Találatok a Liszkai Szilveszter címkére

Találatok száma: 5

Férfi kézi: Putics otthagyta francia csapatát, Liszkai Luxemburgban

2016-09-22 09:58:28

Hazatért francia klubjából Putics Barna, aki legszívesebben a német férfi kézilabda-bajnokságban folytatná pályafutását, miközben egy másik magyar játékos, a kapus Liszkai Szilveszter luxemburgi csapathoz szerződött.

férfi kézilabda Putics Barna Liszkai Szilveszter

Férfi kézi: Putics magyar csapattársat kapott francia klubjánál

2015-11-25 10:42:53

Liszkai Szilveszter személyében magyar csapattársat kapott Putics Barna a francia kézilabda-bajnokságban szereplő Tremblay-en-France-nál. A Mezőkövesdet elhagyó 28 éves kapus a szezon végéig kötelezte el magát.

férfi kézilabda Putics Barna Liszkai Szilveszter

Férfi kézi: a válogatott kapus távozik Gyöngyösről

2014-01-12 09:22:40

A Gyöngyösi férfi kézilabdacsapata nem hosszabbította meg Liszkai Szilveszter szerződését, a kapus így szabadon igazolhatóvá vált. Liszkai a szezon kezdetén érkezett a B. Braun Gyöngyöshöz, amelynek akkor mindhárom kapusa sérüléssel bajlódott. December 31-én járt le az akkor kötött kontraktus, a korábban sérült kapusok időközben felépültek, így a klub nem hosszabbította meg az újonnan igazolt hálóőr szerződését.

férfi kézilabda Liszkai Szilveszter

Férfi kézi: válogatott kapust igazolt decemberig a Gyöngyös

2013-09-03 12:45:28

A korábban a válogatottban is szereplő Liszkai Szilveszter a Gyöngyös férfi kézilabdacsapatánál folytatja pályafutását – adta hírül a klub hivatalos honlapja, a gykk.hu. A kapus december végéig szóló szerződést kötött az együttessel.

férfi kézilabda férfi kézi NB I Liszkai Szilveszter Gyöngyös férfi kézilabda

Légiósok nélkül a Skaliczki-csapat, főszerepben a fiatalok

2007-06-05 00:00:10

A Litvánia elleni Európa-bajnoki selejtezőre készülő magyar férfi kézilabda-válogatott előbb pénteken Győrben, majd vasárnap Dabason játszik felkészülési találkozót Svájccal. Skaliczki László szövetségi kapitány ezúttal a fiataloknak ad bizonyítási lehetőséget, a légiósok csak a jövő héten csatlakoznak a kerethez.

Skaliczki_László Putics_Barna