Találatok a Lionel Scaloni címkére

Találatok száma: 6

Argentína: hosszabbítanának a vb után kinevezett kapitánnyal

2018-11-30 11:14:38

Lionel Scaloni maradhat a jövő évi Copa Américáig az argentin labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya – árulta el a helyi szövetség elnöke. 

Lionel Scaloni Argentína

Argentína: Scaloni nem tudja, mi lesz a Messi-sztori vége

2018-08-21 22:17:31

Mint beszámoltunk róla, a várakozásoknak megfelelően Lionel Messi nem került be az argentin labdarúgó-válogatott legfrissebb keretébe. Keddi sajtótájékoztatóján Lionel Scaloni megbízott szövetségi kapitány egyértelművé tette: a döntés rövid távra érvényes, Messi nem mondta le a válogatottságot, de azt ő sem tudja, hogy a világklasszis játszik-e még valaha a nemzeti csapatban.

Lionel Scaloni Lionel Messi Argentína

Argentína: Messi átmenetileg nem szerepel a válogatottban – sajtóhír

2018-08-15 09:13:17

Médiaértesülés szerint Lionel Messi az ősszel nem lép pályára az argentin labdarúgó-válogatottban, sőt lehet, hogy a későbbiekben sem.

argentin válogatott Lionel Scaloni Lionel Messi Barcelona Argentína

Argentína: átmeneti állapot, Aimarék a válogatott élén

2018-08-03 06:54:58

Az Argentin Labdarúgó-szövetség bejelentette, hogy átmenetileg Lionel Scalonit és Pablo Aimart bízza meg a válogatott irányításával. A világbajnokság után menesztett Jorge Sampaoli végleges utódját később nevezik meg.

argentin válogatott Pablo Aimar Lionel Scaloni Jorge Sampaoli Argentína

Serie A: 22-es profi keret, teljesen ingyen?

2015-07-21 19:33:04

Végre itt a nyár, és transzfer az idő – menetrendszerűen elindítjuk átigazolási ámokfutásunkat, hogy nyitókapával csapást vágjunk a nemzetközi labdarúgás őrült költekezésének dzsungelében, sorolóval utat nyissunk az érdeklődések és bejelentkezések vad össztáncában, táblázatba fojtsuk a jöttek-mentek és jöttmentek szülte őskáoszt. Ezen a héten is Angliában kezdtük transzferológiai körsétánkat, és Olaszországban folytatjuk.

transzfersorozat olasz átigazolás Urby Emanuelson Sulley Muntari Simone Pepe Serie A

Lazio: argentin jobbhátvéd ment, portugál érkezett

2013-01-30 16:22:04

Az olasz élvonalban szereplő labdarúgóklub, a Lazio kétmillió euróért megvette a Sporting CP 24 esztendős jobb oldali védőjét, Bruno Pereirinhát.

portugál labdarúgás olasz átigazolás olasz labdarúgás nemzetközi átigazolások Sporting CP Lionel Scaloni