Találatok a Marcel Heister címkére

Találatok száma: 5

El: Doll két helyen változtatott, így kezd Izraelben a Fradi

2018-07-19 17:53:25

Botka Endre helyén Marcel Heister, Varga Roland helyett pedig a szintén új igazolás, Ivan Petrjak kezd a Maccabi Tel-Aviv elleni Európa-liga-selejtező visszavágóján. Mindkét légiós most kezd először a magyar csapatban.

Marcel Heister Ivan Petrjak Ferencváros FTC Európa-liga

Vége a bevásárlásnak – a Fradi egyik idei szerzeménye a nyáron távozhat

2018-07-09 12:14:57

A Maccabi Tel-Aviv elleni, csütörtöki El-selejtezőre készülő Ferencváros labdarúgócsapata vasárnap jelentette be a négyszeres ukrán válogatott Ivan Petrjak szerződtetését, aki a 13. légiósa a Fradinak, és a szerződtetése több kérdést is felvet – ezekre keressük a válaszokat az alábbiakban...

magyar átigazolás NB I Matías Rodríguez Marcel Heister Kjartan Finnbogason Ivan Petrjak

Ferencváros: aláírt a német játékos – hivatalos

2018-07-04 14:20:12

Mint ahogy azt a Nemzeti Sport Online-on izraeli források alapján már többször előre jeleztük, a Ferencváros szerződtette az izraeli Beitar Jeruzsálem német-horvát balhátvédjét, Marcel Heistert. A klub hivatalos honlapja arról nem számol be, hány éves szerződést írt alá.

magyar átigazolás Marcel Heister Fradi Ferencváros FTC

Ferencváros: 300 ezer euróért érkezik a német játékos – sajtóhír

2018-07-03 10:45:50

A Nemzeti Sport Online-on izraeli források alapján már júniusban jeleztük, hogy a Ferencváros szerződtetné az izraeli Beitar Jeruzsálem német-horvát balhátvédjét, Marcel Heistert. A sports.walla.co.il beszámolója szerint megszületett az egyezség a klubok között, a játékos kedden már a Ferencvárosnál vesz részt orvosi vizsgálaton.

magyar átigazolás Marcel Heister Ferencváros FTC

NB I: a Ferencváros a Beitar német védőjével erősítene

2018-06-21 12:55:07

A Sport5.co.il szerint a Ferencváros szeretné megszerezni a Beitar Jeruzsálem német védőjét, Marcel Heistert. Az izraeli klub félmillió eurót kér a játékosért.

labdarúgó NB I Marcel Heister Ferencváros Beitar Jeruzsálem