Találatok a Kiss Gergely címkére

Találatok száma: 80

Vízilabda: Húsz év múlva is nehéz lesz, hogy nem az olimpiára készülök – Kiss

2019-09-01 11:50:37

Az NSO Tv Kiss Gergellyel beszélgetett a szombati búcsúmeccse előtt. A háromszoros olimpiai bajnok elmondta, mennyire nehéz volt meghoznia döntését, hogy végleg abbahagyja a profi vízilabdát. Kiss mellett megszólalt Kásás Tamás, Steinmetz Barnabás, valamint a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya, Kemény Dénes is.

férfi vízilabda Steinmetz Barnabás Millennium-csapat Kásás Tamás Kiss Gergely Kemény Dénes

Vízilabda: lejátszotta hivatalos búcsúmeccsét Kiss Gergely

2019-08-31 23:31:45

Az olimpiai bajnokokból álló Millennium Masters csapata 16–12-re legyőzte a masters világ- és Európa-bajnok Oázis SC együttesét a Duna Arénában rendezett kétnapos vízilabdagála zárásaként. Ez a találkozó volt Kiss Gergely hivatalos búcsúmérkőzése.

Millenium Masters Kiss Gergely Honvéd férfi vízilabda

Kiss Gergely: Az utolsó „nyugdíjas” is kiszáll a medencéből

2019-08-28 09:33:43

Befejezi pályafutását a háromszoros olimpiai bajnok Kiss Gergely, de a Honvéd vízilabdázója még azért utoljára kiváltja a sportorvosiját.

vízilabda interjú Kiss Gergely

Vízi: a Duna Arénában játsszák újra a magyar–orosz olimpiai döntőt

2019-08-27 12:29:21

Pénteken és szombaton kétnapos vízilabda-fesztivált rendeznek a Duna Arénában, melynek keretében „újrajátsszák” a 2000-es sydneyi olimpia magyar–orosz döntőjét, illetve elbúcsúztatják az utolsóként még aktív háromszoros ötkarikás győztes Kiss Gergelyt.

vízilabda magyar férfi vízilabda-válogatott férfi vízilabda Kiss Gergely

Úszás: olimpiai bajnokok népszerűsítették a vizes sportokat

2019-07-04 09:28:34

Csobbanj, Budapest! elnevezéssel vizes családi napot tartottak szerdán a kívül-belül megújult Dagály fürdőben. A program célja a vizes sportok népszerűsítése volt, a szervezők igyekeztek minél több embernek megmutatni az úszás, a búvárkodás és a vízilabda szépségeit.

úszás vízilabda búvárúszás Kósz Zoltán Kiss Gergely Gyurta Dániel

Téli Sportágválasztó: 21 sportágat lehet kipróbálni

2019-01-16 20:02:12

Huszonegy sportágat lehet kipróbálni az 5. Téli Sportágválasztón, melyet Káposztásmegyeren, a Vasas Jégcentrumában rendeznek meg szombaton.

Téli Sportágválasztó Nagy Sportágválasztó Kiss Gergely

Vízilabda: olimpiai bajnokunkat meglopták Ausztráliában

2018-12-18 14:09:11

Szomorú képet osztott meg közösségi oldalán háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázónk, Kiss Gergely. A 41 éves korábbi játékos jelenleg az ausztráliai Perthben tartózkodik, ahol betörték autójának hátsó ablakát és ellopták a táskáit.

Kiss Gergely

Vízi: Vannak jó folyamatok, és bizony vannak rosszak is – Kiss G.

2018-09-01 11:04:52

A háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó Kiss Gergely még mindig játszik – élete harmincharmadik nyári felkészülését tudja lassan a háta mögött –, emellett civil életében is egyre több feladat „találja meg”. Persze, a civil szó túlzás, hiszen valamennyi munkája a sporthoz köthető.

vízilabda hosszabbítás Kiss Gergely Budapest Urban Games

Tömegsport: sportol a főváros, újra itt az Utcalimpia!

2018-08-28 10:28:37

Harmadszor rendezik meg az Utcalimpiának is nevezett Budapest Urban Gamest, amelyre a szervezők több mint kétezer résztvevőt várnak szombaton.

