Találatok a Jelena Grubisic címkére

Találatok száma: 17

Női kézi BL: Grubisic az MVP, Gulldén a gólkirálynő

2016-05-08 17:31:33

A női kézilabda Bajnokok Ligája döntője után a szervezők átadták a négyes döntő legjobbjának járó díjat. Az MVP (legértékesebb játékos) a nyertes CSM Bucuresti horvát kapusa, Jelena Grubisic lett. A szezon gólkirálynője a döntőben fantasztikus teljesítményt nyújtó svéd Isabelle Gulldén lett, aki az utolsó meccsen ledolgozta a Jekatyerina Iljinával szembeni „hátrányát", és átlépte a 100 találatot a szezonban. 

női kézilabda Bajnokok Ligája női kézilabda BL női kézilabda női kézi BL final four női kézi BL Jelena Grubisic

Elképesztő küzdelemben, hetesekkel elbukott az ETO a BL-döntőben

2016-05-08 17:04:29

A szenzációs Isabelle Gulldén vezette CSM Bucuresti hatalmas csatára késztette a Győri Audi ETO KC-t a női kézilabda Bajnokok Ligája döntőjében, és hétméteresekkel elhódította a BL-serleget Budapesten. Az ETO a rendes játékidő és a hosszabbítás végjátékában is vezetett, ám a CSM nem adta meg magát, és története során először elnyerte a trófeát.

női kézilabda Bajnokok Ligája női kézilabda női kézi BL final four női kézi BL Nycke Groot Jelena Grubisic

Női kézi BL: A döntő újabb nagy lehetőség, hogy bizonyítsunk – Rasmussen

2016-05-08 13:07:37

Négy év alatt harmadszor játszhat Bajnokok Ligája-döntőt a Győri Audi ETO női kézilabdacsapata. Ambros Martín együttese a 17.45 órakor kezdődő fináléban (Tv: Sport1, élőben az NSO-n) a román CSM Bucuresti ellen hódíthatja el újra a trófeát. Kim Rasmussen együttese már a Vardar Szkopjéval szemben is bizonyította, hogy nem szabad lebecsülni, és ahogy Carmen Martín fogalmazott, hiába újoncok a final fourban, most már nem elégszenek meg a második hellyel.

női kézilabda női kézi BL final four női kézi BL Kim Rasmussen Jelena Grubisic Győri Audi ETO KC

Női kézi BL: Groot az odavágó sztárjai között, Mörké a legnagyobb gól

2016-04-04 10:51:43

Lejátszották a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzéseit, az európai szövetség pedig ezúttal is megválasztotta a forduló legszebb védéseit és góljait.

női kézilabda Bajnokok Ligája női kézi BL Nycke Groot Katrine Lunde Kari Aalvik Grimsbö Jelena Grubisic

Női kézi BL: Planéta bombája sem maradhatott ki a top 5-ből

2015-10-19 09:38:14

A női kézilabda Bajnokok Ligája C-csoportjának első fordulójában a Győri Audi ETO KC 27–22-es sikert aratott az előző idényben harmadik helyen záró macedón Vardar Szkopje otthonában. A találkozón Planéta Szimonetta 39. percben lőtt bombája a forduló öt legszebb góljának egyike lett. A korábbi győri kapusok is remekeltek, Katrine Lunde kitűnő védéseivel megalapozta a Rosztov sikerét, a horvát Jelena Grubisic pedig nemcsak jól védett, hanem bevette a Lublin kapuját is. A két kapus egy-egy védését a forduló leglátványosabb hárításai közé választották.

videó női kézilabda kézilabda Katrine Lunde Jelena Grubisic

Női kézi: a román bajnoknál folytatja a Győrt elhagyó kapus

2015-06-11 14:49:08

A román bajnoki címvédő CSM Bucuresti női kézilabdacsapatában folytatja pályafutását Jelena Grubisic, a Győri Audi ETO KC-t elhagyó horvát válogatott kapus.

női kézilabda Jelena Grubisic Győri Audi ETO KC CSM Bucuresti

Kézi: az ETO kapusával erősödik tovább a román bajnok - sajtóhír

2015-06-04 08:29:50

A prosport.ro kész tényként közli, hogy a Győri ETO női kézilabda-csapatának kapusa, Jelena Grubisic a CSM Bucuresti-ben folytatja pályafutását.

