Találatok a Sandro Rosell címkére

Találatok száma: 60

Barca: tizenegy év börtönt kértek a klub volt elnökére

2018-07-25 22:24:29

Pénzmosás és adócsalás miatt 11 év börtönbüntetést kért a spanyol államügyészség Sandro Rosellre, az FC Barcelona volt elnökére, aki tavaly május óta van előzetes letartóztatásban.

spanyol foci Sandro Rosell FC Bacelona

Barcelona: Kérem, ezzel most álljanak le! – Abidal kiakadt

2018-07-05 12:17:43

Éric Abidal, a Barcelona korábbi labdarúgója s jelenlegi sportigazgatója felháborodott azokon a híreszteléseken, melyek szerint Sandro Rosell, a gránátvörös-kékek korábbi elnöke a feketepiacon szerzett volna májat neki.

Éric Abidal Sandro Rosell Barcelona

Barcelona: Rosell a feketepiacon szerzett májat Abidalnak?

2018-07-04 12:38:25

Újabb súlyos vádak fogalmazódtak meg Sandro Rosell, a Barcelona korábbi elnöke ellen: a pénzmosás miatt bíróság elé álló korábbi sportvezetőt azzal vádolják, hogy a feketepiacon szerzett májat Éric Abidalnak, a klub korábbi játékosának, jelenlegi sportigazgatójának.

Éric Abidal Sandro Rosell Barcelona

Barcelona: vádat emeltek a korábbi elnök ellen

2018-06-29 21:21:07

Pénzmosás és adócsalás miatt az ügyben eljáró madridi bíró pénteken vádat emelt Sandro Rosell, az FC Barcelona volt elnöke ellen, aki tavaly május óta van előzetes letartóztatásban.

Sandro Rosell Barcelona

Barca: Thaiföldre vagy Katarba menekülne a börtönből?

2018-01-22 10:31:18

A Marca madridi székhelyű sportnapilap szerint a spanyol bíróság elutasította Sandro Rosell korábbi FC Barcelona-klubelnök kérelmét, hogy szabadlábon védekezhessen. A hatóságok állítólag attól tartanak, hogy Rosell szabadlábra helyezése esetén elhagyná az országot, és Thaiföldre vagy Katarba menekülne.

elnök börtön Sandro Rosell Ricardo Teixeira Barcelona

Fogadási csalás: „Egész nap sportolhattunk, medencében fürödhettünk”

2017-09-08 11:09:57

A nemzetközi fogadási csalási ügy egyik fő vádlottja, L. Mátyás az FC Barcelona korábbi elnökével, Sandro Rosell-lel ült és focizott együtt egy spanyolországi börtönben – írta meg a Bors.

Ángel María Villar fogadási csalás fogadási botrány Sandro Rosell L. Mátyás

Spanyolország: őrizetbe vették a Barcelona volt elnökét

2017-05-23 09:50:57

Helyi idő szerint kedd reggel a spanyol rendőrség őrizetbe vette Sandro Rosellt, az FC Barcelona korábbi elnökét saját házában, nem messze a Camp Noutól.

pénzmosás adócsalás Sandro Rosell Ricardo Teixeira La Liga Barcelona

Barcelona: Neymarra két év börtönbüntetést kért az ügyészség

2016-11-23 14:56:27

A spanyol államügyészség kétéves börtönbüntetést és tízmillió eurós pénzbírságot kér Neymarra, az FC Barcelona brazil labdarúgójára.

korrupció börtönbüntetés bíróság Sandro Rosell Neymar Josep Maria Bartomeu

Barca: Uraim, 17.1 millióért vették meg Neymart?! Khm...

2015-06-29 15:23:55

A madridi Marca birtokába jutott a Neymar-szerződés, a sportnapilap nyilvánosságra hozta az iratokat. A brazil megszerzésének vitatott körülményei miatt másfél éve lemondó barcelonai klubelnök, Sandro Rosell felelőssége mellett felvetődött az utód, Josep María Bartomeué is – hivatalosan mindkettőjük ellen vádat emeltek –, míg a szerződésből az derül ki, hogy a katalánok 17.1 millió eurót fizettek két éve a brazil klasszisért. Miközben kiderült: a transzfer összesen 86 millió euró volt.

Santos Sandro Rosell Neymar Josep María Bartomeu Barcelona Barca

Barcelona: az elnök állítja, nem vádolja a halott edzőt

2015-03-27 20:21:51

Az FC Barcelona hivatalos közleményben utasította vissza azokat a sajtóban megjelent vádakat, amelyek szerint Josep Maria Bartomeu klubelnök februári vizsgálóbírói meghallgatásán megkísérelte a néhai vezetőedzőre, Tito Vilanovára tolni a felelősséget Neymar szabálytalan szerződtetése ügyében. A Barca kilátásba helyezte: minden jogi lehetőséget megragad, hogy elégtételt vegyen.