Verrasztó Dávid Utcalimpia Kovács István Kiss Gergely Hrutka János Budapest Urban Games

Vízilabda: dokumentumfilm készült Halassy Olivérről

2018-04-20 13:29:17

Film készült a kétszeres olimpiai bajnok, amputált lábú úszó és vízilabdázó Halassy Olivérről, az alkotás producere a háromszoros ötkarikás aranyérmes pólós, Kiss Gergely.

vízilabda dokumentumfilm Kiss Gergely Halassy Olivér

Év sportolója: pazar produkciók, meglepetések, gyönyörű díjak

2018-01-04 16:49:27

Bár Kiss Gergely nehezen tartotta titokban az M4 Sport – Az Év Sportolója Gála meglepetéseit, végül csak annyit árult el, hogy a fellépők, a produkciók és a díjátadók körében is lehet számítani azokra. A háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázót, a szervező Duna Incentives, Training and Events társtulajdonosát természetesen az lepte meg leginkább, hogy a 2017-ben világbajnoki ezüstérmet szerző férfi vízilabda-válogatott nem került be kategóriájában az első három jelölt közé. De nem volt ezzel másképpen az est háziasszonya, Berkesi Judit sem, aki arról is beszélt az NSO Tv-nek, izgul-e amiatt, hogy a tavalyi évtől eltérően idén már egyedül vezeti a gálát. Csisztu Zsuzsa, a Magyar Sportújságírók Szövetségének alelnöke a nemzetközi sztárvendégekről rántotta le a leplet, valamint bemutatta a győzteseknek járó, gyönyörű díjat is.     

év sportolója férfi vízilabda-válogatott Kiss Gergely Csisztu Zsuzsa Berkesi Judit Az Év Sportolója Gála

Bejgli után nehezen ment az úszás – így szilvesztereznek vizes bajnokaink 2017-ben

2017-12-30 22:23:32

A Tüskeuszodában rendezett Szilveszteri vizes gálán úszóink, kajakosaink és vízilabdázóink is sportoltak egy kicsit a karácsonyi menüt mintegy ledolgozva. Akad, aki megérezte, hogy túl sok bejglit evett az ünnepek alatt, de alapvetően mindenki remekül érezte magát az eseményen. Bajnokainak az NSO Tv-nek azt is elmondták, hogyan töltik a szilvesztert. 

úszás vízilabda szilveszteri vizes gála szilveszter 2017 kajak-kenu Szabó Gabriella

Ötpróbázz sztárokkal!

2017-12-16 18:14:21

Úszás és gála – ezt kínálja december 30-ára az olimpiai ötpróba programsorozat szervezőbizottsága, amely Ötpróbázz sztárokkal! címmel szilveszteri vizes gálát rendez a Tüske uszodában. A sport szerelmesei megtehetik idei utolsó próbájukat és megtekinthetik sztársportolóink játékos vetélkedését is.

úszás vízilabda kajak-kenu Kiss Gergely

Úszás: a Dunát Kiss Gergely és Verrasztó Dávid is tesztelte

2017-08-24 17:12:28

Bő egy héttel a jövő szombati budapesti Duna-átúszás előtt – amelyet a második Budapest Urban Games (BUG) keretein belül rendeznek meg – Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó és Verrasztó Dávid vb-ezüstérmes úszó próbaúszással „tesztelte” a Dunát.

úszás Verrasztó Dávid Kiss Gergely

Millennium csapat: „A három olimpiai aranyérem is nagy dolog volt, de az is, hogy együtt játszhattunk”

2017-08-13 01:48:57

Sikerekben gazdag pályafutás áll a Millennium csapat olimpiai bajnokainak háta mögött, így nem csoda, ha nehezen, vagy egyáltalán nem tudtak olyan eseményt, pillanatot kiemelni, amely különösen emlékezetes maradt számukra. Kásás Tamás szerint a három olimpiai aranyérem is nagy dolog, de az is éppen akkora, hogy együtt játszhattak. Vári Attilában azok az érzések maradtak meg leginkább, hogy milyen volt az olimpián szerepelni, vagy éppen a szentélyben, a Hajós Alfréd Uszodában hazai közönség előtt. Steinmetz Barnabás és Varga Tamás is az athéni döntőt emelte ki, Kósz Zoltán pedig természetesen a sydneyi diadalt. Fodor Rajmund szerint túl rövid volt ahhoz az interjú, hogy mindegyik kedves emlékét felidézze, míg Kiss Gergely azt említette meg, amikor az ifjúsági Európa-bajnokság megnyerése után a dobogó tetején először hallgatta a magyar himnuszt. 

vízilabda Vári Attila Varga Tamás Steinmetz Barnabás Masters-világbajnokság Kósz Zoltán

Masters-vb: Märcz Tamás kislánya szerint a Millennium nyeri az aranyérmet

2017-08-12 23:24:56

Az Oázis felett aratott 19–8-as győzelmével bejutott a masters-világbajnokság döntőjébe az olimpiai bajnokokkal felálló Millennium csapat. Gergely István az elődöntőről, a döntőről, az együttes jövőjéről és a közönségről is beszélt az NSO Tv-nek. Kiss Gergelyt mindezek mellett lányairól is kérdeztük, Märcz Tamás kislánya, Lora pedig apukájával együtt nyilatkozott nekünk. 

vízilabda Märcz Tamás Millennium-csapat Masters-világbajnokság Kiss Gergely Gergely István