Találatok a Ilary Blasi címkére

Találatok száma: 7

Totti felesége élő adásban csókolózott, de nem a Roma ikonjával – VIDEÓ

2017-10-10 09:16:50

Francesco Totti felesége, Ilary Blasi egy olasz reality műsor élő adásában csókolta meg Belén Rodríguezt. Hogy hogyan reagált minderre a nyáron visszavonuló labdarúgó, egyelőre nem ismert, ám sok fórumozó és kommentelő szerint már-már botrányos, hogy miket be nem vállalnak egyesek a reklám és a hírverés miatt...

Ilary Blasi Francesco Totti

Roma: „Kirúgták a saját házából. Ilyet nem lehet csinálni!” – Ilary Totti

2016-09-26 21:17:37

Ilary Blasival készített nagyinterjút a La Gazzetta dello Sport abból az alkalomból, hogy a modell, televíziós személyiség férje, Francesco Totti kedden lesz negyvenéves. Az interjúban természetesen kikerülhetetlen volt a kérdés a Roma-edző, Luciano Spalletti és Totti viszonyáról, a „farkasok” csapatkapitányának felesége pedig nem fogta vissza magát.

olasz foci Serie A Roma Luciano Spalletti Ilary Blasi Francesco Totti

Videó: Totti felesége élő adásban tett nagy bejelentést

2015-10-01 14:37:33

Francesco Totti felesége, Ilary Blasi egy olasz tévéshow-ban, élőben jelentette be, hogy terhes az AS Roma legendájának harmadik gyermekével.

videó terhesség Ilary Blasi Francesco Totti

Totti beállt focizni a gyerekek közé a strandon - videó

2013-07-25 16:51:35

Francesco Totti a nyaralás idején sem akar elszakadni a labdától. Az AS Roma kapitánya a Rómához közeli Sabaudia strandjára ment ki feleségével és két gyerekével, Cristiannal és Chanellal.    

sztárpár nyaralás Ilary Blasi Francesco Totti

Totti és Ilary Blasi a római tenisztornán - fotók!

2011-05-12 18:54:43

Úgy tűnik, nem csak Madridban, Rómában is társadalmi eseménynek számít megjelenni egy rangos tenisztornán. A most zajló Internazionali BNL d'Italia WTA-tornán a csütörtöki nemzetközi női tornán az AS Roma futballcsapatának kapitánya, Francesco Totti a lelátóról nézte végig, ahogy honfitársa, Francesca Schiavone legyőzi a szlovák Daniela Hantuchovát (3:6, 6:2, 7:5). A vezérfarkas nem volt egyedül: elkísérte őt szépséges felesége, a televíziós műsorvezető, Ilary Blasi, valamint fiuk, a kis Cristian.

olasz foci női tenisz foci WTA Ilary Blasi Francesco Totti

A világ legdögösebb focistafeleségei

2010-12-13 10:28:56

A jó nők vonzódnak a sikeres pasikhoz – gondolja az egyszeri szurkoló, és némi nyomatékot ad ennek a gondolatnak, ha megfigyeljük a leghíresebb futballsztárok feleségeit. Csak úgy hemzsegnek közöttük a modellek, a színésznők, a műsorvezetők… Hogy a szép külső, vagy a gazdag kégli ajtaja mögött mi rejlik, az ritkán tudható. A közönségnek marad a csillogás, a márkás ruhák és kozmetikumok látványa, no meg az illúzió, hogy a sikeres emberek mindent visznek. Nyilván a váláskor is… de erről most szó se essék. Nézzük, milyen szemrevaló feleség jutott a legmenőbb focistáknak.

toplista szépség szexi csajok Sylvie van der Vaart Marta Cecchetto

A 11 legszebb olasz focistafeleség és -barátnő

2010-12-10 10:33:26

Az általános közvélekedés szerint az olaszok hangosak, rengeteg tésztát esznek, és imádnak flörtölni, egy sztereotípiákra épülő mondás egészen odáig egyszerűsíti a „csizmaországi” helyzetet, hogy „az olasz nők katolikusok, míg a férfiak focisták.” Bár tapasztalataink nem minden esetben igazolják a fent említett, elnagyolt téziseket, alábbi cikkünk egy részüket feltétlenül alátámasztja: az olaszok szeretik a szép nőket. Következzen az olasz labdarúgók feleségeiből és barátnőiből összeállított Top 11!

toplista szépség olasz csajok Ilary Blasi Alena Seredová