Találatok a Nick Fry címkére

Találatok száma: 4

F1: a Mercedes eleinte Heidfeldet akarta Hamilton helyett

2019-09-12 11:17:48

A Mercedes korábbi ügyvezető igazgatója, Nick Fry több érdekességet is megosztott hamarosan megjelenő könyvében, amelyben felfedte, a német gárda eleinte Nick Heidfeldet szerette volna szerződtetni Lewis Hamilton helyett. A Red Bull tanácsadója, Helmut Marko pedig nemrég azt árulta el, ők is hozzájárultak ahhoz, hogy az immár ötszörös világbajnok brit az „ezüstnyilaknál" kötött ki.

Niki Lauda Nick Fry Mercedes Lewis Hamilton F1

F1: váltás a Mercedes élén, Wolff az új ügyvezető

2013-03-22 06:29:40

A hónap végén elköszön a Formula–1-es Mercedes-istállótól Nick Fry, a csapat ügyvezető igazgatója, akinek a helyét Toto Wolff, a Mercedes általános sportigazgatója veszi át.

F1 Mercedes Nick Fry Toto Wolff

Domenicali: Erős csapatokkal van szükség a vérfrissítésre az F1-ben

2009-06-30 04:00:23

Stefano Domenicali, a Ferrari csapatfőnöke üdvözölte a Formula–1-be újonnan belépni kívánó istállókat, ám a szakember megjegyezte: csak akkor lehet valós haszna a bővülésnek, ha az újak is hosszú távon a „száguldó cirkuszban” tudnak maradni.

Stefano_Domenicali Nick Fry

A Ferrari reméli, Ross Brawn nem megy szó nélkül a Hondához

2007-04-14 00:00:14

A Ferrari reméli, hogy a Formula-1-es csapat korábbi technikai igazgatója először eddigi munkaadójával tárgyal jövőbeli terveiről, s nem megy szó nélkül az idei szezont rosszul kezdő Hondához. A nemzetközi sajtóban ugyanis erre utaló találgatások (?) jelentenek meg, s a maranellói istálló erre reagált szóvivőjén keresztül.

Honda Nick Fry Ross_Brawn