Találatok a REAC címkére

Találatok száma: 82

Gyász: 38 évesen elhunyt a Siófok és a REAC korábbi játékosa

2017-08-14 19:21:27

Életének 39. évében elhunyt Felföldi Csaba, a Siófok korábbi élvonalbeli labdarúgója – adta hírül utolsó klubja, a Pestszentimrei SK Facebook-oldala.

gyász  REAC  Pestszentimre  NB I  Felföldi Csaba 

Mátyus János: Biztos, hogy fogok még edzősködni

2017-08-02 16:43:26

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Mint arról korábban beszámoltunk, Mátyus János visszatért a REAC-hoz, az egykor a csapatnál vezetőedzőként dolgozó, később a Pápát és a Nyíregyházát is megjáró szakember klubigazgatóként tevékenykedik a jövőben a rákospalotaiaknál. Mátyusnak sokrétű feladata lesz régi-új együttesénél: a szakmai munka felügyelete, a klubfilozófia kialakítása, az átigazolási ügyek intézése és az infrastrukturális fejlesztések koordinálása is hozzá tartozik majd.

edzőváltás  edzősors  REAC  Mátyus János 

Edzősors: Mátyus visszatért a REAC-hoz, de nem trénerként

2017-07-20 16:57:30

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Mátyus János visszatért a REAC-hoz, az egykoron a klubnál vezetőedzőként dolgozó, később a Pápát és a Nyíregyházát is megjáró szakember klubigazgatóként tevékenykedik a jövőben a rákospalotaiaknál – tudta meg a Nemzeti Sport Online.

edzőváltás  edzősors  REAC  Mátyus János  Dinka Balázs 

Jogerősen manipuláltak – ítéletet hirdettek a fogadási csalási ügyben

2017-06-22 09:06:56

Egyetlen vádlottnak sem kell börtönbe vonulnia a csaknem öt éve tartó fogadási csalási ügy érintettjei közül, ám immár jogerősen bizonyságot nyert, hogy nem csupán szóbeszéd az NB I-es labdarúgó-találkozók és az utánpótlás-mérkőzések manipulálásáról szóló történet.

fogadási csalás  REAC 

MK: a Vasas őrületes végjáték után jutott be a 16 közé

2016-11-29 17:39:51

Az élvonalbeli Mezőkövesd 3–1-re legyőzte az NB III-as REAC-ot a Magyar Kupában, így a Pintér Attila vezette gárda bejutott a sorozat nyolcaddöntőjébe. A játéknap másik mérkőzésén az NB I éllovasa, a Vasas egy ráadásban szerzett találattal nyert az ETO FC Győr ellen.

REAC  Pintér Attila  Mezőkövesd  Magyar Kupa 

MK: megváltozott a REAC–Mezőkövesd időpontja

2016-11-18 17:53:06

A két klub megállapodása alapján egy nappal korábban játsszák a REAC–Mezőkövesd labdarúgó Magyar Kupa-mérkőzést.

REAC  Mezőkövesd  Magyar Kupa 

MK: a REAC kiejtette a Siófokot, a Dorog pedig a Tatabányát

2016-09-21 21:02:12

A labdarúgó NB II-ben szereplő Siófok 2–0-ra kikapott a harmadosztályú REAC otthonában a Magyar Kupában. A fővárosiak mellett a Tatabánya vendégeként három góllal győző Dorog is bejutott a legjobb 64 közé.

