Találatok a Luca Brecel címkére

Találatok száma: 7

Megduplázott tét, négy snookersztár érkezik Magyarországra!

2019-01-09 17:39:12

Január 26-án szombaton rendezik meg a IV. Magyar Snooker Gálát, amely az eddigi legnagyobb szabású hazai professzionális snookerrendezvény lesz, hiszen az eddigiektől eltérően nem kettő, hanem négy profi játékost láthatnak a hazai snookerrajongók a Gerevich Aladár Sportcsarnokban. Az alapvető információk mellett a játékosokat is bemutatjuk öt-öt érdekességet megemlítve róluk. Elsőként Judd Trumpról és Luca Brecelről olvashatnak, míg Stuart Binghamet és Jack Lisowskit egy későbbi írásunkban ismerhetik meg.

sznúker snooker Stuart Bingham Luca Brecel Judd Trump Jack Lisowski

Sznúker: újabb világsztárok, „dupla tét” a IV. Magyar Gálán

2018-11-07 17:20:49

Az elmúlt évek egyik legnépszerűbb brit játékosa, Judd Trump és a 2015-ös világbajnok, Stuart Bingham is Budapestre látogat januárban a Magyar Snooker Gálán, ahol a korábbi évekkel ellentétben kettő helyett négy klasszis is bemutatót tart majd. 

snooker Stuart Bingham Luca Brecel Judd Trump Jack Lisowski

Sznúker-vb: elsöprő játékkal kezdett a torna kínai favoritja

2018-04-24 19:32:09

A sheffieldi sznúker-világbajnokság nagy esélyesének tartott Ting Csün-huj elsöprő játékkal 10–3-ra legyőzte a szintén kínai Hsziao Kuo-tungot a torna első fordulójában. Közben két kiemelt is elbúcsúzott: a 13. helyen rangsorolt belga Luca Brecel az angol Ricky Waldentől kapott ki, míg a 2015-ös világbajnok Stuart Bingham Jack Lisowski előtt hajolt meg.

sznúker-vb sznúker Ting Csün-huj Ricky Walden Mark Williams Luca Brecel

Videó: a sznúkerjátékos CR-t idézte az asztal mellett

2017-08-23 10:36:31

Luca Brecel első pontszerző sznúkerversenyét nyerte meg Kínában, a döntőben a korábbi világbajnok Shaun Murphyt győzte le. A öröm felhőtlen volt, az alábbi videó végén egy Cristiano Ronaldót idéző ünneplés is látható. A belga játékos a versenyen egyébként többek között Ronnie O'Sullivant is búcsúztatta.

sznúker Luca Brecel

Sznúker: O'Sullivan is behódolt a belga tehetség előtt

2017-08-22 21:15:10

Luca Brecel győzelmével ért véget az Evergrande China Championship sznúkertorna Kantonban (Kuangcsou). A belga játékos, aki karrierje során először nyert pontszerző viadalt, a döntőben 10:5-re győzött a korábbi világbajnok angol Shaun Murphy ellen.

sznúker snooker Ronnie O'Sullivan Luca Brecel

Sznúker-vb: O’Sullivan nyert, perelné a sportág vezéreit

2017-04-16 22:52:11

Ronnie O’Sullivan a vártnál nehezebben, 10:7-re győzte le Gary Wilsont a sheffield-i sznúker-világbajnokság első fordulójában, majd sokadszorra is nekiesett a sportág vezetőinek.

sznúker snooker Ronnie O'Sullivan Peter Ebdon Luca Brecel

Videó: hány perc alatt takarít le egy asztalt Ronnie O'Sullivan?

2015-04-17 19:34:11

A szombaton kezdődő sznúker-világbajnokság eddig történetéből összegyűjtöttünk tíz különleges rekordot. Vizsgálódásunk tárgya a modern, vagyis az 1969 óta íródó korszak. Ön tudja, ki nyert a legfiatalabban világbajnoki címet? Milyen csúcsot tart az örökifjú Dracula? Legendás sportolók, megdönthetetlen rekordok.

videó sznúker snooker Steve Davis Stephen Hendry Ronnie O'Sullivan