Találatok a Iker Romero címkére

Találatok száma: 10

Női kézi: Iker Romero feleségül vette a korábbi Fradi-játékost

2016-06-20 13:55:08

Emlékezetes hetet tudhat maga mögött Iker Romero: a már visszavonult korábbi kiváló kézilabdázó nemcsak 36. születésnapját ünnepelhette meg, hanem meg is nősült. A Barcelona egykori sztárja Spanyolországban elvette a Ferencváros exlégiósát, a balátlövő Laura Steinbachot.

kézilabda Nerea Pena Laura Steinbach Iker Romero

Férfi kézi: Romero befejezi, Igropulóval nem hosszabbítanak

2015-01-07 18:45:34

A bajnoki szünetet kihasználva több, a játékoskeretet érintő változást is bejelentettek a Bundesligában jelenleg a tizedik helyen álló Füchse Berlin férfi kézilabdacsapatánál. Szezon végeztével most már tényleg befejezi profi karrierjét a spanyol Iker Romero, míg az orosz Konstantin Igropulóval és a szerb Petar Nenadiccsal a klub nem hosszabbít szerződést.

férfi kézilabda Iker Romero Füchse Berlin

Férfi kézi: Iker Romero mégsem vonul vissza

2014-05-22 11:57:20

Hatott a Füchse Berlin klubvezetőinek kérlelése, és mégsem vonul vissza az aktív játéktól Iker Romero, a német együttes spanyol kézilabdázója. A Rókáknál 2011 óta szereplő 33 éves csapatkapitány ugyan korábban arról beszélt, hogy az idény végén felhagy a profi sporttal, de sikerült meggyőzni őt, és egy évvel meghosszabbította a szerződését.

férfi kézilabda férfi kézi Iker Romero Füchse Berlin

Kézilabda: Iker Romero a szezon végén visszavonul

2014-04-22 11:55:23

A szezon végén felhagy a játékkal Iker Romero, a Füchse Berlin spanyol csapatkapitánya. A 33 éves világbajnok balátlövő ebben a szezonban Német Kupa-győzelemhez segítette csapatát, a bajnokságban az ötödik helyen áll, és az EHF-kupa négyes döntőjének rendezőjeként még egy trófeára pályázik.

spanyol kézilabda-válogatott kézilabda Iker Romero Füchse Berlin

Kézi: Iker Romero is oktatta az ifjakat Nagy László táborában

2013-07-07 17:00:53

Bezárta kapuit szombaton Nagy László egyhetes – hagyományosan Barcelonában tartott – nemzetközi gyerektábora, amelyet először rendeztek meg az idén Magyarországon. A világklasszis jobbátlövő Veszprémben látta vendégül több korosztály tehetségeit, akik közül a legkisebbek a sportág alapjaival ismerkedtek, a serdülők és ifik pedig csiszolhatták eddig megszerzett tudásukat.

kézilabda férfi kézilabda Nagy László Iker Romero

Videó: a világklasszis spanyol kézis gólja is jelölt

2013-02-26 11:19:55

A német kézilabda-bajnokság internetes oldalának szerkesztői rendszeresen megválasztják a hónap gólját. Februárban a Füchse Berlin világklasszis irányítójának, Iker Romerónak a találata is bekerült a jelöltek közé. A világbajnok játékos a svájci Schaffhausen elleni Bajnokok Ligája csoportmeccsen egy időn túli szabaddobást vágott be úgy, hogy hat játékos is feltett kézzel állt előtte.

video-gól kézilabda Iker Romero Füchse Berlin Bundesliga

Kézilabda: Iker Romero felépült sérüléséből, újra harcra kész

2008-11-19 04:00:28

A világ egyik legjobb irányító-átlövője, Iker Romero (Barcelona) felépült szeptemberben szenvedett súlyos könyöksérüléséből.

Iker Romero

Kézilabda: Iker Romero két hónapig harcképtelen

2008-10-07 04:00:26

Iker Romero, a spanyol Barcelona kézilabdázója két hónapig nem állhat csapata rendelkezésére.

Iker Romero

Balicék nyolccal verték a vb-címvédőt

2007-02-05 00:00:10

A világbajnoki címvédő spanyolok csak a hetedik helyért játszhatnak, miután nyolcgólos vereséget szenvedtek az olimpiai bajnok horvátoktól a Németországban zajló férfi kézilabda-világbajnokságon. A spanyolok a házigazda németekkel szemben véreztek el a negyeddöntőben, míg a horvátoknál a franciák bizonyultak jobbnak óriási csatában. Ám amíg előbbiek kizárólag a norvég játékvezetői kettősre fogta a vereséget, addig a horvátok a bírókon kívül önvizsgálatot is tartottak.

férfi kézilabda-világbajnokság Balic

Nem sikerült a bravúr a Skaliczki- csapatnak

2007-01-31 00:00:16

Kétgólos vereséget szenvedett a magyar férfi kézilabda-válogatott a németországi világbajnokság középdöntőjében. Skaliczki László csapatát a címvédő spanyolok verték meg 33-31-re, de a mieinknek még így is van esélye a továbbjutásra.

Skaliczki_László Gál_Gyula