Tatabánya  Siófok  REAC  Magyar Kupa  Dorog 

„Érdemesebb lesz játékosokat nevelni, mint vásárolni” – pénzmozgás az utánpótlásban

2016-09-07 15:49:44

Jelentős változtatásokat eszközölt a Magyar Labdarúgó-szövetség idén nyáron az utánpótlásban. A versenyrendszer módosítása mellett bevezették a működési költségtérítést, amelynek értelmében július 1-jétől (a nyári átigazolási időszak kezdetétől) a klubok kötelesek pénzt fizetni az utánpótláskorú futballistákért – igaz, nem minden esetben. A működési költségtérítés bevezetése azt jelenti, adott esetben akár több millió forintba kerülhet egy tizenéves palánta – függetlenül attól, hogy később profi labdarúgó lesz-e belőle. Az új rendszer miatt sokkal nagyobb felelősség hárul a sportvezetőkre, az akadémiáknál a fókusz a minőségre tevődik a mennyiség helyett, és nem utolsósorban egyfajta védelmet nyújt a kis kluboknak. A Nemzeti Sport Online kétrészes cikkben járja körül a témát, a második részben hazai klubok véleményére, tapasztalataira voltunk kíváncsiak az MLSZ újításával kapcsolatban.

átigazolás  utánpótlás  magyar átigazolás  Videoton  Vasas Kubala Akadémia  Tóth Attila 

NB III: fej fej mellett az FTC és a Pécs, súlyos Újpest-zakó

2016-08-21 18:09:14

A REAC 4–1-re legyőzte az Újpest második csapatát az NB III Keleti fordulójának vasárnapi mérkőzésén. Az újpestiek három forduló után nulla ponttal, 3–12-es gólkülönbséggel állnak. A Középcsoportban a Ferencváros és a Pécs is 4–0-ra nyert, fej fej mellett haladnak az élen. A Nyugati csoportban négy kilencpontos van, a Honvéd MFA, az Érd, a Kaposvár és a Csorna.

REAC  NB III 

NB III: Agüero győztes búcsúja, tovább üldözi riválisa az FTC-t

2016-05-14 20:50:01

Sergio Agüero győztes góllal búcsúzott el Tatabányától a labdarúgó NB III 31. fordulójában. A Dorog, a Fradi első számú riválisa nyert nyugaton, a Középcsoportban simán győzött a Budafok, keleten pedig otthon kapott négyet a REAC.

labdarúgó NB III  Sergio Agüero  REAC  NB III Nyugati csoport  NB III Középcsoport  NB III Keleti csoport 

NB II: az MLSZ két bajnoki időpontját is megváltoztatta

2016-04-28 16:08:42

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) versenybizottsága úgy határozott, megváltoztatja két NB II-es, valamint egy NB III-as összecsapás kezdési időpontját is.

időpontváltozás  REAC  NB III Keleti csoport  NB III  NB II  Mezőkövesd-Zsóry 

Fogadási csalás: a REAC-szál 17 vádlottja közül 15-öt bűnösnek találtak

2016-03-30 12:45:23

A fogadási csalásokban, azon belül is a REAC-szállal összefüggésbe hozott tizenhét vádlott ügyében mondott ki első fokú ítéletet a Pesti Központi Kerületi Bíróság , amely tizenöt vádlottat bűnösnek talált, két esetben (Ny. Krisztián, T. Gábor) pedig megszüntette az eljárást. A tizenöt bűnös közül kilencet szabadságvesztésre ítélték, ám mindegyikük büntetését felfüggesztették. A további büntetési tételek között szerepel vagyonelkobzás, illetve a futballal kapcsolatos tevékenységtől való eltiltás.

fogadási ügy  fogadási csalás  fogadási botrány  REAC  Fővárosi Törvényszék 

Fogadási csalás: felfüggesztett börtönt kértek a REAC-os vádlottakra

2016-02-19 17:40:47

Pénteken vádbeszéddel folytatódott a fogadási csalási ügy REAC-szálának tárgyalása. Tizenheten ültek a vádlottak padján köztük K. Zoltán, L. Mátyás és A. Zoltán, és mindenkire felfüggesztett szabadságvesztést és pénzbüntetést kért az ügyész.

