Találatok a Ladinszky Attila címkére

Találatok száma: 9

Hetvenéves a magyar csatár, aki győztes gólt szerzett a Real Madrid ellen

2019-09-13 09:38:32

Itthon kevesen ismerték, Hollandiában, Belgiumban és Spanyolországban annál inkább: hetvenesztendős lett a korábbi kiváló csatár, Ladinszky Attila, aki 1971-ben az utánpótlás-válogatott belgiumi túrájáról nem tért haza.

születésnap Ladinszky Attila Feyenoord Betis Anderlecht

FFT: a rózsadombi George Best nem mindennapi története

2018-08-20 16:14:20

Ladinszky Attila hat országban futballozott, és nemcsak a szurkolók, a csajok is a lába előtt hevertek.

Ladinszky Attila FourFourTwo FFT

Vb 2018: „Vajon Ramos olyan kemény lesz C. Ronaldo ellen is?”

2018-06-07 09:12:24

Csapattársak egymás ellen: az oroszországi labdarúgó-világbajnokság B-csoportjának első fordulójában Spanyolország Portugáliával találkozik, vagyis a Real Madrid két szupersztárja, Sergio Ramos és Cristiano Ronaldo ellenfélként lép pályára. Az Ibériai-félszigeten évekig edzősködő Dunai Antal azon morfondírozik az NSO Tv videójában, hogy vajon a spanyol védő a portugál csatárral szemben is olyan kemény lesz, mint Mohamed Szalahhal a Bajnokok Ligája döntőjében?

videó vb 2018 spanyol válogatott portugál válogatott foci vb 2018 Uruguay

„Odamentünk, aztán mi történt? Egy magyar srác gólt rúgott a Bernabéuban”

2018-04-23 11:51:44

A Magyar Sportújságírók Szövetsége és a La Liga hagyományteremtő szándékkal hívta össze közös meccsnézésre a Puskás Pancho Sport Pubba a magyar sportújságírókat, illetve a spanyol klubfutballhoz szorosan kötődő legendákat, például Dunai Antalt, Szendrei Józsefet vagy éppen Ladinszky Attilát, aki még gólt is szerzett a Santiago Bernabéu Stadionban. Spanyol élményeikről beszélgettünk velük, illetve a La Ligát képviselő Diego Sánchez elárulta nekünk, pontosan hány magyar játékos lépett pályára a spanyol bajnokságban.

Szendrei József Real Madrid Ladinszky Attila La Liga Dunai Antal Diego Sánchez

Válogatott: „Sohasem volt még ilyen gyenge a futballunk, mint most”

2018-03-25 10:01:50

Jellemző véleménye a „nagy öregeknek”, hogy még nem szabad ítéletet mondani Georges Leekens munkájáról, de már megjelennek a kritikus hangok is.

válogatott magyar válogatott Péter Zoltán Ladinszky Attila Kenderesi István Kazahsztán

Válogatott: „Hamar rájön, hogy nem sok Messit talál nálunk” – Leekensről

2017-10-31 09:25:35

Georges Leekens szövetségi kapitányi kinevezése kapcsán a Nemzeti Sport megkérdezte a belga futballban járatos Ladinszky Attilát, Selymes Tibort, Kű Lajost és Balog Tibort, hogy mondja el véleményét a trénerről.

magyar válogatott Selymes Tibor Ladinszky Attila Kű Lajos Georges Leekens Balog Tibor

„Fürdőköpenyben, könnyek között búcsúztam el”

2017-10-25 17:05:47

Manapság is nagy népszerűségnek örvend az Anderlechtnél Ladinszky Attila, aki újra régi sikereinek színhelyén, az Anderlecht-stadionban járt.

MSÚSZ Ladinszky Attila

Tizenhat év után van ismét magyar légiós gólkirály Európában

2012-11-19 13:11:10

Utolsó fordulóbeli duplájának köszönhetően 14 góllal, holtversenyben a Tromsőben játszó Zdenek Ondrásekkel norvég gólkirály lett Kovács Péter, a Strömsgodset magyar centere. Kovácsnak a gól/meccs (14/28) mutatója jobb mint Ondráseké (14/29). A hatalmas termetű csatár egyszer már nagyon közel volt a gólkirályi címhez – 2009-ben az Odd Grenland játékosaként lett második a listán –, most viszont diadalmaskodott. Kovács a Strömsgodset történetének második játékosa az 1970-ben első Steinar Pettersen után, aki norvég gólkirályi címet szerzett. Ugyan a „góltermés" nem kiemelkedő, de maga a gólkirályi cím ténye igen: hogy mást ne mondjunk, tizenhat év után van ismét külhoni, európai első osztályban magyar gólkirály. Nézzük az elődöket!

légiósok gólkirályok Váczi György Puskás Ferenc Nyilasi Tibor Nyers István