Találatok a Sastin Marianna címkére

Találatok száma: 90

Birkózás: Varga Jánost és a vb-csapatot köszöntötte a szövetség

2018-11-22 16:37:56

A magyar birkózás különleges heteit, napjait éli, hiszen a szakmailag és rendezési szempontból is remekül sikerült budapesti világbajnokság után nem sokkal újabb elismerés érte a sportágat, az olimpiai bajnok, kétszeres vb- és Eb-aranyérmes Varga János bekerült a Nemzet Sportolói közé. Őt és a válogatottat köszöntette csütörtökön a Magyar Birkózószövetség (MBSZ) vezetősége.

díjazás birkózás Varga János Schmitt Pál Sastin Marianna Olejnik Pavlo

Birkózó-vb: „Alszunk egy párat, aztán kitaláljuk, lesz-e folytatás”

2018-10-25 20:39:53

Barka Emese taktikus és precíz birkózással legyőzte román ellenfelét az 57 kg-os súlycsoportban, így megszerezte a magyar válogatott első érmét a budapesti birkózó-világbajnokságon! A 62 kilósok mezőnyében Sastin Marianna elvesztette a bronzérmérkőzést az ukrán Julija Tkacs ellen, így az ötödik helyen zárt. Mindketten az NSO Tv kamerája elé álltak, a korábbi világbajnok és 8 hónapja édesanya Sastin pályafutása folytatásáról is beszélt.

videó birkózó-vb Sastin Marianna NSO Tv Barka Emese

Birkózó-vb: Korpási és Bácsi döntős – Barka Emese bronzérmes!

2018-10-25 17:23:47

A kötöttfogásúak is elkezdték szereplésüket a budapesti birkózó-világbajnokságon csütörtök délelőtt, majd már délután magyar részről elsőként Korpási Bálint lépett szőnyegre a 72 kilósok elődöntőjében, s kiharcolta a fináléba jutást. A folytatás is remekül sikerült, Bácsi Péter hátrányból fordítva, technikai tussal legyőzte kirgiz ellenfelét, ezzel ő is bekerült a pénteki döntőbe.  Este hét után Barka Emese az 57 kilósok között megszerezte a magyar válogatott első érmét. A nap utolsó magyar résztvevőjeként Sastin Marianna (62 kg) szintén bronzért lépett szőnyegre, ám kikapott ukrán ellenfelétől, így az ötödik helyen zárt.

birkózó-vb Váncza István Sastin Marianna Korpási Bálint Bácsi Péter Barka Emese

Birkózó-vb: Korpási Bálint és Bácsi Péter elődöntőbe jutott

2018-10-25 11:03:11

A kötöttfogásúak is elkezdték szereplésüket a budapesti birkózó-világbajnokságon, s Korpási Bálint, valamint Bácsi Péter az elődöntőbe jutott. Váncza István a negyeddöntőig menetelt, de ott kikapott, míg Andrási József a selejtezőben szenvedett vereséget – a délutáni elődöntő során mindketten bízhatnak a vigaszágas szereplésben. A nőknél Sastin Marianna mindkét vigaszágas mérkőzését megnyerte, így este a bronzéremért csatázhat.

birkózó-vb birkózás Váncza István Sastin Marianna Korpási Bálint Bácsi Péter

Birkózó-vb: Barka bronzmeccses, Sastin vigaszágas, Németh nem tudta vállalni

2018-10-24 17:24:49

Az 57 kg-ban versenyző Barka Emese az elődöntőben 6:2-re alulmaradt a kategória Európa-bajnokával, a bolgár Biljana Dudovával szemben, így csütörtökön a bronzéremért birkózhat majd. Jó hír ugyanakkor, hogy a Sastin Mariannát roppant véleményes meccsen legyőző japán Kavai Jukako bejutott a döntőbe, így világbajnokunk a vigaszágon folytathatja – eldőlt ugyanakkor az is, hogy a keddi elődöntőjében sérülést szenvedő Németh Zsanett nem tudott kiállni az esti bronzmeccsen.

birkózó-vb birkózás Sastin Marianna Németh Zsanett Barka Emese

Birkózó-vb: Barka elődöntős; Sastin nehezen értelmezhető veresége

2018-10-24 11:56:46

Mindkét, a legutóbbi hazai világbajnokságon dobogós női klasszisunk 5:2-es sikerrel rajtolt a szerdai versenynapon. Az 57 kilogrammos kategóriában Barka Emese az elődöntőbe jutott, a 60 kilogrammosoknál viszont Sastin Mariann nem jutott túl a nyolcaddöntőn, miután japán ellenfelével szemben nehezen értelmezhető vereséget szenvedett. 

birkózó-vb Sastin Marianna Barka Emese

Birkózó-vb: optimisták a szabadfogásúak, Veréb és Barka is éremre számít

2018-10-19 12:26:58

Izgalommal várják a magyar birkózók a budapesti világbajnokság szombati rajtját, melyen a szabadfogású válogatott tagjai közül Molnár József, Gulyás Zsombor, Veréb István és Ligeti Dániel lép szőnyegre az első napon.

birkózó-vb birkózás Veréb István Sastin Marianna Ligeti Dániel

Birkózó vb: felhőtlen szórakozás a szőnyeg helyett

2018-10-16 09:04:14

Molnár Ferenc „Üvegcipő” című vígjátéka sikerrel fut a József Attila Színházban, előadására az igazgató, egyben a darab főszereplője, Nemcsák Károly meghívta a szombaton kezdődő budapesti birkózó-világbajnokság „csapatát”.

