Találatok a Marc Albrighton címkére

Találatok száma: 5

Leicester: az alapember már nem játszhat ebben az idényben

2019-02-08 17:43:07

A Leicester City labdarúgócsapatának menedzsere, Claude Puel a klub hivatalos oldalának megerősítette, hogy Marc Albrighton valószínűleg már nem léphet pályára ebben az idényben.

Premier League Marc Albrighton Leicester City Claude Puel

PL: hosszabbított a Leicester City középpályása – hivatalos

2019-01-18 11:32:03

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Leicester City hivatalos oldalán jelentette be, hogy Marc Albrighton 2022 nyaráig szóló szerződést írt alá a klubbal.

Premier League Marc Albrighton Leicester City

Leírtakból, ismeretlenekből hódítók: így állt össze a Leicester aranycsapata

2016-05-03 14:21:32

A Leicester City labdarúgócsapatának 2010 augusztusában új, thaiföldi tulajdonosa lett – így kezdődik a harmadosztály poklából a Premier League bajnoki címéhez vezető út utolsó fejezete. Vichai Srivaddhanaprabha már második ligás klubot vett meg (a Leicester 2009-ben jutott vissza a Championshipbe), és építkezni kezdett – kérdés, hogy gondolt-e a végső, hatalmas diadalra. Érdemes áttekinteni, hogy állt össze mozaikokból a nyertes kombináció – vándormadarak, szerény karrierek, meglepő (és fantasztikus érzékkel kiszúrt) igazolások, sokadik esélyükkel élni tudó futballisták a bajnoki cím hősei. No meg Claudio Ranieri, akin már inkább csak nevettek, mintsem elit edzőnek tartották. Mégis ő vezényelte le a futballmesét – a legnagyobbak egyikét a nemzetközi klubfutball történetében.

Wes Morgan Robert Huth Rijad Mahrez Premier League PL Okazaki Sindzsi

PL: Vardy nélkül is kiütés; a Man. City és az Arsenal sem lehet már bajnok

2016-04-24 18:32:02

Továbbra is tart a Leicester City csodája! Claudio Ranieri együttese Jamie Vardy nélkül is 4–0-ra megverte a Swansea Cityt, ezzel biztossá vált, hogy már csak a Tottenham Hotspur érheti be a listavezetőt – az Arsenal és a Manchester City végleg elbúcsúzhat a bajnoki címtől.

Tottenham Rijad Mahrez Marc Albrighton Leonardo Ulloa Leicester City Jeffery Schlupp

PL: íme, a legtöbbet futó labdarúgók! A legjobb MC-s csak 67.

2016-02-10 12:35:26

A Sky Sports internetes oldala az EA Sports játékosstatisztikái alapján összeállított egy listát a liga legtöbbet futó futballistáiról, és a kimutatás szerint a listavezető Leicester City, a Tottenham Hotspur, az Arsenal és a Manchester City sem ad futballistát a top 10-be.

angol foci Tottenham Premier League Marc Albrighton Manchester City Dan Gosling