meg kellett küzdenie.

birkózás Sastin Marianna Nagy Mihály Gulyás István

Sastin Marianna: sátorban, tejszagban – cél a pesti vb!

2018-03-31 13:24:13

Olivér aranyos fiúcska, ránézésre éppen olyan, amilyennek egy két hónapos nyugodt kisbabának lennie kell. Valamiben mégis más, mint a többi kortársa, ugyanis hetente négyszer-ötször másfél órát a Vasas birkózótermében tölt, s ha éppen nem alszik, figyeli, ahogy édesanyja edz. Vagy ahogy maga a mama, Sastin Marianna fogalmaz, a testét olyan formába hozza, hogy elkezdhessen edzeni. A cél az októberi budapesti világbajnokság, s aki 2005-ben vb-ezüstöt, 2013-ban pedig szintén sporttörténelmi aranyérmet szerzett hazai szőnyegen, annak három a magyar igazság, immár anyukaként.

birkózás Wöller Ákos Sastin Marianna Ritter Árpád