Találatok a Paulo Autuori címkére

Találatok száma: 5

Bulgária: saját kérésére távozik a Ludogorec vezetőedzője

2018-10-10 13:47:28

Alig négy hónappal kinevezése után távozik a bolgár bajnok Ludogorec labdarúgócsapatának brazil vezetőedzője, Paulo Autuori.

Paulo Autuori Ludogorec Bulgária Antoni Zdravkov

Marko Nikolics: A játékosaim hősök az én szememben, tovább álmodunk

2018-08-02 00:51:10

Bár előzetesen a Ludogorec számított a párharc esélyesének, mégis a Mol Vidi FC ünnepelhetett a felcsúti Pancho Arénában: az idegenbeli 0–0 után hazai pályán 1–0-ra nyert, s ezzel bejutott a Bajnokok Ligája-selejtező harmadik körébe. A mérkőzés után Marko Nikolics hosszasan értékelte a sikert a sajtótájékoztatón, míg a vendégek vezetőedzője, Paulo Autuori a vereség okairól beszélt. A fehérváriak vezetőedzője az egyik szurkolónak is üzent.

labdarúgás Paulo Autuori Mol Vidi FC Marko Nikolics Malmö Ludogorec

BL: „Nem láttunk a Viditől igazi futballt, nyerni megyünk Magyarországra!”

2018-07-25 22:10:12

Mint ismert, a Mol Vidi FC nagy küzdelemben gól nélküli döntetlent játszott a Ludogorec otthonában a Bajnokok Ligája 2. selejtezőkörének első mérkőzésén. A magyar csapat vezetőedzője, Marko Nikolics a támadóharmadbeli frissesség hiányát emelte ki a meccset követően, razgradi kollégája, Paulo Autuori pedig arról beszélt, hogy a Viditől nem látott ma igazi futballt és győzni jönnek Magyarországra.

Videoton Paulo Autuori Mol Vidi FC Marko Nikolics Ludogorec Razgrad Bajnokok Ligája

Brazília: Katarból menesztették, a Vasco edzője lett

2013-03-23 12:23:58

Paulo Autuori lett a brazil labdarúgó-bajnokságban szereplő Vasco da Gama vezetőedzője, a szakember a menesztett Gaúcho helyét vette át.

brazil labdarúgás Vasco da Gama Paulo Autuori Brazília

Ázsia: menetrendszerű váltás, újabb brazil távozott

2013-01-15 16:34:38

Ismét szövetségi kapitányt váltott a katari labdarúgó-válogatott. Tizenegy hónap után elköszöntek a brazil Paulo Autuoritól, akinek már utódját is megtalálták: korábbi asszisztense, Fahad Tani váltja.

katari válogatott edzőváltás Paulo Autuori