Találatok a Progres Niederkorn címkére

Találatok száma: 11

El: Nem tudtunk a megfelelő összeállításban játszani – Supka

2018-08-02 23:37:43

A Budapest Honvéd csalódást keltő 2–0-s vereséget szenvedett a luxemburgi Progres Niederkorn vendégeként a labdarúgó Európa-liga második selejtezőkörének visszavágóján, így búcsúzott az európai porondtól. Supka Attila, a kispesti csapat vezetőedzője a frissesség hiányában látja a kiesés okát.

Supka Attila Progres Niederkorn Honvéd Európa-liga El-selejtező El

Videó: ez a gól döntött a Honvéd kieséséről Luxemburgban

2018-08-02 20:57:30

Kétgólos luxemburgi vereségével kiesett a Budapest Honvéd a Progres Niederkorn ellen vívott Európa-liga-párharcban. A magyar csapat szempontjából idegenben vívott második mérkőzésen a hajrában, egy szöglet utáni kavarodásnál dőlt el a továbbjutás sorsa Matias Marques góljával – a Niederkorn javára.

videó Progres Niederkorn Európa-liga Budapest Honvéd

El: sokk – a Honvéd kikapott Luxemburgban, kiesett...

2018-08-02 20:51:27

A Budapest Honvéd nagy meglepetésre 2–0-ra kikapott Luxemburgban a Progres Niederkorn otthonában, így a hazai 1–0-s sikere ellenére kiesett a labdarúgó Európa-liga selejtezőjéből.

Progres Niederkorn Honvéd Európa-liga El

El: megpattanó lövés után gólt kapott a Honvéd – videó

2018-08-02 19:33:31

Szerencsétlen helyzet után került hátrányba a Budapest Honvéd a Progres Niederkorn ellen az Európa-liga második selejtezőkörének visszavágóján: Mayron De Almeida kísérlete Batik Bencén változtatott irányt, így becsapva a már elmozduló Gróf Dávidot. Ezzel összesítésben 1–1-re módosult a párharc állása, azonban a hajrában Matias Marques gólja már 2–1-es összesített állást, egyben Honvéd-kiesést eredményezett.

videó Progres Niederkorn Mayron De Almeida Európa-liga Budapest Honvéd

Honvéd: Jöttek a tősgyökeres kispestiek, és... – Vadócz

2018-07-27 00:42:08

A Budapest Honvéd 1–0-ra nyert a Progres Niederkorn ellen az Európa-liga-selejtező második körében a Bozsik-stadionban. A mérkőzés után az NSO Tv stábja Vadócz Krisztiánnal és Cipf Dominikkal beszélgetett. Mindketten elmondták, milyen visszavágóra számítanak, és miben kell javulnia addigra a Honvédnak, de szó esett Danilo hiányáról is. A 17 éves Cipf az első nemzetközi meccsén szerepelt, ennek kapcsán elárulta, hogyan élte meg a pályán töltött perceket. Továbbá felidézte a hétvégi NB I-es debütálását – mint ismert, a Haladás ellen látványos ollózós mozdulattal mutatkozott be.    

Vadócz Krisztián Progres Niederkorn Európa-liga-selejtező Cipf Dominik Budapest Honvéd

El: Nem fogjuk őrizni az eredményt a visszavágón – Supka Attila

2018-07-26 21:31:26

A Budapest Honvéd 1–0-ra nyert a Progres Niederkorn ellen az Európa-liga-selejtező második körében a Bozsik-stadionban. A párharc első meccse után a két vezetőedző, illetve két játékos értékelt a sajtótájékoztatón. 

Supka Attila Progres Niederkorn Európa-liga-selejtező Budapest Honvéd

El: a Honvéd odahaza egy góllal nyert a Niederkorn ellen

2018-07-26 18:45:11

A labdarúgó Európa-liga második selejtezőkörében, a párharc első felvonásán a Budapest Honvéd Baráth Botond góljának köszönhetően 1–0-ra legyőzte a Progres Niederkornt a Bozsik-stadionban. A párharc visszavágóját augusztus 2-án 19 órától rendezik meg Luxemburgban.

Progres Niederkorn Niederkorn Honvéd Európa-liga-selejtező Európa-liga El-selejtező

A kényszercsatár gólja döntött, a Honvéd kiszenvedte a győzelmet

2018-07-26 14:55:32

A labdarúgó Európa-liga második selejtezőkörében, a párharc első felvonásán a Budapest Honvéd Baráth Botond góljának köszönhetően 1–0-ra legyőzte a Progres Niederkornt a Bozsik-stadionban. A visszavágót augusztus 2-án 19 órától rendezik meg Luxemburgban.

Progres Niederkorn Niederkorn Honvéd Európa-liga-selejtező Európa-liga El-selejtező

Európa-liga: történelmet írna a Honvéd luxemburgi ellenfele

2018-07-25 20:57:53

Arra készül a luxemburgi Progres Niederkorn, hogy a labdarúgó Európa-liga-selejtező második fordulójában a Budapest Honvéd kiejtésével története legsikeresebb európai kupaszereplését valósítsa meg.

Progres Niederkorn Európa-liga El Budapest Honvéd

Közvetítés: a Honvéd és a férfi pólócsapat meccse is a Dunán

2018-07-25 17:17:35

A Budapest Honvéd Európa-liga-selejtezőjét és a Magyarország–Montenegró férfi vízilabda Európa-bajnoki mérkőzést is a Duna World közvetíti csütörtökön. Az Újpest sevillai vendégjátékát az M4 Sport adja, a Kékszalag versenyt és a magyar–montenegrói pólómeccs ismétlését (20.00) követően.

Újpest magyar férfi vízilabda-válogatott közvetítés férfi vízilabda Európa-bajnokság Sevilla Progres Niederkorn

El: luxemburgi ellenfél vár a Budapest Honvédra

2018-07-19 22:05:32

Óriási meglepetésre az Európa-liga első selejtezőkörének visszavágóján a luxemburgi Progres Niedercorn megőrizte az első meccsen begyűjtött kétgólos előnyének a felét az azeri Qabala elleni, miután hazai pályán csak 1–0-s vereséget szenvedett, így készülhet a Honvéd ellen a következő körre. A luxemburgi klub mindössze második sikeres európai kupacsatáját vívta meg: az első tavaly volt, akkor a skót Rangerst ejtette ki.

Progres Niederkorn Honvéd Európa-liga-selejtező