fogadási csalás  REAC 

NB II: hatig jutott a Csákvár, NB III-astól kapott ki a Mezőkövesd

2016-01-20 19:06:55

Számos másodosztályú labdarúgócsapat pályára lépett szerdán felkészülési mérkőzésen. A Mezőkövesd hazai pályán kapott ki az NB III-as REAC-tól, míg a Csákvár hat góllal terhelte meg a kis Vidi hálóját. Az NB II-es csapatok csatáján a Balmazújváros és a Kisvárda döntetlenre végzett, míg a Szolnok három góllal nyert Jászberényben.

felkészülési mérkőzés  Szolnok  REAC  NB II felkészülés  NB II  Mezőkövesd 

NB III: szorongatják a Szparit; beindult a tatabányai légióshad

2015-10-31 15:47:17

A Cegléd és a Cigánd egyaránt győzött a labdarúgó NB III 14. fordulójának szombati játéknapján, igyekeznek nyomás alatt tartani a Keleti csoportot százszázalékos teljesítménnyel vezető Nyíregyházát. Simán nyert a Középcsoport első két helyén nyomuló Kozármisleny és SZEOL, míg a Nyugati csoportban folytatta jó sorozatát a Dorog és a Tatabánya.

labdarúgó NB III  Tatabánya  SZEOL  REAC  NB III  Kozármisleny 

NB III: Mátyus János csapata egyszerűen nem tud hibázni

2015-10-24 16:25:49

A Cegléd sorozatban a hetedik mérkőzését is megnyerte a labdarúgó NB III Keleti csoportjában, és igyekszik tartani a lépést az éllovas Nyíregyházával, amely szintén nyert, azaz 12 fellépés után is százszázalékos. A 13. forduló szombati játéknapján a Cigánd nyolcgólos döntetlent játszott a Jászberénnyel, a Középcsoport élcsapatai közül a SZEOL döntetlent játszott, a Monor győzött, míg a Nyugati csoportban folytatta jó sorozatát a Mosonmagyaróvár, a Csorna pedig megszerezte az első győzelmét.

labdarúgó NB III  SZEOL  REAC  Nyíregyháza  NB III  Mosonmagyaróvár 

NB III: a sikertelenség sokba került, távozik a neves edző

2015-10-16 01:41:41

Bár vezetőedzőként Dzurják József az előző szezonban bronzérmes lett a REAC-cal az NB III Középcsoportjában, a 2015–2016-os kiírásban – már a Keleti csoportban – csak szenved a csapat, ez pedig ahhoz vezetett, hogy a vezetők a Hatvan elleni vereség után elköszöntek a trénertől – értesült a Nemzeti Sport Online. A szakember a Soroksár másodedzője lesz.

edzőváltás  REAC  NB III Keleti csoport  NB III  Dzurják József 

Fogadási csalás: hamarosan ítélet várható a REAC-szálban

2015-09-11 15:45:29

Minden jel szerint hamarosan ítélet születhet a több mint két éve zajló fogadási csalási ügy REAC-szálának tárgyalásán. Legalábbis erre engedett következtetni Keviczki István bíró pénteken a Pesti Központi Kerületi bíróság tárgyalásán.

Koltai Tamás  Kutasi Róbert  REAC  fogadási csalás 

NB III: olyan díjat kapott a játékos, amit sportoló még soha

2015-09-10 12:02:57

A REAC labdarúgócsapatában elért sporteredményei, példás klubhűsége, példamutató szorgalma és emberi magatartása elismeréseként Rákospalota, Pestújhely, Újpalota Érdemérmet kapott a XV. kerületi önkormányzattól Dinka Balázs, a REAC játékosa és edzője – értesült a Nemzeti Sport Online.

díjazás  REAC  NB III  Dinka Balázs 

NB II: négy gólt szerzett a Soroksár felkészülési meccsen

2015-09-06 18:55:07

Az NB II-es Soroksár 4–1-re legyőzte a harmadosztályú REAC-ot a két labdarúgócsapat hétvégi felkészülési mérkőzésén.

Soroksár  REAC  NB III  NB II