Találatok a Jan Jasko címkére

Találatok száma: 5

Dunaújvárosi átok az Alba Volán hokisain

2012-01-13 02:58:50

Dunaújváros jó ideje a jégkorong egyik hazai fellegvára, néhány éve viszont egyértelműen a Fehérvár mögé szorult (ugyanakkor pozitív fejlemény, hogy ősztől szintén bekapcsolódott az osztrák hoki vérkeringésébe, még ha nem is az EBEL-be, hanem az eggyel alacsonyabb osztálynak számító Nationalliga küzdelmeibe). Nem volt azonban olyan rég, hogy még reálisan versenyre kelhetett az Alba Volánnal az itthoni trónért. Az előző évtized elején az erőviszonyok már a megyei rivális felé billentek – így annál érdekesebben hatott, amikor annak ezt csak azért sem sikerült érvényesítenie...

sportnaptár jégkorong Székesfehérvár Ocskay Gábor Jan Jasko Dusan Kapusta

Alba Volán: minden kezdet (igen) nehéz

2011-09-21 17:39:37

Erste Bank Eishockey-Liga. Röviden EBEL. Érthetőbben: az osztrák jégkorongbajnokság. 2007 őszétől nagy figyelmet kap idehaza is, hisz egyik résztvevője a magyar bajnok Alba Volán – a legjobb itthoni csapat egy pazarul szervezett, sztárokkal tűzdelt sorozatba nyert bebocsátást! Olyan ez, mintha mondjuk a futballban a Debrecen vagy a Videoton a francia élvonalban indulhatna el: nem a legerősebb, de a mi léptékünkkel megközelíthetetlen szinten. Szűk két héttel ezelőtt pedig, sok tapasztalattal gazdagabban, immár ötödször is nekivágott a küzdelmeknek az AV 19.

sportnaptár jégkorong Pat Cortina Jan Jasko Innsbruck EBEL

Finn vagy svéd szakember lesz a távozó Jan Jasko utódja Fehérváron

2007-11-26 00:00:09

Közös megegyezéssel szerződést bontott a magyar és az osztrák jégkorong-bajnokságban érdekelt Alba Volán Jan Jasko vezetőedzővel. A következő két-három mérkőzésen az eddigi másodedző, Énekes Lajos irányítja majd az együttest. Várhatóan vasárnapig kiderül, hogy ki lesz a szlovák tréner utódja. Annyi biztos, hogy finn vagy svéd edző érkezik Székesfehérvárra.

Alba Volán Jan Jasko

Jégkorong, Alba Volán: menesztették Jan Jaskót

2007-11-29 00:00:07

Közös megegyezéssel szerződést bontott a magyar és az osztrák jégkorong-bajnokságban érdekelt Alba Volán Jan Jasko vezetőedzővel.

Alba Volán Jan Jasko

Tizennegyedik torna, az első magyar siker

2007-02-16 00:00:10

Nemzetközi jégkorongtornát nyert a magyar válogatott Lengyelországban, ahol hármas körbeverésnek köszönhetően a házigazda lengyel és litván, valamint a pont nélkül utolsó helyen végzett horvát együttest előzte meg. Pat Cortina szövetségi kapitány megfiatalított csapattal utazott Torunba, ahol az öt éve életre hívott sorozat tizennegyedik tornáján sikerült elsőször az élen végeznie a magyar gárdának.

Pat Cortina Eurochallenge Dusan Kapusta