Találatok a passz címkére

Találatok száma: 5

Videó: senki sem akarja elhinni, milyen passzt adott Firmino

2018-10-27 18:24:18

Aki látta már játszani Roberto Firminót, az tudja, a brazil támadó nem riad meg attól, ha úgy kell passzolnia, hogy nem látja közben emberét, akihez el akarja juttatni a labdát. A Cardiff City elleni 4–1-es győzelem alkalmával azonban új szinte emelte a „vakon passzolást” Firmino: most a földön ülve, sarkazva passzolt, amiből ráadásul kötény is lett…

videó passz angol foci angol bajnokság Roberto Firmino Premier League

Videó: sarokkal kötény, tökéletes passz a Bayern-játékostól

2017-10-28 19:47:31

A Bayern München az első félidőt követően már kétgólos előnnyel várta a fordulást az RB Leipzig ellen a német bajnokság 10. fordulójának rangadóján. Az emberelőnyben futballozó bajoroknak nagyon megy a játék, erre példa Joshua Kimmich passza is, amit még látni fogunk néhányszor a közeljövőben…

videó passz német foci kötény RB Leipzig Joshua Kimmich

Videó: Ronaldinho végre pályára lépett, rögtön varázsolt

2016-10-13 10:17:50

Mint arról beszámoltunk, a múlt és a jelen labdarúgásának több jeles képviselője is pályára lépett azon a szerdai jószolgálati találkozón, amelyet Rómában rendeztek meg Ferenc pápa támogatásával, „Mérkőzés a békéért” elnevezéssel. Ott volt többek közt Ronaldinho is, aki egy nem akármilyen passzal azonnal megmutatta, miért is hiányzik mindenkinek a pályáról.

videó passz jótékonyság Ronaldinho

Bayern: a rekorddöntő Xabi Alonso a legfontosabb igazolás

2014-09-29 16:54:15

Franz Beckenbauer, a Bayern München tiszteletbeli elnöke a Bundesliga-rekordot döntő teljesítményét követően dicsérte Xabi Alonsót, a bajorok nyári igazolását.

passz Xabi Alonso Franz Beckenbauer Bayern München

Benny Hill-lel röhögünk a Man. City Bayern elleni vergődésén

2013-10-09 15:40:20

Aki egy héttel ezelőtt látta a BL-csoportkör második fordulójának slágermeccsét, pontosan tudja, mennyi esélye volt a hazai pályán futballozó Manchester Citynek a címvédő Bayern München megszorongatására: nulla.

Manchester City Man. City Josep Guardiola Bayern München passz