Találatok a Paudits Patrik címkére

Találatok száma: 9

NB II: elkerülheti a műtétet a ZTE fiatal támadója

2018-03-08 12:06:33

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 A Puskás Akadémia elleni Magyar Kupa-párharc visszavágóján már a 21. percben le kellett cserélni Paudits Patrikot, a ZTE támadóját, akinek a korábban operált térde sérült meg ismét – tudta meg a Nemzeti Sport Online.

sérülés labdarúgó NB II ZTE Paudits Patrik NB II

NB II: hosszabb kihagyás vár a ZTE új támadójára

2017-02-18 03:20:33

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Az újonnan igazolt Paudits Patrik játékára combizomszakadás miatt hosszabb ideig nem számíthat a labdarúgó NB II-ben szereplő ZTE szakmai stábja – tudta meg a Nemzeti Sport Online.

sérülés labdarúgó NB II ZTE Paudits Patrik NB II

NB II: másfél plusz egy évre írt alá a ZTE-hez a két új játékos

2017-01-27 12:24:40

Paudits Patrikkal és Polényi Gáborral is másfél plusz egy éves megállapodást kötött a ZTE FC NB II-es labdarúgócsapata – tájékoztatta a zaol.hu-t Ágoston Zoltán, az egerszegiek klubigazgatója.

magyar átigazolás ZTE Polényi Gábor Paudits Patrik NB II átigazolás NB II

NB II: mégis megszerezte a ZTE a Csákvár gólvágóját

2017-01-26 11:02:14

Bár korábban arról szóltak a hírek, hogy a labdarúgó NB II-ben szereplő Csákvár nem adja el senkinek házi gólkirályát, a nyolcgólos Paudits Patrikot, végül a szintén másodosztályú ZTE ajánlatának a játékos nem tudott nemet mondani, a klub pedig úgy döntött, hogy mégis elengedi – számolt be róla a csákváriak honlapja.

magyar átigazolás ZTE Paudits Patrik NB II átigazolás NB II Csákvár

NB II: elengedi a középpályást a ZTE és csatárt szerződtetne

2017-01-17 17:22:43

Elengedi Bailo Dávidot a labdarúgó NB II-ben szereplő ZTE – a középpályás a Kozármislennyel készül –, eközben csatárt igazolna; ha nem sikerül megszerezniük a felcsúti Gajdos Zsoltot, akkor Paudits Patrik érkezhet – számolt be róla a zaol.hu.

magyar átigazolás ZTE Paudits Patrik NB II átigazolás NB II Gajdos Zsolt

NB II: a Videotontól igazolt támadót a Csákvár

2016-08-03 13:44:38

Paudits Patrik személyében a Videotontól szerződtetett támadót a labdarúgó NB II-ben szereplő Csákvár, rajta kívül a Szigetszentmiklóstól érkező védő, Póti Krisztián is a Fejér megyeieknél folytatja a pályafutását.

magyar átigazolás Szigetszentmiklós Póti Krisztián Paudits Patrik NB II átigazolás NB II

Videoton: három biztos távozó, elkezdődött a felkészülés

2016-05-30 13:41:20

Kovács Zoltán, a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton sportigazgatója a csapat hivatalos honlapján beszélt a nyári átigazolási tervekről. A fehérvári csapat ma elkezdte a felkészülést a következő szezonra.

magyar átigazolás Zsótér Donát Videoton átigazolás Videoton Tomas Tujve Paudits Patrik

Videoton: a Vidi II házi gólkirálya is Siófokon folytatja

2016-02-04 16:24:40

A Videoton FC a hivatalos honlapján bejelentette, hogy újabb játékost adott kölcsön az NB II-ben szereplő Siófoknak: a Videoton II házi gólkirálya, a téli felkészülést a Vidi első csapatával végző Paudits Patrik fél évre kerül a Balaton partjára.

magyar átigazolás Videoton Siófok Paudits Patrik NB II NB I

Videoton: kikerült a csatár az első csapat keretéből

2016-01-04 14:28:17

Elkezdte a felkészülést a tavaszi szezonra a Videoton FC is: a székesfehérvári csapat játékosai orvosi vizsgálattal „startoltak”, kedden és szerdán teljesítménydiagnosztikai vizsgálatok jönnek, csütörtöktől pedig napi két edzés vár a futballistákra. A keretben is történt változás.

magyar átigazolás felkészülés Videoton Paudits Patrik NB I Mirko Ivanovszki