Tito Vilanova Sandro Rosell Neymar Josep Maria Bartomeu Barcelona

Barcelona: feláras - Neymar 158 millió euróba is kerülhet

2015-03-25 15:23:59

Akár rekordot jelentő 158 millió euróba (48.4 milliárd forint) is kerülhet Neymar megszerzése az FC Barcelonának.

Sandro Rosell Neymar Josep Bartomeu Barcelona Barca

Barcelona: Rosell és Bartomeu összesen 10 év börtönt kaphat

2015-03-23 12:59:26

Egybehangzó spanyol sajtóértesülések szerint José Perals spanyol ügyész Sandro Rosellre, a Barcelona korábbi elnökére hét év és három hónap, míg Josep María Bartomeura, a katalán klub jelenlegi első emberére két év és három hónap börtönbüntetést kért hűtlen kezelés és adócsalás vádja miatt.

spanyol foci adócsalás Sandro Rosell Josep Maria Bartomeu Barcelona

Barcelona: vádat emeltek az elnök ellen Neymar-ügyben

2015-03-13 14:49:50

Vádat emeltek az FC Barcelona elnöke, Josep Maria Bartomeu és elődje, Sandro Rosell ellen a labdarúgócsapat brazil sztárjának, Neymarnak az átigazolása kapcsán.

Sandro Rosell Neymar Josep Maria Bartomeu Barcelona

Barcelona: menesztették Andoni Zubizarretát - hivatalos

2015-01-05 16:37:17

A spanyol Primera Divisiónban szereplő Barcelona labdarúgócsapata szerződést bontott Andoni Zubizarretával, a klub sportigazgatójával.

Sandro Rosell Josep Maria Bartomeu Carles Puyol Barcelona Barca Andoni Zubizarreta

Neymar-ügy: a Barca-vezetőkre bírósági meghallgatás vár

2014-06-03 19:48:54

Az FC Barcelona képviselőinek, illetve a korábbi elnök Sandro Rosellnek is meg kell jelennie jövő pénteken egy madridi bíróságon, hogy választ adjanak a brazil labdarúgójuk, Neymar átigazolása kapcsán felmerült adócsalás vádjára.

spanyol labdarúgás Sandro Rosell La Liga Neymar Barcelona

Barcelona: téma lezárva - minden stimmel Neymar körül

2014-04-28 19:44:49

A Spanyol Labdarúgóliga (LFP) hivatalos közleményben tudatta, hogy nem vizsgálódik tovább a Barcelona ellen, amely a szervezet megítélése szerint nem szegett szabályt Neymar tavaly nyári átigazolásakor.

spanyol foci Tito Vilanova Sandro Rosell La Liga Neymar Barcelona

El Clásico: Rosell Madridban, Figo némasága

2014-03-21 20:26:01

Megváltozott fizimiskával próbálta meg elkerülni a feltűnést Sandro Rosell, a Barcelona korábbi klubelnöke, aki két hónapja a Neymar-ügy miatt volt kénytelen lemondani pozíciójáról. Az immár szakállas Rosell Madridban járt, de saját bevallása szerint csupán magánügyben, és a vasárnapi Real Madrid–Barcelona rangadót nem a Santiago Bernabéu Stadionban tekinti meg.

Barca Barcelona Luis Figo La Liga Real Real Madrid

Barca: „Rosell nem hazudott, Neymar 57.1 millióba került”

2014-01-24 20:19:38

Megtartotta első sajtótájékoztatóját a Barcelona elnökeként Josep María Bartomeu korábbi sportszakmai alelnök, aki a lemondását csütörtökön bejelentő Sandro Rosellt váltotta a katalán klub élén. A „trónörökös” elmondta, elődje igazat mondott Neymar vételárával kapcsolatban, tehát a brazil támadó valóban 57.1 millió euróba került. Bartomeu mellett a Barcelona szakosztály-igazgatója, Raúl Sanllehí is részt vett a sajtótájékoztatón.

spanyol foci Sandro Rosell Raúl Sanllehí La Liga Neymar Josep María Bartomeu

Barcelona: Rosell lemondott az elnöki posztról - hivatalos

2014-01-23 20:55:15

Ahogyan azt várni lehetett, az FC Barcelona csütörtöki rendkívüli igazgatótanácsi ülését követő sajtótájékoztatón bejelentették: lemondott posztjáról a katalán sportklub elnöke, az utóbbi napokban pénzügyi szabálytalanságok gyanújába keveredő Sandro Rosell. A döntést maga Rosell jelentette be.

Sandro Rosell Barcelona

Barcelona: Rosell távozhat, délután elnökségi ülés

2014-01-23 14:52:16

Egybehangzó spanyol sajtóhírek szerint hamarosan lemond a posztjáról Sandro Rosell, az FC Barcelona elnöke, aki a Neymar átigazolási díja körüli hercehurca miatt távozhat a katalán klub éléről. A 49 esztendős sportvezetőt a szezon végéig Josep María Bartomeu válthatja az elnöki pozícióban, míg a nyáron előrehozott elnökválasztást tarthatnak.

spanyol foci Sandro Rosell La Liga Barcelona