Találatok a Milan Badelj címkére

Találatok száma: 6

Serie A: az ingyen érkezők álomcsapata

2018-08-28 16:34:07

Lassan véget ér a nyár, utolsó gyümölcseit ízlelgetjük, számot vetünk az örömökkel és a bánatokkal, közben a nemzetközi futballpiacon a topligákban háromötödös többséggel még zajlik az átigazolási időszak.

olasz átigazolás olasz labdarúgás nyári transzfersorozat nemzetközi átigazolás Stefan de Vrij Serie A

Serie A: vb-ezüstérmes középpályást igazolt a Lazio

2018-08-01 12:21:23

Az olasz első osztályban szereplő Lazio szerződtette a Fiorentina horvát középpályását, Milan Badeljt és a Sevilla argentin támadóját, Joaquín Correát.

olasz átigazolás Sevilla Milan Badelj Lazio Joaquín Correa Fiorentina

Képek: a bírónak kellett vigasztalnia a Fiorentina-játékost

2018-03-11 22:03:51

Alighanem történelme legszomorúbb győzelmét aratta az egy hete csapatkapitányát, az elhunyt Davide Astorit gyászoló Fiorentina. A Beneventót 1–0-ra legyőző firenzeiek a lefújás pillanatában könnyekben törtek ki, és a zuhogó esőben szinte kivétel nélkül a pálya gyepére feküdtek. A mérkőzést vezető Fabrizio Pasqua is igyekezett segíteni, az új csapatkapitány Milan Badeljt próbálta valamelyest jobb kedvre deríteni.

olasz labdarúgás Serie A Milan Badelj Fiorentina Davide Astori

Gyász: „Te vagy a fény” – megindító beszéd Astori temetésén

2018-03-08 15:40:25

Nem túlzás kijelenteni, hogy sokkolta a futballvilágot Davide Astori halála. A Fiorentina egykori labdarúgójának temetése csütörtök délelőtt volt a firenzei Santa Croce templomban, ahol csapattársa, egyben a firenzeiek új csapatkapitánya, a horvát Milan Badelj megható beszéddel búcsúzott tőle.

temetés olasz labdarúgás gyász Serie A Milan Badelj Fiorentina

Serie A: a „csúcsfiatal” Atalanta nem bírt a Fiorentinával

2018-02-18 18:20:05

Története legfiatalabb kezdőcsapatával vette fel a harcot az Atalanta a Fiorentina ellen, és talán ezért nem sikerült megszerezniük a bergamóiaknak a három pontot a Serie A 25. fordulójában.

Serie A Napoli Milan Badelj Fiorentina Andrea Petagna

Serie A: négy győztes mérkőzés után kikapott a Juventus

2017-01-15 22:33:36

A Juventus 2–1-es vereséget szenvedett a Fiorentina otthonában, így négy győztes találkozót követően először hagyta el szerzett pont nélkül a pályát. A bajnokságot azonban továbbra is vezeti Massimiliano Allegri csapata.

Serie A Nikola Kalinic Milan Badelj Juventus Gonzalo Higuaín Fiorentina