Találatok a Paolo Cannavaro címkére

Találatok száma: 10

Serie A: maffiakapcsolatokkal vádolnak korábbi Napoli-játékosokat

2018-05-21 21:00:22

A Napolitól távozó Pepe Reinát, valamint a klub korábbi labdarúgóit, Paolo Cannavarót és Salvatore Aronicát azzal vádolják, hogy kapcsolatban álltak a nápolyi székhelyű bűnszervezet, a Camorra néhány tagjával.

olasz foci maffia Serie A Salvatore Aronica Pepe Reina Paolo Cannavaro

Juventus: Can, Özil, Goretzka trió, mögé De Vrij, ingyen?

2018-01-09 12:04:29

Újra itt van, újra itt van... No, nem a nagy csapat, hanem a nagy csapatás a nemzetközi futball transzferbulijában, ahol a kegyetlen ügynökök szedik a belépőt, a pénzes klubok rendelik a zenét, a sajtó adja a zümmögőkórust, a vigyorgó futballisták meg kaszálnak, mint bolond Pistike a falusi diszkóban. Mint mindig, ebben az átigazolási szezonban is megpróbálunk rendet vágni a topligák igazolásmezőin és pletykadzsungelében, a szokásoknak megfelelően ezúttal is a Premier League után a Serie A-val folytatjuk.

téli transzfersorozat olasz átigazolás nemzetközi átigazolás Vincent Thill Vajebah Sakor Stephan de Vrij

Kína: az Evergrande csapatánál egyesülnek a Cannavaro fivérek

2017-12-29 07:46:36

Szombaton az AS Roma elleni hazai bajnokin búcsúzik el az aktív játéktól Paolo Cannavaro, a Sassuolo 36 éves védője, aki jövőre a kínai Kuangcsou Evergrande labdarúgócsapatánál bátyja, Fabio munkáját segíti majd.

olasz átigazolás olasz foci nemzetközi átigazolás kínai foci Sassuolo Paolo Cannavaro

Napoli: algériai válogatott védő érkezik Franciaországból

2014-01-31 18:46:56

A Saint-Étienne-től igazolt Fauzi Gulam oldhatja meg a Napoli labdarúgócsapatának védőproblémáit a bal oldalon. Az algériai válogatott játékos négy és fél évre írt alá az olasz klubhoz, amely közben kölcsönadta Pablo Armerót és Paolo Cannavarót is.

olasz átigazolás francia átigazolás West Ham United Saint-Étienne Paolo Cannavaro Pablo Armero

Napoli: januárban távozni akar a korábbi csapatkapitány

2014-01-08 18:57:58

Menedzsere szerint már a télen távozna a Napoli labdarúgócsapatától Paolo Cannavaro, aki Rafa Benítez érkezésével lett kegyvesztett.

olasz átigazolás olasz foci nemzetközi átigazolás Paolo Cannavaro Napoli

Győzött a Napoli a zöld asztalnál, visszakapta két pontját

2013-01-17 19:57:19

Az Olasz Labdarúgó-szövetség (FIGC) illetékes bizottsága helyt adott a Napoli fellebbezésének, így a gárda visszakapta azt a két pontot, amelyet egyik korábbi játékosának bundaügye miatt vontak le tőle.

olasz labdarúgás olasz foci manipuláció labdarúgás bunda Serie A

Serie A: a Napolitól két pontot levontak - hivatalos

2012-12-18 11:02:54

Az Olasz Labdarúgó-szövetség megerősítette az olasz sajtóban korábban már megszellőztetett hírt, amely szerint a Serie A-ban szereplő Napoli két pont büntetést, Paolo Cannavaro és Gianluca Grava pedig egyaránt féléves eltiltást kapott az olasz bundabotrány kapcsán.

olasz labdarúgás Serie A Paolo Cannavaro Napoli Gianluca Grava

Napoli: Cannavaróék féléves eltiltást kapnak?

2012-12-14 15:10:01

Olasz lapértesülés szerint a legújabb hírek azt sugallják, hogy az olasz labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Napoli két pont büntetést, Paolo Cannavaro és Gianluca Grava pedig féléves eltiltást kaphat az olasz bundabotrány kapcsán.

olasz labdarúgás olasz bundabotrány bundabotrány Paolo Cannavaro Napoli Matteo Gianello

Napoli: Cannavarót eltiltás fenyegeti, a klubot pontlevonás

2012-12-10 18:40:09

Az olasz bundabotrány soron következő neves megbüntetett labdarúgója a Napoli csapatkapitánya, Paolo Cannavaro lehet, de kenyéradója is rosszul járhat. A legendás védő, az aranylabdás Fabio Cannavaro öccse és egy játékostársa a vád szerint tudott arról 2010-ben, hogy a Bajnokok Ligájáért hajtó Sampdoria meg akarja bundázni a nápolyiak ellen vívott bajnokit, de nem jelentette azt az illetékeseknek.

olasz labdarúgás olasz bundabotrány bundabotrány Stefano Palazzi Paolo Cannavaro Napoli

Olaszország: P. Cannavaro sajnálja, hogy mellőzik

2012-11-14 17:15:41

Paolo Cannavaro, a Serie A-ban szereplő Napoli középhátvédje sajnálja, hogy Cesare Prandelli, az olasz válogatott szövetségi kapitánya nem számol vele.

olasz válogatott olasz labdarúgás Paolo Cannavaro Napoli