Találatok a Lazar Sztanisics címkére

Találatok száma: 6

Riasztott edző, 14 légiós és egy olasz válogatott - mi folyik Tatabányán?

2015-09-14 12:05:22

Nagy átalakuláson megy keresztül a korábban szebb napokat is megélt FC Tatabánya. A jelenleg az NB III Nyugati csoportjában 15. helyén szerénykedő nagy múltú klubnak Massimiliano Caroletti személyében új, olasz tulajdonosa lett. Azóta érkezett egy új vezetőedző és tizennégy légiós, de további erősítéseket is terveznek, miközben csaknem egycsapatnyi magyar futballistának az első kerettől külön kell edzenie. A Nemzeti Sport Online a klub életében történt változásokat boncolgatta.

magyar átigazolás Tommaso Rocchi Raffaele Alcibiade NB III Lazar Sztanisics Kamil Kopúnek

ETO: a szabadlistás szerbek továbbra is a Győr játékosai

2015-03-05 12:57:28

A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO korábban szabadlistára tett két szerb légiósa, Milos Kocics és Lazar Sztanisics sem talált magának új csapatot az átigazolási időszak alatt, így továbbra is a klub alkalmazásában maradtak.

magyar átigazolás labdarúgó NB I Milos Kocics Medgyes Sinan Lazar Sztanisics Győri ETO

ETO: új játékosokkal kezdték meg a felkészülést a győriek

2015-01-12 11:28:44

Megkezdte a felkészülést a labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO, soraiban a két új játékossal, a román Dan Bucsával és a bosnyák Miroslav Stevanoviccsal.

Völgyi Dániel Varga Roland Sváb Dániel Stieber András NB I Milos Kocics

ETO: kevesebb légiós, Dudás Debrecenben - sajtóhír

2013-12-11 07:30:09

A kisalfold.hu úgy tudja: légióskeretének csökkentését tervezi a bajnoki címvédő Győri ETO labdarúgócsapata a télen, míg a kevés játéklehetőséghez jutó, ősszel sérüléssel bajlódó, győri szerződésének a nyáron végére érő Dudás Ádám a DVSC-Tevához igazolhat.

magyar átigazolás Tarmo Kink Rafael Burgos Onisor-Mihai Nicorec Marián Had Lazar Sztanisics

NB I: a Mezőkövesd kölcsönvett három győrit

2013-09-01 14:32:24

A Nemzeti Sport Online információi szerint a labdarúgó NB I-ben szereplő Mezőkövesd együttese három játékost vett kölcsön a bajnoki címvédő Győrtől.

labdarúgó NB I Mezőkövesd Linas Pilibaitis Lazar Sztanisics Kiss Máté Győri ETO FC

Győr: gyógyulnak a sérültek, Sztanisicsnak még idő kell

2010-09-08 12:13:05

A Győri ETO labdarúgócsapatának négy játékosa is sérülés miatt hiányzott az előző fordulóban a Ferencváros elleni mérkőzésről. Közülük Lazar Sztanisicsnak még időre van szüksége a teljes felépüléshez – olvasható a klub hivatalos honlapján.

Lazar Sztanisics Győri ETO FC