Találatok a Raul Rusescu címkére

Találatok száma: 5

El: az edző egy cetlin üzent, az ellenfél ellopta – videó

2018-08-31 21:35:33

Csütörtök este az Európa-liga playoffkörében a román FCSB (korábban Steaua Bucuresti) hiába győzte le 2–1-re az osztrák Rapid Wient, 4–3-as összesítéssel búcsúzott a sorozattól. A mérkőzés ráadásában az osztrák kispadról egy cetlit küldtek a pályára (minden bizonnyal néhány jó tanáccsal), ám ez végül hiába jutott el a címzetthez, a bukarestiek játékosa, Raul Rusescu sajátos módszerrel megakadályozta, hogy a Rapid játékosa elolvassa az utasításokat – egyszerűen elvette tőle a cetlit.

Raul Rusescu Rapid Wien FCSB Európa-liga El

Románia: kidőlt a center, lemarad az északír meccsről

2014-10-27 16:28:29

Nem léphet pályára az Észak-Írország elleni labdarúgó Eb-selejtezőn Raul Rusescu, a román nemzeti csapat támadója.

Észak-Írország sérülés Románia Raul Rusescu Euro 2016 Eb-selejtező

Magyar-román: a Steaua éke akár még kezdő is lehet

2013-03-19 09:11:20

Formája alapján nem meglepetés, hogy Raul Rusescu, a Steaua Bucuresti román góllövőlistát vezető támadója bekerült szomszédunk nemzeti csapatának keretébe a Magyarország elleni pénteki vb-selejtezőre. Az első edzés tapasztalatai alapján a válogatott szinten rutintalan csatár kezdő is lehet a Puskás Ferenc Stadionban – az ék pozíciójáért a vállsérülése után még „kímélő programon" levő Bogdan Stancuval versenyez.

román válogatott magyar-román Raul Rusescu Bogdan Stancu

Magyar-román: Piturca alighanem kihagyja a Steaua gólvágóját

2013-03-17 12:01:31

Valószínűleg kimarad a magyar és a holland válogatott elleni labdarúgó világbajnoki-selejtezőkre készülő román keretből a Steaua Bucuresti első számú csatára, a helyi élvonal góllövőlistáját fölényesen vezető Raul Rusescu – írja a Gazeta Sporturilor.

magyar-román Victor Piturca Raul Rusescu

Románia: a Steaua támadója, Rusescu lett az év labdarúgója

2012-12-21 15:44:01

Bár a válogatottban csak egyszer szerepelt, Raul Rusescut, a Steaua Bucuresti támadóját választották az év labdarúgójának Romániában.

Steaua Bucuresti Románia Raul Rusescu