Találatok a Sageata Navodari címkére

Találatok száma: 7

Videó: félpályás gólt kapott a magyar kapus Kolozsváron

2013-12-09 20:16:46

A román élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban CFR Cluj–Sageata Navodari találkozót rendeztek. A mérkőzést fölényesen, 6–1-re a hazai kolozsváriak nyerték meg, ahol már a második percben vezettek Damjan Dokovic 50 méteres találatával. A vendégek magyar kapusa, Pogacsics Krisztián alaposan benézte a lövést. A félpályás gól a videóra kattintva tekinthető meg.

videó román labdarúgás Sageata Navodari CFR Cluj

Felkészülés: kaposvári döntetlen a román újonc ellen

2013-07-12 20:51:22

A Kaposvári Rákóczi felkészülési mérkőzésen 1–1-es döntetlent játszott Bécsben a másodosztályú román bajnokságban legutóbb a második helyen végző, így az élvonalba feljutó Sageata Navodari ellen.

felkészülés Sageata Navodari NB I Kaposvár

DVTK: Ismét bebizonyosodott, mi az, ami hiányzik - Szivics

2013-07-09 23:09:36

Ahogy arról már beszámoltunk, a labdarúgó NB I rajtjára készülő DVTK felkészülési mérkőzésen az ausztriai Nyulason gól nélküli döntetlent játszott a román élvonal újonca, a Sageata Navodari ellen. A diósgyőriek vezetőedzője, Tomiszlav Szivics a klubja hivatalos honlapjának elmondta, hogy elégedett, mert csapatának sikerült megvalósítani azt, amit elterveztek, az ugyanakkor ismét bebizonyosodott, hogy mi (vagy inkább ki) az, amire még szüksége van a miskolciaknak.

felkészülés Tomiszlav Szivics Sageata Navodari Diósgyőr DVTK

Felkészülés: három piros lap, kihagyott 11-es, ikszelt a DVTK

2013-07-09 18:49:11

A labdarúgó NB I rajtjára készülő DVTK felkészülési mérkőzésen gól nélküli döntetlent játszott a román élvonal újonca, a Sageata Navodari ellen. Az összecsapáson a játékvezető háromszor is felmutatta a piros lapot, míg a diósgyőriek részéről Rudolf Gergely tizenegyest rontott.

felkészülés Tomiszlav Szivics Selymes Tibor Sageata Navodari Rudolf Gergely Diósgyőr

DVTK: négy próbajátékos is pályára léphet kedden

2013-07-08 23:01:26

A labdarúgó NB I rajtjára készülő Diósgyőri VTK kedden, az ausztriai Nyulason felkészülési mérkőzést vív a román élvonal újonca, a Sageata Navodari ellen. A boon.hu információja szerint a találkozón négy próbajátékos is pályára léphet a diósgyőrieknél.

DVTK Diósgyőr Sageata Navodari Tomiszlav Szivics felkészülés

Felkészülés: a Lombard legyőzte a román élvonal újoncát

2013-07-06 20:39:44

A labdarúgó NB I rajtjára készülő Lombard Pápa felkészülési mérkőzésen Eszlátyi István két góljának köszönhetően 2–1-es győzelmet aratott Selymes Tibor csapata, a Sageata Navodari ellen. A román élvonal újoncának kapuját az első félidőben a DVTK-tól távozó Ambrusics Róbert védte a burgenlandi Nyulason rendezett meccsen.

felkészülés Selymes Tibor Sageata Navodari NB I Lombard Pápa Ambrusics Róbert

DVTK: a távozó kapust a román élvonal újonca teszteli

2013-07-04 11:19:44

Magyar kapust tesztel a román élvonalbeli labdarúgó-bajnokságba frissen feljutó Sageata Navodari Ambrusics Róbert személyében. A DVTK-tól távozó futballista el is utazott a Selymes Tibor edzette csapattal edzőtáborozni, sőt, már felkészülési mérkőzésen is lehetőséget kapott a bizonyításra.

Sageata Navodari DVTK Ambrusics Róbert