Találatok a Ilja Marcsenko címkére

Találatok száma: 3

Balázs Attila hozta a döntő mérkőzést, Magyarország legyőzte Ukrajnát a Davis-kupában

2019-09-16 10:32:46

A Magyarország–Ukrajna Davis-kupa-osztályozó az ötödik mérkőzésen dőlt el, ráadásul ráadás napon, hétfő délelőtt. Balázs Attila már az első lehetőséget megragadta arra, hogy lezárja a párharcot: 6:4, 5:5-ről folytatva a játékot az első gémben rögvest brékelte Illja Marcsenkót, majd ha nem is a legkönnyebben, de hozta a saját adogatását, így 6:4, 7:5-re megnyerte a találkozót, amivel Magyarország 3:2-re legyőzte Ukrajnát. 

tenisz férfi tenisz Ukrajna Magyarország Ilja Marcsenko Davis-kupa

Davis-kupa: sötétedés miatt félbeszakadt a döntő meccs

2019-09-15 16:44:02

A Magyarország–Ukrajna Davis-kupa-osztályozó a világcsoportban maradásért az ötödik mérkőzésen dől el, amelyet Balázs Attila vív Ilja Marcsenko ellen. A magyar teniszező az első szettet 6:4-re megnyerte, a második játszma azonban 5:5-ös állásnál sötétedés miatt félbeszakadt. Folytatás és befejezés hétfőn, várhatóan délelőtt, a belépés ingyenes lesz.

tenisz Ukrajna Magyarország Ilja Marcsenko Davis-kupa Balázs Attila

Davis-kupa: Balázs kikapott, de Fucsovics győzelmével egyenlítettünk

2019-09-14 13:05:03

Balázs Attila két játszmában kikapott Szerhij Sztahovszkijtól, Fucsovics Márton azonban két szettben legyőzte Illja Marcsenkót a Davis-kupa-osztályozó pénteki programjában, így a magyar csapat az első nap után 1:1-es döntetlenre áll az Ukrajna elleni párharcban.

tenisz Ukrajna Szerhij Sztahovszkij Magyarország Ilja Marcsenko Fucsovics Márton