Találatok a Mark Viduka címkére

Találatok száma: 5

A Real Madrid három magyar játékost is hívott, de a rendszer...

2019-06-23 21:51:39

Ember tervez, Isten végez – legalábbis ezzel vigasztaljuk magunkat és egymást, ha szokás szerint kudarcot vallunk. Igaz ez a labdarúgás világának egyik legérdekesebb szegmensére, az átigazolásokra is. Feleség, szülő, részegség, szolárium, luxuskocsi, emberrablás, halálos fenyegetés, kapzsi ügynök, bruttósítás, elromlott faxgép, veszkócsizma, az Úr szava, egy izlandi vulkán, anya-lánya szex, másnaposság, néhány lyukas fog, HIV-es pletyka, irigy elvtárs, a brazil kormány, letartóztatás, pénzfeldobás, kutyaugatás, tűzoltóautó és Sharon Stone miatt is maradt már el átigazolás. NEMRÉG INDULÓ SOROZATUNK A MEGHIÚSULT ÁTIGAZOLÁSOKKAL FOGLALKOZIK. ÍME, AZ ÚJABB RÉSZ!

majdnem-transzferek Videoton Tóth András Sir Alex Ferguson Ryan Giggs Roberto Carlos

Ausztrália: a veterán Mark Viduka bejelentette visszavonulását

2010-02-13 12:14:12

Nem csupán gólszerzésben, hanem társai kiszolgálásában is jeleskedett, robusztus, erős testalkatának köszönhetően jól tartotta meg a labdát – röviden így lehetne jellemezni Mark Vidukát, az ausztrál labdarúgás legendás alakját. Azért vált aktuálissá a kilenc hónapja legfeljebb a barátaival futballozó Viduka jellemzése, mert a 34 esztendős csatár bejelentette visszavonulását.

ausztrál labdarúgás Mark Viduka

Portsmouth: Viduka pótolhatja a Tottenhamhez távozó Crouchot

2009-07-30 16:33:28

Szigetországi értesülések szerint a legutóbb a Newcastle Unitedben futballozó Mark Viduka pótolhatja a Tottenhamhez távozó Peter Crouchot a Portsmouthban.

Mark Viduka Newcastle United Peter Crouch

Anglia: idegenben szerzett pontot a sereghajtó Derby County

2007-12-30 00:00:11

Mark Viduka 87. percben szerzett góljával mentett hazai pályán pontot a Newcastle a sereghajtó Derby County ellen az angol labdarúgó-bajnokságban.

Derby County Mark Viduka

Súlyos vereségük ellenére is továbbjutottak a vietnamiak

2007-07-20 00:00:11

Az A csoportból Ausztrália és Irak, a B-ből pedig Japán és Vietnam jutott a legjobb nyolc közé az Ázsia-kupában. Mark Vidukáék – többek között a csatár két góljának köszönhetően – belekapaszkodtak az utolsó szalmaszálba, és négyet rúgtak Thaiföldnek. Vietnam ugyan súlyos vereséget szenvedett Japántól, de Katar együttese nem tudott élni a lehetőséggel, kikapott az Egyesült Arab Emírségektől.

Japán Ausztrália Ázsia kupa