Találatok a Kiss Gergely címkére

Találatok száma: 70

Év sportolója – különleges produkciók, meglepetések, gyönyörű díj a győzteseknek

2018-01-04 17:03:01

év sportolója  férfi vízilabda-válogatott  Kiss Gergely  Csisztu Zsuzsa  Berkesi Judit  Az Év Sportolója Gála 

Év sportolója: pazar produkciók, meglepetések, gyönyörű díjak

2018-01-04 16:49:27

Bár Kiss Gergely nehezen tartotta titokban az M4 Sport – Az Év Sportolója Gála meglepetéseit, végül csak annyit árult el, hogy a fellépők, a produkciók és a díjátadók körében is lehet számítani azokra. A háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázót, a szervező Duna Incentives, Training and Events társtulajdonosát természetesen az lepte meg leginkább, hogy a 2017-ben világbajnoki ezüstérmet szerző férfi vízilabda-válogatott nem került be kategóriájában az első három jelölt közé. De nem volt ezzel másképpen az est háziasszonya, Berkesi Judit sem, aki arról is beszélt az NSO Tv-nek, izgul-e amiatt, hogy a tavalyi évtől eltérően idén már egyedül vezeti a gálát. Csisztu Zsuzsa, a Magyar Sportújságírók Szövetségének alelnöke a nemzetközi sztárvendégekről rántotta le a leplet, valamint bemutatta a győzteseknek járó, gyönyörű díjat is.     

év sportolója  férfi vízilabda-válogatott  Kiss Gergely  Csisztu Zsuzsa  Berkesi Judit  Az Év Sportolója Gála 

Videó – Bejgli után nehezen ment az úszás – így szilvesztereznek vizes bajnokaink 2017-ben

2017-12-30 22:33:17

úszás  vízilabda  szilveszteri vizes gála  szilveszter 2017  kajak-kenu  Szabó Gabriella 

Bejgli után nehezen ment az úszás – így szilvesztereznek vizes bajnokaink 2017-ben

2017-12-30 22:23:32

A Tüskeuszodában rendezett Szilveszteri vizes gálán úszóink, kajakosaink és vízilabdázóink is sportoltak egy kicsit a karácsonyi menüt mintegy ledolgozva. Akad, aki megérezte, hogy túl sok bejglit evett az ünnepek alatt, de alapvetően mindenki remekül érezte magát az eseményen. Bajnokainak az NSO Tv-nek azt is elmondták, hogyan töltik a szilvesztert. 

úszás  vízilabda  szilveszteri vizes gála  szilveszter 2017  kajak-kenu  Szabó Gabriella 

Ötpróbázz sztárokkal!

2017-12-16 18:14:21

Úszás és gála – ezt kínálja december 30-ára az olimpiai ötpróba programsorozat szervezőbizottsága, amely Ötpróbázz sztárokkal! címmel szilveszteri vizes gálát rendez a Tüske uszodában. A sport szerelmesei megtehetik idei utolsó próbájukat és megtekinthetik sztársportolóink játékos vetélkedését is.

úszás  vízilabda  kajak-kenu  Kiss Gergely 

Úszás: a Dunát Kiss Gergely és Verrasztó Dávid is tesztelte

2017-08-24 17:12:28

Bő egy héttel a jövő szombati budapesti Duna-átúszás előtt – amelyet a második Budapest Urban Games (BUG) keretein belül rendeznek meg – Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó és Verrasztó Dávid vb-ezüstérmes úszó próbaúszással „tesztelte” a Dunát.

úszás  Verrasztó Dávid  Kiss Gergely 

Millennium csapat – „A három olimpiai aranyérem is nagy dolog volt, de az is, hogy együtt játszhattunk”

2017-08-13 01:53:52

vízilabda  Vári Attila  Varga Tamás  Steinmetz Barnabás  Masters-világbajnokság  Kósz Zoltán 

Millennium csapat: „A három olimpiai aranyérem is nagy dolog volt, de az is, hogy együtt játszhattunk”

2017-08-13 01:48:57

Sikerekben gazdag pályafutás áll a Millennium csapat olimpiai bajnokainak háta mögött, így nem csoda, ha nehezen, vagy egyáltalán nem tudtak olyan eseményt, pillanatot kiemelni, amely különösen emlékezetes maradt számukra. Kásás Tamás szerint a három olimpiai aranyérem is nagy dolog, de az is éppen akkora, hogy együtt játszhattak. Vári Attilában azok az érzések maradtak meg leginkább, hogy milyen volt az olimpián szerepelni, vagy éppen a szentélyben, a Hajós Alfréd Uszodában hazai közönség előtt. Steinmetz Barnabás és Varga Tamás is az athéni döntőt emelte ki, Kósz Zoltán pedig természetesen a sydneyi diadalt. Fodor Rajmund szerint túl rövid volt ahhoz az interjú, hogy mindegyik kedves emlékét felidézze, míg Kiss Gergely azt említette meg, amikor az ifjúsági Európa-bajnokság megnyerése után a dobogó tetején először hallgatta a magyar himnuszt. 

vízilabda  Vári Attila  Varga Tamás  Steinmetz Barnabás  Masters-világbajnokság  Kósz Zoltán 

Masters-vb: Märcz Tamás kislánya szerint a Millennium nyeri az aranyérmet

2017-08-12 23:24:56

Az Oázis felett aratott 19–8-as győzelmével bejutott a masters-világbajnokság döntőjébe az olimpiai bajnokokkal felálló Millennium csapat. Gergely István az elődöntőről, a döntőről, az együttes jövőjéről és a közönségről is beszélt az NSO Tv-nek. Kiss Gergelyt mindezek mellett lányairól is kérdeztük, Märcz Tamás kislánya, Lora pedig apukájával együtt nyilatkozott nekünk. 

vízilabda  Märcz Tamás  Millennium-csapat  Masters-világbajnokság  Kiss Gergely  Gergely István 

Vízilabda – Kiss Gergely folytatja, Szécsi Zoltán abbahagyja, de...

