Találatok a Nagy Levente címkére

Találatok száma: 8

Nagy László: Sajnáltam, hogy nem lőhettem pár gólt a testvéremnek

2018-02-21 23:18:04

A veszprémi átlövő és az FTC kapusa is úgy érzi, nagyon jó testvérek, és a pályán akkor érezték a legjobban magukat, amikor egy csapatban szerepeltek.

kézilabda férfi kézilabda NB I férfi kézilabda Telekom Veszprém Nagy László Nagy Levente

The Chance: David Luiz, Materazzi, Webb és Blanc útravalója

2012-08-26 09:51:55

A szombat esti, éjszakába nyúló záró bankettel, a győztes tizenhat játékos megnevezésével véget ért a Nike által patronált The Chance tehetségkutató barcelonai világdöntője. Az innen is továbbjutó tizenhat szerencsés fiatal számára még lesz folytatás, ám a további nyolcvannégy tehetség – köztük a két magyar – már most megvonhatja az egy hét tapasztalatát. Ehhez szolgált számukra segítségül az eseményre meghívott négy sztárvendég.

The Chance 2012 The Chance Nike Nagy Levente La Masia Jakad Dávid

The Chance: Howard Webb sípszavára ért véget a finálé

2012-08-25 14:52:16

Magyar játékosok nélkül, a 2010-es vb-döntő angol játékvezetőjének, Howard Webbnek a közreműködésével rendezték meg szombat délelőtt a Nike által támogatott The Chance tehetségkutató barcelonai világdöntőjének fináléját. A háromszor harminc percig tartó összecsapás után már csak egy nyitott kérdés maradt: a pályára lépő 26 fiatal közül a kiválasztást végző szakemberek melyik tizenhatot találják érdemesnek a fődíjra, a négyhetes edzőtáborra.

The Chance 2012 The Chance Nike Nagy Levente La Masia Jakad Dávid

The Chance: a magyarok csak nézők lehetnek a Mini Estadiban

2012-08-24 15:34:14

Nem lesz magyar résztvevője a Nike által támogatott The Chance tehetségkutató szombati fináléjának. Nagy Levente csütörtöki kiesését követően Jakab Dávid ment ugyan egy kört, az elődöntőben még megmutathatta magát, de a barcelonai Mini Estadiban megrendezett finálénak már ő is csak nézője lehet. A pénteki kiválasztó díszvendége az Internazionale világbajnok olasz védője, Marco Materazzi volt.

The Chance 2012 The Chance Nike Nagy Levente La Masia Jakad Dávid

The Chance: Jakab Dávid továbbjutott, meglepetésként El Clásico

2012-08-23 18:13:07

Normal 0 21 MicrosoftInternetExplorer4 A szerdai pihenőt követően az utolsó tesztelésre szánt nappal folytatódott a Nike által patronált The Chance tehetségkutató. A világdöntő százfős mezőnyét egy esti banketten megrostálták: a továbbjutók 52 fős mezőnyében ott találhattuk az egyik magyart, Jakab Dávidot, akit utolsóként szólítottak fel a pódiumra. Honfitársának, Nagy Leventének viszont nem sikerült bekerülni az elődöntős mezőnybe. A bankett minden résztvevő számára tartogatott meglepetést: előbb a Chelsea brazil sztárja, David Luiz gratulált a továbbjutóknak, majd gyalog testületileg átvonulhattak a szomszédos Camp Nouba, ahol megtekintették  Barcelona–Real Madrid spanyol Szuperkupa döntő első mérkőzését.

The Chance 2012 The Chance Nike Nagy Levente La Masia Jakad Dávid

The Chance: a Camp Nou magyar „igazolásai”

2012-08-22 11:07:44

Két edzésen túljutva, a csütörtöki első kiválasztásra készülve egynapos pihenőt tartott a Nike által patronált The Chance tehetségkutató világdöntőjének százfős mezőnye. A szabadnap rengeteg izgalmat tartogatott az amúgy sem unalmas Barcelonában, de a koronát az öreg La Masia kertjében megrendezett állófogadás, majd azt követően a Camp Nou meglátogatása jelentette, amelynek során minden főszereplőnek névre szóló meglepetésről gondoskodtak.

The Chance 2012 The Chance Nike Nagy Levente La Masia Jakad Dávid

The Chance: a La Masia tinédzser keresztapái

2012-08-21 15:09:43

Későn ért véget a hétfői nap Barcelonában, így az eleve fél órát megcsúszó keddi edzésen picit fáradtabban mozgott a Nike által támogatott The Chance tehetségkutató világdöntőjének száz fiatalja, köztük a magyar Jakab Dávid és Nagy Levente. Utóbbiak önjelölt keresztapákkal is büszkélkedhetnek immár, csoporttársaik ugyanis elkeresztelték őket a hely szellemének is adózva „húngaróknak”.

The Chance 2012 The Chance Nike Nagy Levente La Masia Jakad Dávid

Férfi kézilabda: eltörött a válogatott kerettag kapus lába

2010-10-22 12:20:48

Bokatörése miatt legalább egy hónapos pihenő vár a kecskeméti férfi kézilabdacsapat kapusára, Nagy Leventére.

Nagy Levente Kecskemét