Találatok a John-Henry Krueger címkére

Találatok száma: 15

Rp. gyorskori Eb: férfi váltónkat is kizárták a döntőben

2020-01-26 17:08:59

A Liu Shaolin Sándor, Liu Shaoang, Krueger Cole, Krueger John-Henry összetételű magyar férfi váltót egy szabálytalan váltás miatt kizárták a debreceni rövid pályás gyorskorcsolya Európa-bajnokság döntőjében. Az aranyérmet Oroszország szerezte meg, Hollandia a második, Olaszország a harmadik.

rövid pályás gyorskorcsolya Eb rövid pályás gyorskorcsolya Liu Shaolin Sándor Liu Shaoang Krueger Cole John-Henry Krueger

Rövid pályás gyorskorcsolya Eb: túl a minimumon

2020-01-24 17:17:54

Frontembereink tartják magukat, éremesélyeink élnek, Krueger John-Henry bemutatkozott, és még Csang Csing Lina is ott van a válogatott mellett  – a debreceni rövid pályás gyorskorcsolya Európa-bajnokság pénteki versenynapjáról jelentjük.

rövid pályás gyorskorcsolya Lockett Deanna Liu Shaolin Sándor Liu Shaoang Krueger Cole Jászapáti Petra

Rp. gyorskorcsolya: Jobb formában vagyok, mint tavaly! – Liu Shaolin Sándor

2020-01-19 15:48:09

Vasárnap délelőtt elutazott a magyar rövid pályás gyorskorcsolya válogatott Debrecenbe, az idei Európa-bajnokság helyszínére. A csomagok bepakolása közepette Liu Shaolin Sándor és Jászapáti Petra is elmondta az NSO Tv-nek, hogyan sikerült a felkészülésük, valamint a magyar színekben első világversenyére készülő John-Henry Krueger is beszélt a várakozásairól. 

rövid pályás gyorskorcsolya Európa-bajnokság rövid pályás gyorskorcsolya Liu Shaolin Sándor Liu Shaoang Jászapáti Petra John-Henry Krueger

Rp. gyorskorcsolya Eb: a Liu és a Krueger testvérek is csapattagok

2020-01-19 12:16:29

A Liu testvérek – Shaolin Sándor és Shaoang –, illetve a Krueger fivérek – Cole és John-Henry – is tagjai a jövő péntektől vasárnapi tartó debreceni rövid pályás gyorskorcsolya Európa-bajnokságra utazó magyar válogatottnak. Normal 0 21 false false false HU X-NONE X-NONE

téli sportok Varnyú Alex Liu Shaolin Sándor Liu Shaoang Kónya Zsófia Krueger Cole

Rövid pályás gyorskorcsolya: Krueger újra edzésbe állt

2019-11-16 16:56:49

Szeptemberi sérülése után újra edzésbe állt John-Henry Krueger, a magyar rövid pályás gyorskorcsolya-válogatott amerikai születésű versenyzője, aki csatlakozott társaihoz a Gyakorló Jégcsarnokban – adta hírül a hazai szövetség.

rövid pályás gyorskorcsolya John-Henry Krueger

Rp. gyorskori: Krueger John-Henryt megműtötték, három hét kihagyás vár rá

2019-09-29 09:57:56

Szombaton, a rövid pályás gyorskorcsolyázók országos bajnokságának 1500 méteres fináléjában történt tömeges bukásban megsérült Krueger John-Henryt még aznap este megműtötték az Országos Baleseti és Sürgősségi Intézetben – a beavatkozás során kiderült, hogy a fiatalabbik Krueger szárkapocscsontjából letört egy darab, amelyet két csavarral visszarögzítettek.

rövid pályás gyorskorcsolya John-Henry Krueger

Rp. gyorskori: Krueger John-Henry súlyos sérülése az ob-n

2019-09-28 14:54:37

A rövid pályás gyorskorcsolyázók országos bajnokságának első napján súlyos sérülést szenvedett Krueger John-Henry, akit kórházba is kellett szállítani.

sérülés rövid pályás gyorskorcsolya mentő John-Henry Krueger

Rp. gyorskori: a Liu és a Krueger fivérek az FTC-nél – hivatalos

2019-02-13 14:46:16

A Ferencvárosi Torna Club újjáalakította gyorskorcsolya-szakosztályát és szerződtette a magyar váltóval olimpiai bajnok Liu fivéreket, valamint az amerikai születésű, de magyar színekben versenyző Krueger testvérpárt – jelentette be szerdán hivatalosan az FTC.

rövid pályás gyorskorcsolya Liu Shaolin Sándor Liu Shaoang John-Henry Krueger Cole Krueger

„A világon nincs másik ilyen” – Kruegerék büszkén képviselik Magyarországot

2019-01-22 09:15:53

Az egyikük olimpiai 2. – még amerikai színekben. A másikuk világcsúcstartó és Eb-1. – a magyar csapattal. A rövid pályás gyorskorcsolyázó Krueger fivérek pályája még más-más ívet rajzol, de jövőre már mindketten ott lehetnek a magyar férfiváltóban.

rövid pályás gyorskorcsolya Krueger Cole John-Henry Krueger

Rp. gyorskori: magyar állampolgár lett az olimpiai ezüstérmes

2018-10-16 13:56:33

John-Henry Krueger kedden letette az állampolgársági esküt, így minden akadály elhárult az elől, hogy jövőre már magyar színekben versenyezzen az amerikai születésű, olimpiai ezüstérmes rövid pályás gyorskorcsolyázó.

rövid pályás gyorskorcsolya John-Henry Krueger

Rp. gyorskori: Cole a precíz, John-Henry a szétszórt – a Krueger tesók

2018-07-24 23:11:59

Pjongcsangban amerikai színekben lett 1000 méteren ezüstérmes John-Henry Krueger, aki a 2018-as téli olimpia után úgy döntött, országot vált. Új hazájának Magyarországot választotta, ahogy korábban a magyar csapat tagjaként már Eb-n is szereplő bátyja, Krueger Cole is. Az amerikai testvérpár tagjai az NSO Tv-nek beszéltek lépésük okairól, a jövőbeli terveikről és a magyar nyelv elsajátításáról. Az ötkarikás bajnok Knoch Viktor felesége, Marta ugyancsak a magyar rövid pályás gyorskorcsolya-válogatottal készül, ő három év után tért vissza a jégre. 

téli olimpia rövid pályás gyorskorcsolya Peking 2022 Krueger Cole Knoch Viktor Knoch Marta

Krueger már magyarként álmodik a pekingi dobogóról

2018-07-04 09:05:10

Az olimpiai ezüstérmes amerikai John-Henry Krueger személyében kiváló short trackes csatlakozott az olimpiai bajnok csapathoz: országváltása miatt egy szezonig nem versenyezhet, ám utána magyar színekben folytatja.

rövid pályás gyorskorcsolya Liu Shaolin Sándor John-Henry Krueger Bánhidi Ákos

Rp. gyorskorcsolya: magyar lehet az amerikaiak olimpiai érmese

2018-05-01 07:57:15

Amerikai sajtóhírek szerint magyar színekben folytatná a versenyzést John-Henry Krueger, az amerikaiak olimpiai ezüstérmes rövid pályás gyorskorcsolyázója.

rövid pályás gyorskorcsolya Pjongcsang 2018 John-Henry Krueger