Találatok a Recep Tayyip Erdogan címkére

Találatok száma: 4

Németország: Nincs mit megbánnia Özilnek – Erdogan

2018-09-26 18:06:25

Recep Tayyip Erdogan ismét megszólalt Mesut Özillel kapcsolatban, a török elnök szerint az Arsenal futballistáját igazságtalanul kritizálják az emberek.

német válogatott Recep Tayyip Erdogan Németország Mesut Özil

Bundesliga: elhalaszthatják a Hertha-Bayern meccset

2018-09-12 12:53:58

Elhalaszthatják a Hertha BSC–Bayern München német bajnoki mérkőzést Recep Tayyip Erdogan török elnök Berlinbe látogatása miatt – írja a Bild.

német foci Recep Tayyip Erdogan Hertha Bundesliga Bayern München

Németország: Erdogan is megszólalt az Özil-üggyel kapcsolatban

2018-07-24 14:33:46

Mint ismert, Mesut Özil vasárnap három hosszú közleményben jelentette be, hogy többet nem lép pályára a német válogatottban. A bejelentésre a Német Labdarúgó-szövetség (DFB) is reagált, míg Uli Hoeness, a Bayern München elnöke keményen beleszállt az Arsenal középpályásába. Most a török elnök, Recep Tayyip Erdogan megszólalt az üggyel kapcsolatban, s támogatásáról biztosította a futballistát.

német válogatott Recep Tayyip Erdogan Németország Mesut Özil

Németország: Özil reagált az Erdogan-üggyel kapcsolatban

2018-07-22 14:01:36

Mesut Özil, a német labdarúgó-válogatott tagja közleményben reagált az utóbbi hónapokban körülötte történt eseményekre. Mint ismert, az Arsenal futballistája májusban Londonban találkozott Recep Tayyip Erdogan – világszerte több helyen bírált – török elnökkel, egy közös fotót is készítettek, amely nagy port kavart a német médiában.

német válogatott Recep Tayyip Erdogan Németország Mesut Özil