Találatok a RSC Anderlecht címkére

Találatok száma: 3

Havi 300 eurót remélt a futballtól, négyszeres PL-győztes lett: Vincent Kompany

2019-05-19 23:39:01

Ha valami, hát Vincent Kompany élete tényleg egy hullámvasutazásra emlékezteti az embert. Gyerekként a bőrszíne miatt sokszor került kellemetlen helyzetbe. Tizennégy évesen kidobták az iskolából, rá három évvel viszont már a belga labdarúgás rekordere volt. Óriási tehetségként szerződtette a Hamburg, hogy aztán egy térdsérülés, majd az olimpia körüli huzavona szinte mindent tönkretegyen. A Manchester City felemelkedésével párhuzamosan viszont őt is felépítették Angliában. Gyerekként abban reménykedett, hogy legalább havi 300 eurót kereshet majd a futballal – néhány nullával több lett belőle. Fényűzés helyett a befektetést választotta és jótékonysági kezdeményezések élére állt. Mindezt úgy, hogy a címlapokra csakis a játékával kerüljön. Vincent Kompany búcsúzik a Citytől és a szigetországtól. Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4

Vincent Kompany RSC Anderlecht Pep Guardiola Manchester City HSV

Belgium: Kompany máris bejelentette, hol folytatja

2019-05-19 12:37:31

A Manchester Citytől távozó Vincent Kompany a következő idényben nevelőegyesülete, az RSC Anderlecht játékos-edzője lesz – számolt be hivatalos Facebook-oldalán a Manchester Citytől tizenegy év után távozó belga védő.

Vincent Kompany RSC Anderlecht Manchester City

Európa-liga: petárdákkal dobálták egymást a szurkolók

2016-02-25 11:12:37

Tömegverekedés tört ki szerda este Athénban, egy nappal az Olympiakosz Pireusz–RSC Anderlecht labdarúgó Európa Liga-mérkőzés előtt.

verekedés RSC Anderlecht Olimpiakosz Pireusz Európa-liga