Találatok a meetup címkére

Találatok száma: 9

Sportmarketing: a magyar klub külföldi szurkolókkal érne a szűk elitbe

2016-04-29 13:04:11

Csütörtökön jubileumi 10. alkalommal rendezték meg a Sportmarketing Újragondolva Meetupot, amelynek keretében a sportszektor és az üzleti szféra képviselői gyakorlati szemléletű előadások közben cserélnek eszmét egymással. A félévente jelentkező konferenciasorozat helyszíne ezúttal a Groupama Aréna, kiemelt témája pedig a szurkolói élmény volt.

sportmarketing meetup Mol-Pick Szeged Groupama Aréna Ferencváros

Sportmarketing: a magyar cégek hogyan készülnek a vb-re?

2014-05-29 19:42:26

Csütörtökön hetedik alkalommal rendezték meg a Sportmarketing Újragondolva meetupot, melynek témája ezúttal a futballmarketing és a nyári labdarúgó-világbajnokság kapcsolata volt.

sportmarketing meetup futballmarketing foci vb 2014 foci vb Videoton

Sportmarketing: miért a foci-vb a csúcs a márkák számára?

2014-05-28 09:34:29

Május 29-én hetedszer rendezik meg a Sportmarketing Újragondolva Meetupot, amelynek témája ezúttal a futballmarketing a nyári labdarúgó-világbajnokság kapcsán. Neves előadók és érdekes programok várják az érdeklődőket.

sportmarketing meetup foci vb 2014 Videoton Bajnokok Ligája

Mire költ az Újpest? Miben vannak lemaradva a magyar klubok?

2013-11-21 23:32:15

Csütörtökön hatodik alkalommal került megrendezésre a Sportmarketing Újragondolva Meetup, a hagyományoknak megfelelően a Mu színházban. A neves szakemberek előadásaival tarkított esemény központi témája ezúttal a sport és az innováció kapcsolata volt. Mitől jó a Ferencváros üzleti modellje? Milyen újításokat vezet be az Újpest? Ezekre, és még sok érdekes kérdésre kaphattunk választ a konferencián.

Újpest sportmarketing meetup Nemzeti Sport Ferencváros FTC

Innovatív megoldások - Sport és Média Meetup

2013-11-20 09:50:33

A hatodik Sportmarketing Újragondolva Meetupra november 21-én, csütörtökön, a szokásoknak megfelelően a Mu színházban kerül sor. A neves szakemberek részvételével zajló meetup témája az innovatív sport megoldások.

sportmarketing média meetup

„A sportolók nem celebek”; Mennyiért lehet hirdetni az MU mezén?

2013-05-04 03:09:30

Pénteken ötödik alkalommal került megrendezésre a Sportmarketing Újragondolva Meetup, a jubileumi alkalomhoz méltó környezetben, a Symbolban. A neves szakemberek és sportolók részvételével lezajló meetup témája a sport és a média kapcsolata volt. Mennyiért lehet hirdetni az MU mezén? Hogyan készül a Nemzeti Sport címlapja? Mit válaszolt a kényes kérdésekre a Digi Sport „láthatatlan főszerkesztője”? Válaszok az összefoglalóban.

sportmarketing média meetup Szombathy Pál Farkas Norbert Buzgó József

Sport és Média Meetup a Symbolban

2013-05-01 18:22:10

Az ötödik Sportmarketing Újragondolva Meetup a jubileumi alkalomhoz méltó környezetben, a Symbolban kerül megrendezésre. A neves szakemberek és sportolók részvételével zajló meetup témája a sport és a média kapcsolata.

sportmarketing média meetup

Mikor lehet négyes döntő a női kézi BL-ben?; Misszió a PMFC-nél

2012-11-28 13:41:06

Szerda délután negyedik alkalommal került megrendezésre a Sportmarketing Újragondolva Meetup, amely ezúttal a „Sportban az üzlet” téma köré szerveződött. Miből gazdálkodik egy NB I-es klub? Mennyit ér a kézilabda Bajnokok Ligája? Megmenti-e a magyar sportot a sporttámogatás társaságiadó-kedvezménye? Többek között ezeket a kérdéseket is boncolgatták a meghívott előadók.

sportmarketing sportgazdaság meetup Papp Gábor Kelecsényi Ernő Fábián László

Gazdálkodj okosan! - „Sportban az üzlet” konferencia a MU Színházban

2012-11-24 19:12:42

November 28-án negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Sportmarketing Újragondolva Meetup, amelynek témája ezúttal a „Sportban az üzlet” a MU Színházban 13 órától. A szakmai előadások mellett expo és TAO-workshop színesíti a programot.

sportmarketing sportgazdaság meetup