birkózó-vb birkózás Sastin Marianna Korpási Bálint Kiss Balázs Barka Emese

Birkózás: egy arany és három bronz a vb női főpróbáján

2018-09-24 16:04:11

Barka Emese nyaksérülése ellenére meggyőző teljesítménnyel végzett az élen a budapesti birkózó-világbajnokság bukaresti főpróbáján, a Ion Cornianu és Simon László nevével fémjelzett nemzetközi versenyen.

birkózó-vb birkózás Sastin Marianna Németh Zsanett Dénes Mercédesz Barka Emese

Birkózás: Sastin megnyerte a minszki vb-főpróbát

2018-09-16 20:39:27

Sastin Marianna megnyerte a nők 62 kg-os súlycsoportját a birkózók minszki Alekszandr Medvegy-emlékversenyén

birkózás Sastin Marianna

Birkózás: Sastin Marianna aranyéremmel tért vissza

2018-05-19 21:34:26

Egy év kihagyás után aranyéremmel tért vissza Sastin Marianna a birkózók szabadfogású és női országos bajnokságán, Kecskeméten.

birkózás Sastin Marianna Nagy Mihály Ligeti Dániel Hatos Gábor

Birkózás: „Imádkoztam az Eb előtt, Isten megsegített”

2018-05-18 09:40:58

A kaszpijszki Európa-bajnokságon pályafutása első felnőttérmét szerző Nagy Mihály még most is nehezen hiszi el, hogy dobogóra állhatott – a fiatal versenyzőnek az Eb-ért testvérével is meg kellett küzdenie.

birkózás Sastin Marianna Nagy Mihály Gulyás István

Sastin Marianna: sátorban, tejszagban – cél a pesti vb!

2018-03-31 13:24:13

Olivér aranyos fiúcska, ránézésre éppen olyan, amilyennek egy két hónapos nyugodt kisbabának lennie kell. Valamiben mégis más, mint a többi kortársa, ugyanis hetente négyszer-ötször másfél órát a Vasas birkózótermében tölt, s ha éppen nem alszik, figyeli, ahogy édesanyja edz. Vagy ahogy maga a mama, Sastin Marianna fogalmaz, a testét olyan formába hozza, hogy elkezdhessen edzeni. A cél az októberi budapesti világbajnokság, s aki 2005-ben vb-ezüstöt, 2013-ban pedig szintén sporttörténelmi aranyérmet szerzett hazai szőnyegen, annak három a magyar igazság, immár anyukaként.

birkózás Wöller Ákos Sastin Marianna Ritter Árpád

Birkózás: „Két magyar srác lehetett volna a világbajnoki döntőben, ha…”

2018-03-09 17:59:36

Legendák, aktív birkózók és edzők kötöttek írásos megállapodást a Tatai Olimpiai Központban a magyar szövetséggel arról, hogy személyes közreműködésükkel segítik a 2018-as budapesti világbajnokság népszerűsítését. Az eseményen beszélgettünk Lőrincz Tamással, aki orosz ellenfele doppingolása miatt utólag a párizsi vb ezüstérmese lett, de azért maradt benne hiányérzet, hiszen akár „magyar döntőben" is szerepelhetett volna. Sastin Marianna is nyilatkozott az NSO Tv-nek, méghozzá arról, hogy nemrég életet adott első gyermekének, és hogy ennek ellenére tudja-e vállalni a szereplést a hazai vb-n.

birkózó-vb birkózás Sastin Marianna Lőrincz Tamás Ligeti Dániel

Kép: megszületett a birkózóvilágbajnokunk kisfia

2018-02-07 11:27:14

Megszületett a birkózóvilágbajnok Sastin Marianna és edző-férje, Wöller Ákos kisfia. Wöller Olivér 3770 grammal és 52 centivel látta meg a napvilágot. Gratulálunk!

szülés kép fotó Sastin Marianna

Birkózás: „A párizsi volt a legjobb vb, de a budapestinek még jobbnak kell lennie”

2018-01-11 16:52:31

Megtartották a 2018-as budapesti birkózó-világbajnokság első sajtótájékoztatóját. Természetesen az NSO Tv stábja is ott járt, és beszélgetett a résztvevőkkel. Videónkból kiderül, hogy miért Lőrincz Viktor lett a vb arca, illetve megnézhetik, ahogy a nemzetközi szövetség (UWW) elnöke kijelenti: ennek kell lennie minden idők legjobb vb-jének. Az anyai örömök elé néző (egyébként az előző hazai vb-n világbajnok) Sastin Marianna elárulta, mikorra várja kisbabáját, és vajon részt tud-e venni a világversenyen?

birkózás Sastin Marianna Németh Szilárd Lőrincz Viktor Kulcsár Krisztián

Sportkrém: Mintha focimeccs lenne a hasamban – Sastin Marianna

2017-11-29 20:55:01

Sastin Marianna elmondása szerint igen rossz gyerek volt, úgyhogy arra számít, születendő kisfia is örökmozgó lesz. Sőt, már most az, hiszen a Sportkrémbe készült interjú és fotózás közben is állandóan izgett-mozgott anyukája hasában. A világbajnok birkózó és edző-férje, Wöller Ákos még nem döntötte el a gyermek nevét, a werkfilmből kiderül, melyik kettő között vacillálnak. Továbbá Marianna arról is beszél, hogy a terhessége eddigi hét hónapja alatt bizony végig aktívan sportolt. És hogy vetettek-e rá emiatt rosszalló pillantásokat? Az kiderül a pénteki Nemzeti Sport Sportkrém mellékletéből (amelyben az egész heti televíziós sportműsort megtalálja), amelyben azt is elárulja, miért akarja visszanyerni a formáját 2018 októberére. 

birkózás babavárás Wöller Ákos Sportkrém Sastin Marianna