Találatok a Mohamed Zidan címkére

Találatok száma: 11

Labdarúgás: milliós kártérítés Zidannak a „színlelés” miatt

2015-03-18 16:16:03

Egymillió eurós kártérítést ítélt meg az Arab Emírségek Labdarúgó-szövetsége Mohamed Zidannak, mert korábbi klubja, a Baniyas SC jogtalanul száműzte őt a tartalékok közé.

labdarúgás kártérítés Mohamed Zidan

Klopp féli a „fekete hattyút”, de vezéráldozatra készülhet

2015-01-23 13:51:17

Ismét elröppent öt hónap az életünkből, rögvalósággal szigorított szabadlábon, és ismét elérkezett a futballszurkolók kedvenc-utált periódusa, az átigazolási időszak. Újra jelentkezik topligás transzferrovatunk, amelynek minden előzetes híreszteléssel ellentétben semmi köze nincs ahhoz, hogy magasabb szinteken is felvetődött az újságírók drogtesztje. Hetente jelentkező – őszintén szólva átigazolási pletykákkal megspékelt – rovatunkban az angolok, az olaszok és a franciák után a németekkel folytatjuk a táncot.

téli transzfersorozat német labdarúgás Tin Jedvaj Sergio Carlos Strandberg Sami Khedira Roman Weidenfeller

Letört egy darabka III: szemle a visszavonult sztárhad fölött

2015-01-03 15:00:45

Ismét eltelt egy év, ismét elpárolgott néhány legenda az életünkből: nem, nem Fekete Pákó lett becsületes munkavállaló, nem akasztotta szögre Uhrin Benedek Rebekát, nem állnak be trafikosnak Dubaiban a műanyagot nem csak nyomokban tartalmazó konzumnők, nem fordultak Q7-eseik alá a minimálbéren nyomorgó szteroid-bőrhajúak, nem rabolták el az ufók egyetlen énekesünket sem – vagy legalábbis gyorsan visszahozták; sőt, celebjeink sem borították ránk a fekete lyukat tér-idő kontinuumot összerogyasztó tekintetükkel. Hanem csak ismét visszavonult néhány futballsztár, akik nélkül üresebb lesz képernyőnk… Háromrészes sorozatunk búcsúblokkját olvashatják alant.

visszavonultak Vincenzo Iaquinta Tim Wiese Sander Boschker Pierre-Alain Frau Paul Freier

Dortmund: katonai szolgálat miatt marad otthon az egyiptomi csatár

2010-08-02 07:48:04

Esetleges katonai behívója miatt kell otthon maradnia Mohamed Zidannak, a német Borussia Dortmund egyiptomi válogatott labdarúgójának.

labdarúgás Mohamed Zidan Dortmund

Borussia Dortmund: Zidannak elszakadt a keresztszalagja, fél évet kihagy

2010-04-19 16:44:42

Súlyos sérülés miatt hosszú pihenőre kényszerül a Borussia Dortmund egyiptomi válogatott labdarúgója, Mohamed Zidan. A támadónak elszakadt a jobb térdében a keresztszalag.

labdarúgás Mohamed Zidan Bundesliga

Borussia Dortmund: Mohamed Zidan iránt az Arsenal is érdeklődik

2010-03-09 13:13:34

Mohamed Zidan, a német Borussia Dortmund egyiptomi labdarúgója a szezon végén valószínűleg elhagyja jelenlegi egyesületét, mert több nagy klub, az Arsenal, a Manchester United, a Tottenham Hotspur és a Barcelona is érdeklődik iránta.

labdarúgás Mohamed Zidan Bundesliga Borussia Dortmund

Konföderációs Kupa: Zidan kihagyja az amerikaiak elleni meccset

2009-06-27 04:00:28

Az egyiptomi válogatott nem számíthat egyik legjobbjára, Mohamed Zidanra az Egyesült Államok elleni Konföderációs Kupa-mérkőzésen.

Konföderációs_Kupa Mohamed Zidan

Videó: nézze meg a hamburgi Zidan Realnak lőtt bombagólját!

2008-08-09 04:00:17

Nézze meg a Real Madrid–Hamburg mérkőzés góljait, köztük az egyiptomi Mohamed Zidan mértani pontosságú lövését.

Mohamed Zidan Real_Madrid

Egyiptom csodálatos első félidőt produkálva győzte le Kamerunt

2008-01-26 00:00:36

Egyiptom válogatottja címvédőhöz méltóan mutatkozott be a 2008-as Afrika-kupán, miután 4-2-re verte Kamerunt. A duplázások mérkőzése volt ez, hiszen Mohamed Zidan, Hoszni Abd Rabu és Samuel Eto’o is két gólt szerzett.

Samuel_Eto'o Mohamed Zidan

Újabb rangadót bukott el a Werder

2007-02-14 00:00:17

A Schalke elleni vereség után újabb rangadót bukott el a Werder Bremen, amely ezúttal Stuttgartban kapott ki. Szabics Imre a kispadon ülte végig, hogy csapata, a Mainz legyőzte a Szélesi Zoltánnal felálló Cottbust. Dárdai Pál végigjátszotta a Schalke gelsenkircheni mérkőzését. Magabiztos győzelmet aratott a sereghajtó Hamburg a Dortmund ellen.

Dárdai_Pál Werder_Bremen Szélesi Zoltán Stuttgart