Találatok a Kerekes Zsombor címkére

Találatok száma: 9

Ha ez így van, nagy a baj! Csatárképzés itthon és a Herthánál

2017-11-08 18:14:21

A Nemzeti Sport Online-on folytatjuk korábbi, Szemléletváltás címmel indított sorozatunkat, melyben olyan, a labdarúgáshoz (is) köthető, itthon újdonságnak számító vagy kevésbé ismert módszerekkel, megközelítési módokkal foglalkozunk, melyek hosszú távon a magyar futballban is egyfajta szemléletváltást eredményezhetnek. Ezúttal a posztspecifikus játékosképzés, illetve a konkrétan posztokhoz kötődő edzők kerülnek előtérbe.

szemléletváltás MTK Kerekes Zsombor Kenesei Krisztián Hertha Dárdai Pál

NB III: a korábbi Loki-kedvenc egy osztállyal feljebb lőtte övéit

2017-06-17 19:15:57

Az Iváncsa és a Tiszakécske kettős győzelemmel jutott fel a labdarúgó NB III-ba, és az első felvonásban szerzett előny a Makónak, valamint a DEAC-nak is elég volt ahhoz, hogy ünnepelhessen a megyei bajnokok osztályozójának szombati visszavágói után. A debreceniek szombati gólját a korábbi Loki-kedvenc, a 44. életévében járó Kerekes Zsombor szerezte.

osztályozó labdarúgó NB III Tiszakécske NB III Makó Kerekes Zsombor

DVSC: Kerekes combhúzódása miatt nem edzhet együtt a társaival

2009-01-14 04:00:20

Combhajlítóizom-sérülése miatt nem tud együtt készülni társaival az első osztályú labdarúgó-bajnokságban listavezető DVSC-TEVA rutinos támadója, Kerekes Zsombor. Ezt a klub hivatalos portálja, a dvsc.hu adta hírül.

Kerekes Zsombor

A Tatabánya ellen könnyedén hozta a kötelező győzelmet a Debrecen

2008-04-30 00:00:21

A már biztos kieső Tatabánya átmeneti otthonába a Szőnyi útra látogatott a DVSC, amelynek célja nem is lehetett más, mint a kötelező kategóriába sorolt győzelem és az érte járó három bajnoki pont megszerzése. Az ismert mondás szerint az ilyen kötelező győzelmek begyűjtése a legnehezebb, a debreceniek azonban ezúttal az első 45 perc alatt elintézték ezt a feladatot.

Tatabánya Kouemaha DVSC

A Debrecen hozta a győzelmet a tavaszi idény nyitómérkőzésén

2008-02-26 00:00:29

A Debrecen magabiztosan, három góllal verte a Diósgyőrt a Soproni Liga tavaszi idényének nyitómérkőzésén a 16. fordulóban. Az utolsó húsz percig nem született gól a találkozón, ám ekkor Kerekes Zsombor duplázott, két találata között pedig Kiss Zoltán is bevette a miskolciak kapuját. A Loki győzelmével fellépett a tabella második helyére, míg a vendégeket még mindig a kiesés réme fenyegeti.

NB I

Bár negyven percig tíz emberrel játszott, megtartotta előnyét a Loki

2007-11-01 00:00:53

A Debrecen jutott be a legjobb négy közé a Ligakupában, miután a hazai győzelem után idegenben gólnélküli döntetlent ért el az Újpest ellen. A vendégek dolgát nehezítette, hogy Kerekes Zsombort az 50. percben leküldte a pályáról a katari játékvezető.

Újpest Kerekes Zsombor

Kerekest visszahúzta a szíve Debrecenbe, ahol élni is szeretne

2007-06-25 00:00:17

Az élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban bajnoki címét immáron másodszor megvédő Debrecen szerdán egyéves szerződést kötött Kerekes Zsomborral, aki két évvel ezelőtt a hajdúságiaktól igazolt a holland Willem II együtteséhez. A támadó a bajnokcsapat hivatalos honlapján, a dvsc.hu internetes oldalon arról nyilatkozott, hogy visszahúzta a szíve Debrecenbe, de egyelőre számára unalmas, egyéni futóedzésekkel készülhet csupán, mert leendő edzőjével és csapattársaival csak június végén találkozhat.

Kerekes Zsombor

Éger László és Kerekes Zsombor is visszatérhet a Lokihoz

2007-05-25 00:00:10

Éger László és Kerekes Zsombor is a Debrecen rendelkezésére állhat a következő szezonban. Előbbinek lejárt a kölcsönszerződése Spanyolországban, utóbbival pedig nem hosszabbította meg a kontraktust holland csapata – adta hírül a magyar bajnokcsapat hivatalos honlapja.

DVSC Éger László Kerekes Zsombor