2017-08-10 22:28:15

vízilabda  Vári Attila  Varga Tamás  Szécsi Zoltán  Steinmetz Barnabás  Millennium-csapat 

Vízilabda: Kiss Gergely folytatja, Szécsi Zoltán abbahagyja, de...

2017-08-10 22:15:35

Olimpiai bajnok pólósaink közül a legtöbben a sport, a vízilabda mellett maradtak aktív pályafutásuk befejezése után. A FINA masters-világbajnokságon Millennium néven induló csapat pénteken már az elődöntőért játszik, és az NSO Tv a csütörtöki edzésen látogatta meg a világklasszisokat. A második részben Kiss Gergely, Szécsi Zoltán, Varga Tamás és Vári Attila beszél arról, hogy mivel foglalkozik a hétköznapokban.

vízilabda  Vári Attila  Varga Tamás  Szécsi Zoltán  Steinmetz Barnabás  Millennium-csapat 

BUG: a Boszporusz után a Dunát is átúszná Kiss Gergely

2017-07-27 12:30:17

Tizenöt évesen átúszott Ázsiából Európába Kiss Gergely, háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázónk, akinek a Budapest Urban Games (BUG) keretein belül szeptember 2-án megrendezendő Duna-átúszás sem jelenthet gondot.

Kiss Gergely  Duna-átúszás  Boszporusz 

Vizes vb: ettől érzékenyültek el 3-szoros olimpiai bajnokaink – videó

2017-07-16 13:46:10

Megkezdte közös felkészülését a budapesti masters vizes világbajnokságra a háromszoros, kétszeres és egyszeres olimpiai bajnokok alkotta férfi vízilabda-válogatott. Közülük négy triplázóval, Szécsi Zoltánnal, Kiss Gergellyel, Molnár Tamással és Biros Péterrel beszélgetett az NSO Tv stábja. Megtudtuk, hogy nosztalgiázás edzés közben nincs, annál inkább utána a sörözésnél. Kiss Gergely elárulta: örül, hogy végre olyan passzokat kaphat és adhat, mint annak idején, és elmesélte, mitől érzékenyültek el az első tréningen. Szécsi Zoltán pedig felelevenítette, milyen érzés volt hazatérni a londoni játékok után az interjú helyszínéül szolgáló reptérre.

vízilabda  vizes vb  masters vb  Szécsi Zoltán  Molnár Tamás  Kiss Gergely 

Vizes vb – Ettől érzékenyültek el 3-szoros olimpiai bajnokaink

2017-07-16 14:01:27

vízilabda  vizes vb  masters vb  Szécsi Zoltán  Molnár Tamás  Kiss Gergely 

Vízilabda: Benedek Tiborék hivatalosan is „halhatatlanok”

2016-10-30 07:49:45

Vasárnapra virradó éjszaka az egyesült államokbeli Santa Clarában beiktatták a vizes sportágak halhatatlanjai közé együtt, csapatként azt a hat játékost, akik Sydneyben, Athénban és Pekingben is olimpiai aranyérmet nyertek a magyar férfi vízilabda-válogatott válogatott tagjaként – adta hírül a vlv.hu.

vízilabda  Szécsi Zoltán  Molnár Tamás  Kásás Tamás  Kiss Gergely  Kemény Dénes 

Vízilabda: Kiss Gergely immáron háromszoros apuka – fotó

2016-10-18 10:04:40

Bizony, hogy három a magyar igazság! Hétfőn megszületett a háromszoros olimpiai bajnok Kiss Gergely harmadik lánya, a legfiatalabb Kiss lány, Olívia. Gratulálunk, és sok boldogságot kívánunk!

vízilabda  Kiss Gergely 

Kép: megharapta kutyáját a háromszoros olimpiai bajnok

2016-10-16 08:30:50

Kiss Gergely, a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó „kutyául érezte magát egy pillanatra” és megharapta kutyáját. A magyar pólósport meghatározó alakja egyébként nagyon szereti az állatokat, több kutyájuk, de még macskájuk is van.

vízilabda  kutya  Kiss Gergely 

Vízilabda: telt házas gálán búcsúzott Biros Péter

2016-10-09 22:03:12

Teltházas gálamérkőzésen búcsúzott vasárnap az Eger a háromszoros olimpiai bajnok Biros Pétertől, aki már a vízilabdaklub női csapatának vezetőedzője.

ZF-Eger  Varga Dénes  Varga Dániel  Steinmetz Ádám  Steinmetz Barnabás  Molnár Tamás 

Kép: a kéziszövetség autójával ütközött Kiss Gergely Mustangja

2016-05-06 12:26:59

Kiss Gergely, háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó a Magyar Kézilabda-szövetség furgonjával ütközött Budapesten – számolt be róla a Blikk.

vízilabda  kézilabda  kép  fotó  MKSZ  Kiss Gergely 

Utánpótlás: Kiss Gergely lett a Nagy Sportágválasztó szóvivője

2016-03-31 16:02:22

A Nagy Sportágválasztó Szervező Iroda bejelentése szerint elkezdték a közös munkát a vízilabdázóként háromszoros olimpiai bajnok Kiss Gergellyel, aki szóvivőként képviseli a rendezvényeket.

Nagy Sportágválasztó  Kiss Gergely