Találatok a Orlando címkére

Találatok száma: 5

MLS: Hiányozni fogtok, srácok! – Kaká elbúcsúzott Orlandótól

2017-10-16 13:14:31

Elbúcsúzott a hazai közönségtől Kaká, az Orlando City 92-szeres brazil válogatott játékosa, aki már korábban bejelentette, hogy a szezon végén távozik klubjától. A floridaiak a Keleti főcsoport utolsó előtti helyén állnak, azaz lemaradtak a playoffról. Az alapszakasz utolsó fordulójában Kaká már nem utazik el csapatával a Philadelphia Union elleni mérkőzésre.

amerikai foci Orlando City Orlando MLS Kaká

Megint nyert a Wallace, Felton, Richardson vezérelte Charlotte

2007-11-24 00:00:09

Az NBA, az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság alapszakaszának 21. játéknapján a Charlotte Bobcats meghatározó játékosai remeklésének köszönhetően verte hazai környezetben kilenc ponttal a Portland Trail Blazers együttesét. Otthon nyert a Memphis Grizzlies tizenhéttel a Seattle Supersonics, a Utah Jazz pedig huszonhéttel a New Jersey Nets ellen, idegenben csupán az Orlando Magic tudott győzni, amely a New Orleans Hornets gárdáját verte hét ponttal. Ötödször nyert egymás után az Orlando, a New Jersey viszont egymást követő hatodik mérkőzésen szenvedett vereséget.

Memphis 21. játéknap

McGrady 45 pontja is kevés Dallasban

2007-01-21 00:00:16

Az NBA, az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság alapszakaszában a 75. játéknap rangadóján a Houston 13 pontos vereséget szenvedett Dallasban. A Mavericks a félidőben még mínusz hatra állt, a másodikban azonban begyűrte ellenfelét, a zárórészt 11 ponttal nyerték. A győztes együttes legjobbja, nem fogják elhinni, ismét csak Dirk Nowitziki lett.

Houston alapszakasz

Jao Ming remekelt, mégis kikapott a Houston

2006-12-19 00:00:19

Az NBA, az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság alapszakaszában a Charlotte Bobcats hazai pályán tíz pontot vert vendégére, a nálánál jóval fajsúlyosabb Orlando Magic gárdájára. A győzelemből a csereember Sean May 32 ponttal vette ki a részét a sikerből. Az összecsapáson a második felvonás volt a döntő, amelyet a hazaiak éppen tízzel nyertek. A vendégeknél a 20 pontot szerző Dooling volt a legeredményesebb.

Houston Rockets Golden State Warriors