Találatok a Madonna címkére

Találatok száma: 5

Jégkorong: beatboxba fulladt a hokisokkal készített interjú

2018-12-31 02:52:12

A női kézilabda Európa-bajnokság alatt Lukács Viktória árulta el a Nemzeti Sport Online-nak, hogy a válogatott DJ-jeként milyen zenéket rak be a meccsek előtt és után. A magyar jégkorong-válogatott karácsony előtti, norvégiai tornáján az aktuális zenefelelősöket, Somogyi Balázst és Terbócs Istvánt kérdeztük meg arról, hogy milyen slágerekkel hangolódik a csapat a mérkőzésekre. Mindeközben Terbócsról az is kiderült, hogy akár indulhatna az X-Faktorban is...

zene magyar jégkorong-válogatott beatbox Terbócs István Somogyi Balázs Post Malone

Malawi: Madonna futballakadémiát akar alapítani

2018-07-16 20:03:35

Új jótékonysági programot tervez Malawiban Madonna, aki futballakadémiát akar alapítani az afrikai országban.

foci vb Malawi Madonna

A liverpooli sorsdöntő 11-ese az új „magyarázat” Madonna zuhanására

2015-02-27 13:21:25

Megérkezett a hét gifje. Dejan Lovren csütörtök este sorsdöntő hibát vétett a Besiktas elleni tizenegyespárbajban. A kapu fölé bombázott labdája nemcsak a Liverpool búcsúját jelentette az Európa-liga küzdelmeitől, hanem Madonna a Brit Awards díjátadó színpadán látott látványos esésére is (új) magyarázatot adott.

tizenegyes Madonna Liverpool Dejan Lovren

Madonna és Beyoncé után egy hawaii srác énekel a Super Bowlon

2013-09-08 15:23:39

Az elmúlt évekhez hasonlóan, a héten kezdődő NFL-szezon február 2-ai nagydöntőjén sem a rock and roll hívőinek kedveskednek majd: a Super Bowl félidei szünetében Madonna és Beyoncé után ezúttal a Grammy-díjas Bruno Mars kapta meg a half time show mikrofonját – adta hírül az Associated Press hírügynökség.

nagydöntő half time show Super Bowl New York Madonna Bruno Mars