Találatok a Kevin Hart címkére

Találatok száma: 4

Super Bowl: besétált az élő adásba a részeg filmsztár – videó

2018-02-05 14:10:03

Mint arról beszámoltunk, az 52. Super Bowlon a végig kiválóan játszó Philadelphia Eagles 41 pontot szerezve legyőzte a New England Patriotst, ezzel megszerezte története első Vince Lombardi-trófeáját. A találkozó után felállított pódiumon kezdett ünnepelni a csapat, ám akadt egy kis probléma: az egyik televíziós társaságnál ugyanis feltűnt a pálya mellett kommentátorként az amerikai színész és standupos, Kevin Hart. És megcsinálta a show-t… – de tényleg!

Super Bowl 2018 Philadelphia Eagles New England Patriots NFL Kevin Hart 52. Super Bowl

Super Bowl: nem ismerte fel a filmsztárt, nem is engedte be

2018-02-05 05:10:18

Mint arról beszámoltunk, az 52. Super Bowlon a végig kiválóan játszó Philadelphia Eagles 41 pontot szerezve legyőzte a New England Patriotst, ezzel megszerezte története első Vince Lombardi-trófeáját. A találkozó után felállított pódiumon kezdett ünnepelni a csapat, ám akadt egy kis probléma…

Super Bowl 2018 Philadelphia Eagles NFL Kevin Hart 52. Super Bowl

Man. City: Hartok háborúja újratöltve, óriási röhögéssel – videó

2016-01-21 14:46:05

Ismét felkereste a Manchester City labdarúgócsapatát Kevin Hart. Az amerikai színész két évvel ezelőtt egy tizenegyespárbajban már megmérkőzött névrokonával, Joe Harttal. A kapus ezúttal is elfogadta a humorista kihívását. A Hartok büntetőpárbaja 2.

angol labdarúgás Premier League Manchester City Kevin Hart

Videó: Beckhamet az ágyában lepték meg, majd elvitték a kocsiját

2015-09-29 17:04:53

Az egyik legnagyobb svéd divatcég ezúttal a korábbi kiváló labdarúgót, David Beckhamet kérte fel az új kollekció bemutatásához. A reklámfilmben azonban váratlanul megjelenik a népszerű amerikai komikus és színész, Kevin Hart, aki egycsapásra felborítja a Manchester United és a Real Madrid volt játékosának életét. A videó magyar feliratot is tartalmaz!

reklám Kevin Hart David Beckham