Találatok a Lakatos Rita címkére

Találatok száma: 16

Kép: a női kéziseket is elérte az új közösségi médiás őrület

2019-02-20 16:59:57

Új őrület hódít a közösségi médiában: az #uglyfacechallenge, vagyis #csúnyaarckihívás lényege, hogy az emberek egy viszonylag előnytelen képet posztoljanak magukról. A kihívásból a női kézilabdázók sem maradhattak ki, az Instagramon magyarok és légiósok egyaránt beszálltak a buliba.

Zácsik Szandra Lakatos Rita Kovacsics Anikó Háfra Noémi Eduarda Amorim Bárbara Arenhart

Női kézi Eb: Teljesen elégedett vagyok, jó úton haladunk – Kovacsics

2018-12-12 23:08:37

Kis csalódottságot ugyan láttunk a magyar női kézilabda-válogatott játékosaiban, hogy nem folytathatják Párizsban az Európa-bajnokságot, összességében mégis elégedetten értékelték a számunkra hetedik hellyel véget érő tornát.

női kézilabda Európa-bajnokság 2018 női kézilabda Európa-bajnokság női kézilabda Eb női kézilabda női kézi Eb magyar női kézilabda válogatott

Női kézi Eb: ismét cserélt a magyar kapitány

2018-12-07 09:38:12

A Magyar Kézilabda-szövetség a Facebook-oldalán közölte, hogy Kim Rasmussen, a női válogatott szövetségi kapitánya kihasználta újabb cserelehetőségét a norvégok elleni Európa-bajnoki mérkőzés előtt. Szalai Babett helyett Lakatos Rita került vissza a csapatba.

női kézilabda női kézi Eb magyar női kézilabda-válogatott Lakatos Rita női kézilabda Európa-bajnokság női kézilabda Európa-bajnokság 2018

Női kézi Eb: először cseréltünk, Lakatos Rita helyén Szabó Laura

2018-12-05 10:23:36

A franciaországi női kézilabda Európa-bajnokságon szereplő magyar válogatott kihasználta első cserelehetőségét. Kim Rasmussen szövetségi kapitány Lakatos Rita helyére Szabó Laurát nevezte a 16 fős keretbe.

női kézilabda-válogatott női kézilabda Európa-bajnokság 2018 női kézilabda Európa-bajnokság női kézi magyar női kézilabda-válogatott kézilabda

Női kézilabda: Klivinyi nem utazhat az Európa-bajnokságra

2018-11-25 14:21:45

A Möbelringen-kupa szombati, Franciaország elleni mérkőzésén vállsérülést szenvedett Klivinyi Kinga, az FTC balátlövője, aki nem utazhat el a november 29-én kezdődő Európa-bajnokságra. Ugyanakkor kedden csatlakozik a kerethez Lakatos Rita és Szalai Babett.

női kézilabda Európa-bajnokság női kézilabda Eb női kézilabda női kézi Eb magyar női kézilabda-válogatott Szalai Babett

Női kézi: „Végigszurkoltam a meccseket – a kispadról”

2018-11-07 16:41:50

A reméltnél kevesebb játéklehetőséget kapott, ezért döntött az újabb klubváltás mellett Lakatos Rita, aki három hónapnyi légióskodás után tért vissza Norvégiából a női kézilabda NB I-be.

női kézilabda kézilabda átigazolás Vác kézilabda Lakatos Rita Győri Audi ETO KC

Női kézi: a junior-vb-győztes csapat csk-ja Győrből Vácra igazolt

2018-10-30 09:19:09

Visszatér a női kézilabda NB I-be Lakatos Rita, a hazai rendezésű junior-világbajnokságon aranyérmes magyar válogatott csapatkapitánya. A 19 éves irányító a Győri Audi ETO-ból kölcsönbe a Váchoz került.

női kézilabda kézilabda átigazolás kézilabda Vác kézilabda Lakatos Rita Győri Audi ETO KC

Női kézi: Lakatos meghatározó játékosként térne vissza az NB I-be

2018-09-13 18:14:25

Nem ülhetett sokáig a babérjain a hibátlan mérleggel világbajnoki címet szerző női junior kézilabda-válogatottunk irányítója, Lakatos Rita, aki Norvégia felé vette az irányt, és az új szezont már a Byasen játékosaként kezdte el. A 19 éves játékos azon dolgozik új állomáshelyén, hogy visszatérte után meghatározó játékos lehessen a magyar bajnokságban.