Jelena Grubisic Győri ETO kézilabda

Női kézi: Tomori és Kiss Éva érkezik Győrbe - sajtóhír

2015-03-10 12:21:40

A Győri Audi ETO női kézilabdacsapatánál várható változásokat taglalja a Kisalföld, amely Tomori Zsuzsanna és Kiss Éva lehetséges érkezéséről ír.

női kézilabda kézilabda átigazolás Vesna Milanovic-Litre Tomori Zsuzsanna Kiss Éva Jelena Grubisic

Női kézi: a Krimnek vissza kell fizetnie a Grubisicért kért pénzt

2015-01-27 17:19:01

Az Európai Kézilabda-szövetség választott bírósága úgy döntött, hogy a szlovén Krim Ljubljanának vissza kell fizetnie a Jelena Grubisic klubváltásáért cserébe a Győri ETO-tól kért átigazolási díjat, miután a transzfer időpontjában már több mint egy hónapja nem volt szerződéses viszonyban a játékossal.

női kézilabda Jelena Grubisic Győri Audi ETO KC

Női kézi: speciális tortát kapott a műtét előtt álló Grubisic

2015-01-20 15:58:10

Ma ünnepli 28. születésnapját Jelena Grubisic, a Győri Audi ETO női kézilabdacsapatának térdműtét előtt álló horvát kapusa. A társak a szerdai operáció előtt egy speciális tortával kedveskedtek neki.

női kézilabda Jelena Grubisic Győri Audi ETO KC

Női kézi: Kényszermegoldást kell keresni - Kelecsényi

2015-01-19 10:47:44

Mint beszámoltunk róla, elszakadt az elülső keresztszalag Jelena Grubisic jobb térdében, így a Győri Audi ETO KC kapusára műtét és féléves kihagyás vár. A Bajnokok Ligája-címvédőnél gondolkoznak a horvát kapuvédő pótlásán, ám a zöld-fehérek egyáltalán nincsenek könnyű helyzetben.

női kézilabda Kelecsényi Ernő Jelena Grubisic Győri Audi ETO KC

Női kézi: ilyen nincs - újabb súlyos sérülés a Győri ETO-nál

2015-01-18 10:54:10

Úgy tűnik, el van átkozva ebben a szezonban a Győri Audi ETO női kézilabdacsapata. A Siófok elleni szombati bajnokin ugyanis újabb súlyos sérülés történt, Jelena Grubisic egy büntető védése során a jobb térdében elülső keresztszalag-szakadást szenvedett.

női kézilabda Jelena Grubisic Győri Audi ETO KC

Női kézi: Grubisic szerint még nincs csúcsformában

2014-08-08 16:26:30

Jelena Grubisic, a Győri Audi ETO frissiben szerződtetett horvát válogatott kapusa szerdán elfoglalta új állomáshelyét. Csütörtök délelőtt átesett az ilyenkor szokásos és kötelező erőnléti és orvosi felmérésen, kora estére pedig már túl volt csapata első edzésén.

női kézilabda Jelena Grubisic Győri Audi ETO KC

Női kézi: Grubisicet bejelentette a Győr is, 1+1 évre írt alá

2014-08-05 14:04:39

A Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata hivatalos közleményben jelentette be új kapusa, a horvát Jelena Grubisic érkezését. A Katrine Lunde pótlására érkező horvát válogatott kapus 1+1 évre írt alá. Elsőként a Nemzeti Sport számolt be arról, hogy Grubisic lesz Lunde helyettese a 2014–15-ös idényben a BL-címvédőnél.

női kézilabda Jelena Grubisic Győri Audi ETO KC Győri Audi ETO KC

Női kézi: a Krim megerősítette az átigazolást, Grubisic a Győré

2014-08-05 11:21:27

A szlovén Krim Ljubljana női kézilabdacsapata hivatalos honlapján közleményben jelentette be, hogy kapusa, Jelena Grubisic a Győri Audi ETO KC-hoz igazol. Ezt követően a Győr is hivatalosan bejelentette új szerzeményét – Grubisic 1+1 éves szerződést kötött az ETO-val.

női kézilabda kézilabda Katrine Lunde Jelena Grubisic Győri Audi ETO KC Győri Audi ETO KC

Női kézi: Grubisic váltja az anyai örömök elé néző Lundét a Győrben

2014-08-04 22:14:46

A Nemzeti Sport értesülései szerint a horvát Jelena Grubisic lesz a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatánál az anyai örömök elé néző Katrine Lunde helyettese a 2014–15-ös szezonban.

női kézilabda kézilabda Katrine Lunde Jelena Grubisic Győri Audi ETO KC Győri Audi ETO KC

Női kézilabda Eb: megsérült a horvátok egyik kapusa is

2012-11-30 16:18:42

Normal 0 21 MicrosoftInternetExplorer4 Jelena Grubisic személyében a női kézilabda Eb-re készülő horvát válogatott újabb játékosa sérült meg. Horvátország a mieinkkel egy csoportban szerepel a szerbiai tornán.

női kézilabda Eb Jelena Grubisic Horvátország