Találatok a Jan Pytlick címkére

Találatok száma: 18

Női kézi: Tadici már áprilisban tudta, Martín ezt fogja tenni

2019-08-09 16:44:26

Gheorghe Tadici-ot nem lepte meg, hogy Ambros Martín távozott a román női kézilabda-válogatott szövetségi kapitányi posztjáról, majd nem sokkal később átvette az orosz nemzeti együttes irányítását, míg Jan Pytlick szerint az orosz csapat jobb lesz Jevgenyij Trefilov nélkül.

női kézilabda Rosztov-Don Jevgenyij Trefilov Jan Pytlick Gheorghe Tadici Ambros Martín

Női kézi: Groottal valóban tárgyalt az Odense

2019-02-08 09:12:59

Bár a dán sajtó kedden azt hitte, a Győrből távozó Nycke Groot érkezését jelenti be szerdai sajtótájékoztatóján az Odense női kézilabdacsapata, be kellett érniük Jan Pytlick szerződéshosszabbításával. Az olimpiai bajnok edző azonban elismerte, beszélgettek a holland irányítóval.

női kézilabda kézilabda átigazolás Odense Nycke Groot Jan Pytlick Győri Audi ETO KC

Női kézi: Jan Pytlick 2022-ig Odensében marad

2019-02-07 08:27:14

Az Odense női kézilabdacsapata 2022 nyaráig meghosszabbította edzője, Jan Pytlick szerződését, olvasható a dán klub hivatalos honlapján.

női kézilabda kézilabda Odense Jan Pytlick

Női kézi: sokkolta a norvég kapust, hogy a nyakára hozták Westert

2018-04-06 16:23:42

A német Bietigheimet a szezon végén elhagyó Tess Wester a dán Odense női kézilabdacsapatában folytatja pályafutását, három szezonra kötelezte el magát. A 24 éves holland válogatott kapus érkezése miatt elképzelhető, hogy Emily Sandónak távoznia kell, a még több évre érvényes szerződéssel rendelkező norvég hálóőrt teljesen sokkolta a hír.

női kézilabda kézilabda átigazolás Tess Wester Odense Jan Pytlick Emily Sando

Női kézi: Pytlick a szezon végét sem várta meg a Vardarnál

2016-01-30 18:41:55

Január közepén adtunk hírt róla, hogy Jan Pytlick a szezon végén elhagyja a macedón Vardar Szkopje női kézilabdacsapatát. Azóta kiderült, hogy már az idény végét sem várja meg, azonnali hatállyal megszüntették a szerződését.

női kézilabda Vardar Szkopje Jan Pytlick

Női kézi: a dán topedző a szezon végén elhagyja a Vardart

2016-01-11 18:35:51

A szezon végén távozik posztjáról a Vardar Szkopje női kézilabdacsapatának tanácsadója, Jan Pytlick – jelentette be a klub hivatalos honlapja.

női kézilabda női kézi BL női kézi Vardar Szkopje Jan Pytlick

Női kézi: „Az ő játéka húzza az egész gárdát, a legjobb magyar”

2015-05-12 17:04:58

Jan Pytlick, az elmúlt évtizedek egyik legsikeresebb kézilabdaedzője. A dán szakember legutóbb hazája válogatottját irányított a decemberi Európa-bajnokságon, azóta a macedón Vardar Szkopjénál dolgozik. Az NSO Tv exkluzív interjújából kiderül, hogy a mester kit tart a legnagyobb magyar játékosnak és a jövő nagy tehetségének.

női kézilabda magyar női kézilabda-válogatott dán női kézilabda válogatott Jan Pytlick

Jan Pytlick: Sokkoltuk a magyarokat, de az a meccs sokkolt engem is

2015-05-11 17:22:23

Február óta a Vardar Szkopjénál dolgozik Jan Pytlick, az elmúlt évtizedek egyik legsikeresebb kézilabdaedzője, aki a 2000-es évek elején kétszer nyert olimpiai bajnoki címet a dán női válogatott szövetségi kapitányaként. A civilben megnyerő személyiségű szakember a Bajnokok Ligája budapesti final fourja alatt időt szakított rá, hogy leüljön négyszemközt a Nemzeti Sport Online-nal. A beszélgetésből kiderülhet, miért tartják sokan Pytlicket a sportpszichológia nagymesterének, hogyan került épp a Vardarhoz, és szóba kerültek az edző „magyaros” kapcsolatai is.

magyar női kézilabda-válogatott kézilabda interjú Jan Pytlick Dánia női kézilabda CsZ

Női kézi: egy másik dán topedző is belevág a Vardar-kalandba

2015-02-12 14:38:07

A Vardar Szkopje női kézilabdacsapata hivatalos honlapján hozta nyilvánosságra, hogy a dán válogatott nemrégiben menesztett szövetségi kapitányát, Jan Pytlicket is alkalmazza szakmai stábjában.

