Találatok a Richard Scudamore címkére

Találatok száma: 7

Premier League: Áttörés előtt? Napirenden egy kényes kérdés

2016-11-10 21:37:45

A közeljövőben napirendjére tűzi az állóhelyek ügyét a Premier League, ez azonban még nem jelenti azt, hogy belátható időn belül újra lehet állószektorokban is drukkolni az angol élvonalbeli labdarúgócsapatok stadionjaiban.

angol foci Richard Scudamore Premier League

PL: szigorúbban büntetik a sportszerűtlen reklamálást

2016-07-20 15:01:19

A következő idénytől szigorúbban büntetik a sportszerűtlen reklamálást az angol labdarúgó-bajnokságban.

reklamálás Richard Scudamore Premier League

Vb 2022: a PL vezetője csalódott a téli időpont miatt

2015-02-24 14:08:13

Richard Scudamore, az angol Premier League vezetője „nagyon csalódott” azért, mert a FIFA által életre hívott munkacsoport azt javasolja, hogy novemberben és decemberben legyen a 2022-es katari világbajnokság.

vb 2022 Szalman bin Ebrahim al-Kalifa Richard Scudamore Premier League

F1: a PL össztűz alatt álló igazgatója válthatja Ecclestone-t

2014-05-19 14:23:10

Akkor sem feltétlenül marad állás nélkül Richard Scudamore, a Premier League igazgatója, ha megfosztják jelenlegi munkájától a nőket gyalázó levélváltásai miatt – a sportvezetőre ugyanis szemet vetett a Formula–1 gazdasági jogait birtokló társaság, amely Bernie Ecclestone utódját keresi.

Bernie Ecclestone F1 Premier League Richard Scudamore

A Premier League tudja: sáros a vb-kudarcban

2010-08-04 17:49:05

Richard Scudamore, az angol labdarúgó Premier League ügyvezető igazgatója elismerte: ha csak részben is, az angol élvonalbeli bajnokság felelős az ország válogatottjának utóbbi évekbeli gyenge szerepléséért, az idei világbajnoki kudarcért. A sportvezető ugyanakkor jelezte azt is, a liga filozófiája, miszerint a legjobb terméket kívánják átnyújtani fizető nézőiknek, a válogatott érdekében sem sérülhet – inkább az angliai utánpótlás-nevelésben kell meghonosítani a Premier League-ben irányadó gondolkodásmódot .

angol labdarúgás Richard Scudamore Premier League Anglia

Rájátszás dönthet a 4. BL-helyről Angliában

2010-02-15 10:16:01

Bajnokok Ligája-rájátszás bevezetését tervezi a Premier League – adta hírül a mértékadó The Guardian. A lap által megszellőztetett, részletesen áprilisra kidolgozandó terv az izgalmak fokozását, az esélyegyenlőség növelését és újabb bevételek generálását hivatott elősegíteni az angol labdarúgó-bajnokságban. A klubok többsége támogatja az ötletet.

chelsea fc Richard Scudamore Premier League Manchester United Liverpool Arsenal

Az általános igazgató a Premier League felsőbbrendűségét hirdeti

2008-05-12 00:00:24

Richard Scudamore szerint az európai klubok féltékenyen figyelik a Premiership történéseit, és azt szeretnék, ha az angol élvonal válságba kerülne, és visszaesne a színvonala. A Premier League igazgatója Sepp Blatter FIFA-elnök 6+5-ös javaslatára reagált így, amely szerint ötnél több idegenlégiós nem lehetne egyszerre a pályán.

Premier_League Sepp_Blatter Richard Scudamore 6+5