Találatok a Patonay Imre címkére

Találatok száma: 7

Olimpiai bajnok a győztesek és a vesztesek között is az önkormányzati választásokon

2019-10-14 10:58:56

Vasárnap önkormányzati választásokat rendeztek hazánkban, amelyen számos korábbi, a pályafutását a távolabbi és a közelebbi múltban befejező egykori sportoló, jelenlegi sportvezető mérette meg magát. Alábbi összeállításunkban a teljesség igénye nélkül szedtünk össze néhány érdekes példát.

önkormányzati választás politika Vári Attila Storcz Botond Patonay Imre Gémesi György

Kosárlabda: Patonay Imre körmendi polgármester lenne

2019-08-23 19:34:27

Polgármesternek jelölteti magát Körmenden Patonay Imre, Magyarország első vidéki kosárlabdabajnok-csapatának korábbi edzője, aki a képviselő testületbe korábbi bajnok játékosai közül többeket is megnevezett.

Patonay Imre Körmend

Férfi kosár NB I: körmendi legenda az újonc szakmai stábjában

2018-03-14 12:00:30

A férfi kosárlabda NB I-ben szereplő DEAC Patonay Imrével erősítette meg a szakmai stábját – adta hírül a debreceni klub hivatalos honlapja.

kosárlabda férfi kosárlabda NB I Patonay Imre Körmend kosárlabda DEAC kosárlabda

Kosárlabda: türelmesen gyógyul a megoperált Patonay

2013-06-10 08:52:21

Négy hónap telt el azóta, hogy a tüdődaganattal küzdő Patonay Imrét megoperálták. A rutinos kosárlabdaedző – akire több pozícióban is fontos feladat vár – elmondta: lassan javul az állapota, ám tudja, türelmesnek kell lennie.

kosárlabda Patonay Imre

Kosárlabda: kiengedték a kórházból Patonay Imrét

2013-02-17 07:59:15

Kiengedték a kórházból Patonay Imrét, a férfi kosárlabda-válogatott korábbi szövetségi kapitányát, akit január végén szívinfarktus gyanújával szállítottak kórházba – a vizsgálatok során kiderült, nem infarktus, hanem koszorúér-probléma lépett fel, a szakembert benntartották.

Patonay Imre Sopron kosárlabda

Férfi kosár: Patonay Imre zsibbadást érzett a karjában, kórházba került

2013-01-25 13:57:07

Kórházba került Patonay Imre, a Sopron férfi kosárlabdacsapatának szakmai igazgatója. A férfiválogatott korábbi szövetségi kapitánya az esti edzésről Körmendre hazatérve zsibbadást érzett a karjában, a mentő pedig szívinfarktus gyanújával azonnal a szombathelyi kórházba vitte. Reggelre kiderült, hogy nem infarktus, hanem koszorúér-probléma lépett fel, a szakembert benntartották – számolt be róla a klub hivatalos honlapja.

férfi kosárlabda Patonay Imre

Patonay Imre életében először vezet csapatot a Körmend ellen

2008-11-22 04:00:29

Egy-egy zalai–vasi sportütközet önmagában is pikáns, hát még ha az egyik oldalon egy olyan szakember készíti fel az együttest, aki világ életében a riválisnál dolgozott. Patonay Imréről van szó, aki őskörmendi kosárlabdaedzőként vállalt munkát Zalaegerszegen, s aki szerdán életében először vezet csapatot egykori klubja ellen.

férfi NB I kosrálabda Patonay Imre