Találatok a Nico Schulz címkére

Találatok száma: 5

Hoffenheim: „Fantasztikusan játszik, amióta a szomszédom” – Szalaiék különös kapcsolata

2018-04-16 19:04:31

Nico Schulz elfutott a bal szélen, betört a tizenhatoson belülre, majd az alapvonalról középre passzolta a labdát, amelyet Szalai Ádám a kapuba helyezett. A Hoffenheim ezzel a góllal állította be a 2–0-s végeredményt a Hamburg elleni mérkőzésen a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 30. fordulójában. A Kicker anyagából kiderül, a két futballista nemcsak a pályán, hanem azon kívül is nagyon jól megérti egymást, barátságuk pedig nem akkor kezdődött, amikor Schulz a Hoffenheimbe igazolt.

német foci légiósok Szalai Ádám Nico Schulz Hoffenheim Bundesliga

Hertha: a Gladbachhoz igazolt Dárdai bosszantója – hivatalos

2015-08-18 17:01:55

A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hertha BSC Twitter-oldalán erősítette meg a helyi lapértesüléseket: Nico Schulz a Borussia Mönchengladbachnál folytatja a pályafutását.

német átigazolás hivatalos Nico Schulz Hertha Hertha Dárdai Pál

Hertha: Dárdai idegein táncolt, Nápolyban köthet ki

2015-08-13 11:53:31

A Genoa után a Napoli is élénken érdeklődik a Hertha saját nevelésű, 22 éves labdarúgója, Nico Schulz után. Amint arról korábban már beszámoltunk: a balhátvéd nem akarja meghosszabbítani 2016 nyarán lejáró szerződését a berlinieknél, amivel magára haragította a Herthát, illetve az együttes magyar trénerét, Dárdai Pált.

Dárdai Pál Hertha Nico Schulz német átigazolás

Hertha: Nem vagyok bolond – Dárdai Pál kifakadt

2015-08-09 11:55:04

Nincs egyezség Nico Schulz és a Hertha között a közös jövőt illetően, a berliniek vezetőedzője, Dárdai Pál nem is ment el szó nélkül a patthelyzet mellett.

Nico Schulz Hertha Dárdai Pál

Videó: Neuer hatalmas bravúrja, Schweini gólja a Hertha ellen

2015-04-25 19:57:52

Manuel Neuer óriási bravúrjára volt szükség, hogy a Bayern München ne kapjon gólt hazai pályán a Herthától a német labdarúgó-bajnokság szombat esti mérkőzésén a második félidő 55. percében. A helyzetet Nico Schulz hagyta ki. A berliniek a 80. percig bírták, akkor Bastian Schweinsteiger megszerezte a vezetést a bajoroknak.

videó Nico Schulz Manuel Neuer Hertha Dárdai Pál Bayern München