Találatok a Nagy Antal címkére

Találatok száma: 11

Az ördöngös szélső, aki nem szeretett parancsra masírozni

2019-06-23 12:28:52

Ember tervez, isten végez – legalábbis ezzel szoktuk vigasztalni magunkat és egymást, ha szokás szerint kudarcot vallunk. Igaz ez a labdarúgás világának egyik legérdekesebb szegmensére, az átigazolásokra is. Feleség, szülő, részegség, szolárium, luxuskocsi, emberrablás, halálos fenyegetés, kapzsi ügynök, bruttósítás, elromlott faxgép, veszkócsizma, az Úr szava, egy izlandi vulkán, anya-lánya szex, másnaposság, pár lyukas fog, HIV-es pletyka, irigy elvtárs, a brazil kormány, letartóztatás, pénzfeldobás, kutyaugatás, tűzoltóautó és Sharon Stone miatt is maradt már el átigazolás. FUTBALLTÖRTÉNELMI SOROZATUNK A MEGHIÚSULT ÁTIGAZOLÁSOKKAL FOGLALKOZIK.  

majdnem-transzferek Tichy Lajos Schlosser Imre Nagy Antal Milan Lantos Mihály

Év Sportolója Gála: megérinteni a lelkeket

2019-02-13 08:36:33

A változások szembetűnőek, de az Év sportolója-díjnak mindig nagy rangja volt, ahogy ez a korábbi győztesek visszatekintéseiből is kiderül.

év sportolója Schmitt Pál Nagy Antal Kulcsár Krisztián Kovács István Hegedűs Csaba

NB I: „Érvényesítsék a klubok az érdekeiket, ha megkeresik rá a pénzt”

2018-02-02 14:38:06

Nagy Antal, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi csapatkapitánya jelenleg pénzügyi tanácsadóként dolgozik. A magyar labdarúgást pénzügyi helyzetéről nyilatkozott a Sport Tv Mai helyzet című műsorában. Elmondta, a szakmai munka messze elmarad a háttérbiztosító munkához képest, és hogy nehezen lehet azt mondani a klubokra, hogy önálló gazdasági társaságok, és akkor érvényesítsék az érdekeiket, ha megkeresik rá a pénzt.

Újpest magyar válogatott magyar labdarúgó-válogatott labdarúgó NB I Windecker József Videoton

Nemzetek Ligája: „Az MLSZ döntse el végre, milyen céllal indulunk”

2018-01-28 12:13:10

Út Budapestre, avagy Détári Lajos, Gellei Imre, Nagy Antal és Hrutka János arra keresi a választ, lehet-e esélye csapatunknak eljutni a 2020-as Eb-re. 

válogatott Nemzetek Ligája Nagy Antal MLSZ Gellei Imre Détári Lajos

MLSZ: válogatott meccs, az egyik főszereplő kommentál

2017-10-17 15:13:53

Kedden ünnepli 61. születésnapját Nagy Antal, korábbi válogatott futballista. A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) ennek apropóján felelevenítette a Hollandia elleni 1985-ös budapesti világbajnoki selejtezőt, aminek igazán tétje csak a vendégek számára volt, hiszen a mieink már biztos vb-résztvevőként léphettek pályára. A találkozó Nagy Antal kommentálásával tekinthető meg.

vb-selejtező magyar válogatott Nagy Antal Hollandia

Eurofoci: a Honvéd legendáját senki sem motiválta úgy, mint Wenger

2017-07-18 17:12:36

A magyar labdarúgó-válogatott és a Honvéd korábbi klasszisa, Nagy Antal a sofoot.com-nak adott nyilatkozatában többek között pályafutása Nancynál töltött időszakáról is beszélt – jó szívvel emlékszik vissza akkori edzőjére, Arsene Wengerre. 

Nancy Nagy Antal Honvéd Arsene Wenger

„Köpjük ki a tüdőnket!” – a motivációs beszédek lélektana

2017-04-10 09:26:50

Egyéniségek és hangadók nélkül mit sem ér a futball: a mögöttünk hagyott bajnoki fordulók kiélezett csatái és nagy fordításai is rámutattak, sok múlhat a lélektanon, és döntő lehet, hogyan tudják egymást tűzbe hozni a csapattársak.

magyar válogatott Nagy Antal Mészáros Norbert Király Gábor Dzsudzsák Balázs DVSC

Nagy Antal: Dzsudzsák nem vezéregyéniség

2014-03-20 09:41:03

Nagy Antal aggódik a magyar válogatott miatt. A nemzeti csapat mezét 32-szer magára öltő egykori labdarúgót a finnek elleni mérkőzés nem győzte meg, ráadásul szerinte a csapatnak vezéregyénisége és meghatározó játékosa sincs. A probléma azonban több mint 25 éve kezdődött, amikor az elvtársak tönkretették a magyar futballt...

Nagy Antal Dzsudzsák Balázs

NS: Beáldozták a magyar futballt; Alekszics, a győztes próbaidős - csütörtök

2014-03-20 00:00:52

A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.

Újpest Nagy Antal NS-ajánló

Tizenhat év után van ismét magyar légiós gólkirály Európában

2012-11-19 13:11:10

Utolsó fordulóbeli duplájának köszönhetően 14 góllal, holtversenyben a Tromsőben játszó Zdenek Ondrásekkel norvég gólkirály lett Kovács Péter, a Strömsgodset magyar centere. Kovácsnak a gól/meccs (14/28) mutatója jobb mint Ondráseké (14/29). A hatalmas termetű csatár egyszer már nagyon közel volt a gólkirályi címhez – 2009-ben az Odd Grenland játékosaként lett második a listán –, most viszont diadalmaskodott. Kovács a Strömsgodset történetének második játékosa az 1970-ben első Steinar Pettersen után, aki norvég gólkirályi címet szerzett. Ugyan a „góltermés" nem kiemelkedő, de maga a gólkirályi cím ténye igen: hogy mást ne mondjunk, tizenhat év után van ismét külhoni, európai első osztályban magyar gólkirály. Nézzük az elődöket!

légiósok gólkirályok Váczi György Puskás Ferenc Nyilasi Tibor Nyers István

Futballcsillagok a teniszpályán, Buzánszkyé a kezdő ütés

2008-02-26 00:00:29

Volt magyar futballcsillagok részvételével péntektől vasárnapig rendezik meg a labdarúgók I. fedettpályás teniszbajnokságát, amelyen a kezdő ütést Buzánszky Jenő, az Aranycsapat legendás játékosa hajtja végre.

Martos Győző Nagy Antal Szeiler József