női kézilabda kézilégió Lakatos Rita Győri Audi ETO KC Byasen

Női junior kézi-vb: „Fogat bármelyik fogorvosnál lehet kapni”

2018-07-18 11:24:09

Világbajnok lett, amit nem veheti el tőle senki – írta az Új Szó megkeresésére a magyar női junior kézilabda-válogatott dunaszerdahelyi születésű csapatkapitánya, Lakatos Rita, aki szájsérülést szenvedett a Norvégia elleni döntőben, ezért nem lehetett ott a társakkal az ünneplésnél.

női kézilabda női junior kézilabda-világbajnokság magyar női junior kézilabda-válogatott Lakatos Rita

Női junior kézi-vb: „Imádjuk, szeretjük egymást, ezért is tudtunk nyerni”

2018-07-15 02:45:30

Világbajnokságot nyerni óriási tett, hát még veretlenül! A magyar női junior kézilabda-válogatottnak mindez sikerült, mivel a döntőben 28–22-re legyőzte a norvégokat. Az éremátadás után friss világbajnokként Háfra Noémi, Márton Gréta, Pásztor Noémi és Suba Sára beszélt az NSO Tv-nek a diadalról, valamint üzent a mérkőzés közben kórházba szállított csapatkapitánynak, Lakatos Ritának is. 

világbajnokok női junior kézilabda-világbajnokság női junior kézi-vb magyar női junior kézilabda-válogatott Suba Sára Pásztor Noémi

Női kézi: a Győr tehetsége Norvégiában folytatja – hivatalos

2018-05-07 09:41:10

Bár a norvég sajtó már januárban tényként kezelte, hogy a Győri Audi ETO tehetsége, a jelenleg Vácon kézilabdázó Lakatos Rita a nyártól két évre kölcsönbe a Byasenhez szerződik, az átigazolását tényét a felek hivatalosan még nem erősítették meg. A juniorválogatott irányítója most menedzsmentje Facebook-oldalán beszélt a váltásról.

női kézilabda Lakatos Rita Győri Audi ETO KC Byasen

Női kézi: a nyártól Norvégiába költözhet a Győr fiatal irányítója

2018-01-15 09:57:42

A jelenleg a Vác női kézilabdacsapatában kölcsönben szereplő Lakatos Rita a nyáron országot válthat és Norvégiában folytathatja pályafutását. A Győri ETO kötelékébe tartozó 18 éves irányító két évre kölcsönbe kerülhet a Byasen együtteséhez, a váltással régi vágya teljesülne.  

női kézilabda kézilabda átigazolás Lakatos Rita Győri Audi ETO KC

Női kézi: Győrből és Újvárosból is érkezik játékos Vácra

2017-03-29 13:20:10

A Vác női kézilabdacsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy kétéves szerződést kötött a jelenleg Dunaújvárosban szereplő 19 esztendős juniorválogatott átlövővel, Hornyák Bernadettel, valamint szintén két évre, de kölcsönbe érkezik a jelenleg Mosonmagyaróváron játszó, de a Győrrel szerződésben álló irányító és átlövőposzton is bevethető 18 éves Lakatos Rita.

női kézilabda kézilabda átigazolás Vác kézilabda Lakatos Rita Hornyák Bernadett

Női kézi: fordulat – Tomori mégis hosszabbított Győrben

2017-03-29 12:08:22

A korábbi döntést megváltoztatva Tomori Zsuzsanna a következő szezonra is marad a Győri Audi ETO női kézilabdacsapatában, miután a klub egy évvel meghosszabbította a nyáron lejáró szerződését. A győriek Korsós Dorina és Lakatos Rita mellett öt fiatal tehetséggel is megegyeztek a folytatásról, az előbbi két játékost azonban két évre kölcsönadják.

női kézilabda kézilabda átigazolás Tomori Zsuzsanna Lakatos Rita Korsós Dorina Győri Audi ETO KC

Női kézi: a Győr irányítóval segítette ki a Mosonmagyaróvárt

2016-10-28 16:21:55

A Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata a szezon végéig kölcsönadta Lakatos Ritát a Mosonmagyaróvárnak – adta hírül a győri klub honlapja.

női kézilabda kézilabda átigazolás Mosonmagyaróvár Lakatos Rita Győri Audi ETO KC