Találatok a Jerzy Dudek címkére

Találatok száma: 12

Stadionok épültek, helyére került Lewandowski, erős a válogatott

2017-03-23 09:35:59

A Magyar Országgyűlés és a lengyel szejm 2007-ben nyilvánította március 23-át a lengyel–magyar barátság napjának. Ez alkalomból, lengyelországi tudósítónk jóvoltából a következőkben „meglátogatjuk” a lengyel futballt és a lengyel válogatottat, két világhírű „idegenvezető” társaságában.

Robert Lewandowski Magyarország Lengyelország Jerzy Dudek Grzegorz Lato

Liverpool: a BL-győztes kapus meg akarta ütni Rafa Benítezt

2016-04-23 16:19:32

A héten került a boltokba Jerzy Dudek, a Liverpool BL-győztes korábbi kapusának életrajzi könyve "A big Pole in our goal" címmel. Az angol sajtó már meg is osztott néhány sztorit belőle.

Real Madrid Rafa Benítez Premier League Liverpool Jerzy Dudek

Real Madrid: Mit mondott? Ne röhögtessenek! – Mourinho

2015-06-03 19:58:54

José Mourinhót, a Chelsea labdarúgócsapatának menedzserét a londoniak legutóbbi sajtótájékoztatóján Jerzy Dudek könyvéről és a Real Madridnál töltött időről kérdezték, a portugál azonban nem bírta megállni nevetés nélkül a kérdést.

könyv Real Madrid José Mourinho Jerzy Dudek Chelsae Adán

Real: Elárultatok, kib…tatok velem, elegem van – Mourinho

2015-06-02 13:28:52

Jerzy Dudek, a Real Madrid labdarúgócsapatának korábbi kapusa izgalmas történetet osztott meg életrajzi könyvében edzőjéről, José Mourinhóról. A portugál szakember dührohamot kapott, miután megtudta, hogy az egyik el Clásico előtt valamelyik játékos kikotyogta a felállást a sajtó képviselőinek, és a sírás szélén állva több labdarúgót is árulással vádolt.

el Clásico Real Madrid La Liga Jerzy Dudek Barcelona

Arsenal: „Ha jót akar, lelép innen, amilyen hamar csak tud!”

2015-03-26 12:48:04

Jerzy Dudek, a stoplist 2013-ban végleg szögre akasztó lengyel kiválóság szerint honfitársának, Wojciech Szczesznynek minél hamarabb el kell hagynia az Arsenal labdarúgócsapatát, ha újra sikeres akar lenni.

nemzetközi átigazolás angol átigazolás angol foci Wojciech Szczesny Premier League PL

Real: kiderült, mit mondott Mourinho a Barca elleni 0-5 után

2015-02-24 12:34:19

Jerzy Dudek, a spanyol Primera Divisiónban szereplő Real Madrid labdarúgócsapatának korábbi kapusa nemrég megjelent önéletrajzi könyvében megírta, mit mondott José Mourinho (a csapat akkori edzője) azt követően, hogy a királyiak 2010-ben 5–0-s vereséget szenvedtek a Barcelonától.

Real Madrid Jerzy Dudek Barcelona

Real Madrid: a lengyel Jerzy Dudek az Eb miatt távozni akar

2007-12-12 00:00:08

A januári átigazolási időszakban távozni akar a Real Madridtól Jerzy Dudek, mert csak így látja biztosítottnak azt, hogy szerepelhet a lengyel labdarúgó-válogatottban a jövő évi, osztrák-svájci közös rendezésű Európa-bajnokságon.

Real_Madrid Jerzy Dudek

Dudeket pénteken mutatják be Madridban, Iniesta után érdeklődnek

2008-05-16 17:20:37

A spanyol labdarúgó-bajnokság aranyérmese, a Real Madrid érdeklődik az ezüstérmes Barcelona válogatott középpályása, Andrés Iniesta esetleges szerződtetéséről. A cserekapus kérdése viszont már megoldódott, a Liverpooltól érkező lengyel Jerzy Dudeket pénteken 13.00 órakor mutatják be hivatalosan a spanyol fővárosban.

Andres Iniesta Jerzy Dudek

Jerzy Dudek is ingyen szerződhet a Santiago Bernabeu Stadionba

2007-07-16 00:00:11

Jerzy Dudek lesz a Real Madrid spanyol futballklub negyedik igazolása ezen a nyáron – jelentette csütörtökön a Marca című sportnapilap. Az újság szerint a lengyel kapus már megegyezett a fővárosiakkal, és kétéves szerződést írhat alá. Időközben csütörtökön bemutatták az FC Portótól érkező brazil születésű védőt, Pepét a Bernabeu-stadionban.

Real_Madrid spanyol_labdarúgás Jerzy Dudek labdarúás

A Liverpoolból távozó Jerzy Dudek lehet Iker Casillas „váltótársa”

2007-06-18 00:00:19

A Liverpool FC-től távozó Jerzy Dudek hamarosan a Real Madrid labdarúgója lehet, miután szóban már elfogadta a spanyol klub ajánlatát. A 2005-ben Bajnokok Ligája-győztes lengyel kapus Iker Casillas tartalékjaként segítené új csapatát, amelynek eddigi második számú hálóőre, Diego Lopez csapatot vált.

Real_Madrid Liverpool

Jerzy Dudek a pályán szeretne elbúcsúzni a liverpooli szurkolóktól

2007-05-12 00:00:12

A nyáron biztosan klubot cserélő Jerzy Dudek a pályán szeretne elbúcsúzni a Liverpool FC szurkolóitól, ezért az angol újságok hasábjain arra kérte Rafa Benítez vezetőedzőt, szerepeltesse a Charlton Athletic elleni vasárnapi, utolsó bajnoki mérkőzésen. Ha nem jut szóhoz, akkor a lefújás után mindenképpen tiszteletkört fut az Anfielden.

Liverpool Jerzy Dudek