Találatok a Kouemaha címkére

Találatok száma: 4

Az NB I-ből kilógó kameruni „meghülyült"

2012-02-12 01:49:25

Amióta megnyíltak a határok, a magyar bajnokság tele volt és van is tucatlégiósokkal, akik nemigen emelték az NB I színvonalát. Akadtak azonban kivételek: ők meghaladták az átlag szintjét, és valóban ugródeszkának tudták használni hazánk első osztályát. Ilyen volt Dorge Kouemaha is, akiről elmondható, hogy nagyjából sikerült egyre feljebb lépdelnie karrierje során. Nálunk Tatabányán kezdte – és amikor már igazán belejött, elég hamar kimutatta, hogy feljebb vágyik. Így, vagy úgy, de többre...

sportnaptár légiósok labdarúgás Tatabánya NB I Kouemaha

A Tatabánya ellen könnyedén hozta a kötelező győzelmet a Debrecen

2008-04-30 00:00:21

A már biztos kieső Tatabánya átmeneti otthonába a Szőnyi útra látogatott a DVSC, amelynek célja nem is lehetett más, mint a kötelező kategóriába sorolt győzelem és az érte járó három bajnoki pont megszerzése. Az ismert mondás szerint az ilyen kötelező győzelmek begyűjtése a legnehezebb, a debreceniek azonban ezúttal az első 45 perc alatt elintézték ezt a feladatot.

Tatabánya Kouemaha DVSC

Kouemaha volt a meccs hőse, négy góljával győzött a Loki

2007-10-24 00:00:10

A Debrecen hazai pályán 4-2-es győzelmet aratott a Sopron ellen a Soproni ligában. A meccs hőse Dorge Kouemaha volt, aki négyszer vette be a vendégek kapuját, és ezzel szinte egymaga nyerte meg a meccset.

Sopron Kouemaha DVSC

A Tatabánya emberhátrányban is pontot szerzett

2006-09-21 00:00:04

Jobb tatabányai kezdést követően - és a kiállításnak köszönhetően - összeszedettebben játszott a hazai gárda, de a mérkőzés végén egy váratlan góllal elhoztak egy pontot Vácról Sisa Tibor fiai. A fordulatos meccs igazságos végeredményt hozott.

Laskai Vámosi