női kézilabda női kézi BL Vardar Szkopje Jan Pytlick

Női kézi: megvan a dán kapitány utódja, júniusig irányíthat

2015-01-04 15:44:53

Megtalálta Jan Pytlick utódját a Dán Kézilabda-szövetség. A decemberi Európa-bajnokság után menesztett szakember helyét ideiglenes jelleggel Heine Eriksen veszi át, aki eddig is a szövetség alkalmazásában állt, az U17-es csapat tartozik a keze alá.

női kézilabda Jan Pytlick Heine Eriksen Dánia kézilabda

Női kézi: Mintha keresztre feszítettek volna - Pytlick

2014-12-30 10:51:58

A dán női kézilabda-válogatott éléről menesztett Jan Pytlick úgy érezte magát szövetségi kapitányi megbízatása utolsó két évében, mint akit keresztre feszítettek.

női kézilabda dán női kézilabda-válogatott Jan Pytlick

Női kézi: elbocsátották a magyarokat megfricskázó kapitányt

2014-12-28 15:58:50

A Dán Kézilabda-szövetség vasárnap bejelentette, hogy január elsejei hatállyal felbontotta a női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya, Jan Pytlick szerződését.

női kézi Eb 2014 Jan Pytlick Dánia kézilabda

Női kézi Eb: „Ritka, hogy így lemeccselik az ellenfél edzőjét”

2014-12-16 07:54:30

A dán TV2 kézilabdaedző-szakkommentátora, Bent Nyegaard Kristina Kristiansennek, Line Jörgensennek és a szövetségi kapitány Jan Pytlicknek is a lehető legmagasabb, hatos osztályzatot osztotta ki a Magyarország–Dánia (20–23) Eb-középdöntő-mérkőzés után. Nyegaard ráadásul igen szigorú kritikusnak számít – így különösen nagy értékű az elismerése.

női kézilabda Eb női kézi Eb magyar női kézilabda-válogatott Németh András Magyarország Jan Pytlick

Női kézi Eb: a dán válogatott három góllal nyert ellenünk

2014-12-15 22:02:51

A magyar-horvát közös rendezésű női kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének második fordulójában a magyar válogatott 23–20-ra kikapott Dániától. Két nap múlva Norvégiával mérkőzik meg Németh András együttese.

női kézilabda Eb 2014 női kézilabda Eb magyar női kézilabda-válogatott Németh András Magyarország Jan Pytlick

A dánoktól elszenvedett vereséggel elúszott az elődöntő

2014-12-15 19:18:49

A magyar-horvát közös rendezésű női kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének második fordulójában a magyar válogatott 23–20-ra kikapott Dániától, ezzel elszállt az esélye az elődöntőre. Két nap múlva Norvégiával mérkőzik meg Németh András együttese, amelyen még kiharcolhatja a budapesti helyosztó lehetőségét.

női kézilabda Eb 2014 női kézilabda Eb magyar női kézilabda-válogatott Németh András Magyarország Jan Pytlick

A dán sikerkapitány a magyarokat is figyelmeztette

2014-12-15 04:31:15

A dán férfi és női kézilabda-válogatottal korábban szakajtónyi érmet nyerő Ulrik Wilbek jelenleg a szövetség sportigazgatójaként dolgozik. A szakembert női kéziseink hétfői Európa-bajnoki középdöntős ellenfeléről, Dániáról kérdeztük, de Wilbek intelmeit is megfogalmazta. Jan Pytlick, a dánok kapitánya Tóth Gabriellát tartja az egyik legnagyobb tehetségnek.

női kézilabda Eb 2014 női kézilabda Eb magyar női kézilabda-válogatott Ulrik Wilbek Tóth Gabriella Magyarország

Női kézi Eb: Pytlick egy híján megnevezte a dán keretet

2014-10-30 11:57:19

Több mint egy hónappal a magyar-horvát közös rendezésű női kézilabda Európa-bajnokság rajtja előtt Jan Pytlick, a dánok szövetségi kapitánya 15 játékost már megnevezett a keretéből. A hiányzó embert, aki valószínűleg valamelyik belső posztról fog kikerülni, egy-két héten belül jelenti be. A dánok a magyar válogatott ágán szerepelnek, debreceni csoportjukban a norvégokkal, a románokkal és az ukránokkal találkoznak. A decemberi kontinenstorna előtt november végén Norvégiában szerepelnek a Golden League keretében, ahol a házigazdák mellett másik két Eb-résztvevővel, Franciaországgal és Szerbiával meccselnek.

női kézilabda női kézi Eb Jan Pytlick