Találatok a MOL Pick-Szeged címkére

Találatok száma: 7

Kemény csoportban a Szeged, még keményebb ágon az FTC a kézi BL-ben

2019-06-27 16:30:26

Kisorsolták a kézilabda Bajnokok Ligája 2019–2020-as idényének csoportbeosztását. A férfiaknál a Mol-Pick Szeged az A-csoportba került, többek között a PSG-vel és a Barcelonával, míg a Telekom Veszprém a B-csoportban szerepel majd a címvédő Vardar Szkopjével és a Kielcével. A nőknél a háromszoros címvédő Győr a szlovén RK Krim Mercatorral, a svéd IK Sävehoffal és a selejtezőtorna győztesével csaphat össze a D-csoportban, a szabadkártyával bejutó FTC pedig a francia Metz, a norvég Vipers Kristiansand és horvát RK Podravka Vegeta ellenfele lesz az A-csoportban.

sorsolás női kézilabda BL női kézilabda női kézi BL kézi BL férfi kézilabda BL

Férfi kézi: két veszprémi és egy szegedi a legjobb igazolások között

2018-08-05 16:09:03

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) a hivatalos honlapján összeállította a tíz legjobbnak vélt átigazolást a 2018–2019-es Bajnokok Ligája-szezon kezdete előtt. A listára három magyar érdekeltségű klubváltás is felkerült, ráadásul egyik közülük az első helyen olvasható.

férfi kézilabda Telekom Veszprém Sterbik Árpád MOL Pick-Szeged Kentin Mahé EHF

Férfi kézi: „Hatalmasat bulizunk ma, holnap, egész héten”

2018-05-20 21:21:14

Végletekig kiélezett mérkőzés után lett bajnok a Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata a Telekom Veszprémmel szemben. A boldog szegediek közül a kritikus pillanatokban bombagólokat lövő Bodó Richárd, a három év után távozó Thiagus Petrus és Bánhidi Bence beszélt az NSO Tv-nek arról, hogyan élik meg a sikert, illetve hazatérve hogyan ünneplik meg azt ma, holnap, holnapután, egész héten...

férfi kézilabda-bajnokság Thiagus Petrus Telekom Veszprém MOL Pick-Szeged Bánhidi Bence Bodó Richárd

Férfi kézi: „Tisztában vagyok a Veszprém elleni hibákkal”

2017-10-30 20:43:41

A férfi kézilabda Bajnokok Ligájában bravúros döntetlent játszott a Mol-Pick Szeged a címvédő Vardar Szkopjével, hogy aztán kilencgólos vereséget szenvedjen a Telekom Veszprémtől a magyar bajnokságban. Juan Carlos Pastor pontosan tudja, milyen hibák vezettek ahhoz, hogy simán kikaptak a nagy riválistól, erről azonban a válogatott hét miatt nem tudott beszélni a játékosaival. A vezetőedző az NSO Tv-nek elmondta, nehéz hetek elé néznek, öt meccset is játszanak a BL-ben, abból négyet itthon. Az elsőt vasárnap a német bajnokságot vezető Rhein-Neckar Löwen ellen.

férfi kézilabda Bajnokok Ligája Telekom Veszprém MOL Pick-Szeged Juan Carlos Pastor